reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dziękuję bardzo za życzonka :-) imprezka się udała :-) mała zadowolona z prezentów :-) dziś muszę jechać do komisu dać trochę rzeczy po malej do sprzedania :-) a później z mała do botanika na spacerek :-)

reklama
Cześć. :-)

Czy mogę się do Was dziewczyny dołączyć?

Ja również mieszkam w Poznaniu. Jestem mamą 4 miesięcznego synka Piotrusia. :-) Urodziłam go 10 kwietnia 2010 roku, o godzinie 22:40 waga 3480 g i 55 długi. :-) Lecz w Poznaniu nie rodziłam bo mieszkam tu od czerwca. :-)

no i znowu cisza :-D ja dzisiaj chciałabym zaliczyć botanik ale nie wiem czy zdążę trochę spraw do pozałatwiania mam muszę do US jechać i poprosić o dochody do rodzinnego :-)

my byliśmy w poniedziałek... jak zwykle pięknie ;) ale pewnie dużo czasu minie zanim znowu pojedziemy bo dojazd mamy średni :/ Cytadela rządzi :D

Cześć dziewczyny,

Wróciłam, byłam półtoratygodnia u mamy na działce, bo mąż w rozjazdach a nie chciałam siedzieć sama z mała Basieńka. Kto by pomyślał, że mała już 5 tygodni skończyła.

Jutro przy chwili nadrobię co straciłam!
Chciałam się tylko zameldować dziś szybciutko!

I witam wszystkie nowe forumki:):-)

reklama
Hej laski wróciłam;-) ale m ma jeszcze tydzień wolnego akurat zleci na ogarnięcie jublu powakacyjnego:-p
Zosia była grzeczna le miała kilka dni foszka na nas ale jak się okazało było to spowodowane 4 ząbkiem do kolekcji:-D więc jej wybaczyliśmy:-p;-)
Resztę napiszę wam potem bo teraz jestem jeszcze troszkę zmęczona podróżą :baffled:

Pozdrawiam mamuśki i witam też nowe :tak:

Do góry