reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Guziczek no to Zosia na razie bez rodzeństwa zostanie ;)

miałam wczoraj coś jeszcze napisać, ale ssaczek mnie wezwał a potem zapomniałam :D

miłego słonecznego weekendu!

reklama
hej :)
Tygrynko dawno sie nie odzywałas :) ja czuję sie w sumie dobrze tylko już mi ciężko i czuje jak mała sie pcha... no myśle że przyszły tydzień beddzie decydujący :) bede informować na bieżąco :)
Guziczku no to kamień z serca :)

dziewczyny jaka byla nazwa tego forum o slubach?:p
my dzis na cytadelce bylismy 2h rewelka taka fajna pogoda :)
maly mi caly dzien spi normalnie dziecka nie mam szok :)

a tak jakoś weny brak ;)
Marciaa czyli przygotowania ruszają? :) może się któregoś dnia miniemy na Cytadeli :) jak pogoda dopisze to jutro ruszę z małym...
Kozaczino jak tam?? już na dniach maluszek będzie z Wami - powodzenia, mocno trzymam kciuki!!

Tygrynka no powoli chcemy się rozgladac bo na ostatnią chwile nie chce a chcemy zeby bylo bajera wesele :)
no kozaczino czekamy na wiesci, ze wkoncu urodziłas :) 3mamy kciuki :)

Ach ja nadal w dwupaku ;) ale wczorajszą nockę miałam taką, że myślałam że rano pojadę na polną ale wszystko się uspokoiło :) no to czekam nadal... ta niepewność mnie dobija.
Marciaa co do przygotowań to najwcześniej musicie się rozejrzeć za salą i zarezerwować muzykę reszta to pikuś ;)
Tygrynko pogoda dziś niespecjalna na spacery :( ja chociaż do parku się przejdę na chwilkę, tlenu mi brak hihi

Tygrynka no powoli chcemy się rozgladac bo na ostatnią chwile nie chce a chcemy zeby bylo bajera wesele :)

no pewnie, lepiej wcześniej na spokojnie pozałatwiać:tak: przemyśleć, zarezerwować... a gdzie chcecie zrobić wesele?

Ach ja nadal w dwupaku ;) ale wczorajszą nockę miałam taką, że myślałam że rano pojadę na polną ale wszystko się uspokoiło :) no to czekam nadal... ta niepewność mnie dobija.
Marciaa co do przygotowań to najwcześniej musicie się rozejrzeć za salą i zarezerwować muzykę reszta to pikuś ;)
Tygrynko pogoda dziś niespecjalna na spacery :( ja chociaż do parku się przejdę na chwilkę, tlenu mi brak hihi

ja bym do listy dla Marci dodała jeszcze fotografa i kamerzystę jeśli będzie go chciała:tak:
Kozaczino my też czekamy:-D
a JestesAniolkiem urodziła parę dni temu! natknęlam się gdzieś na jej nick na forum:tak:

my dzisiaj nie spacerowaliśmy ale byliśmy w Plazie i Tesco... mały dostał kolejne ciuszki i zabawki - no nie umiem się opanować:zawstydzona/y:
ale czekam na tą ładniejszą pogodę, bo w taką nie chce mi się spacerować i męża wywalam z wózkiem:zawstydzona/y:

Hej no fakt pogoda do d.....
Tygrynka dobra jesteś agentka męża w taką pogodę z dzieckiem:-D:-D:-D:-D
Jesteśaniołkiem urodziła bodajże 22 kwietnia chyba- też gdzieś się natknęłam:-p
Marcia ja tam wszystko na ost chwilę ale mieliśmy o tyle łatwiej że my w pt i było dużo wolnych miejsc...:happy2:

reklama
29 maja (sobota) Klub Malucha Figlo-raj organizuje imprezkę z okazji Dnia Dziecka.

UWAGA! 29 maja zapraszamy wszystkie dzieci na wspaniałą zabawę z okazji ICH święta – DNIA DZIECKA.
Profesjonalni animatorzy przygotowali wspaniałe konkursy, gry i zabawy dostosowane do wieku dzieci. Będziemy tańczyć i malować buźki w wesołe wzorki. Dla każdego dziecka przygotowaliśmy mały upominek.
Prosimy o zapisywanie dzieci, gdyż liczba miejsc jest ograniczona.
godz. 10.00 – 11.30 dzieci 1-3 roku życia
godz. 15.00 – 16.30 dzieci 3-7 roku życia

Zapisy: tel. 501 - 049 - 752

Figlo-raj.pl - Klub Malucha Figlo-Raj, ul. Szczepankowo 22a / 3 Poznań

Do góry