reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
dziewczyny jaka byla nazwa tego forum o slubach?
my dzis na cytadelce bylismy 2h rewelka taka fajna pogoda
maly mi caly dzien spi normalnie dziecka nie mam szok
my dzis na cytadelce bylismy 2h rewelka taka fajna pogoda
maly mi caly dzien spi normalnie dziecka nie mam szok
a tak jakoś weny brak
Marciaa czyli przygotowania ruszają? może się któregoś dnia miniemy na Cytadeli jak pogoda dopisze to jutro ruszę z małym...
Kozaczino jak tam?? już na dniach maluszek będzie z Wami - powodzenia, mocno trzymam kciuki!!
Marciaa czyli przygotowania ruszają? może się któregoś dnia miniemy na Cytadeli jak pogoda dopisze to jutro ruszę z małym...
Kozaczino jak tam?? już na dniach maluszek będzie z Wami - powodzenia, mocno trzymam kciuki!!
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Tygrynka no powoli chcemy się rozgladac bo na ostatnią chwile nie chce a chcemy zeby bylo bajera wesele
no kozaczino czekamy na wiesci, ze wkoncu urodziłas 3mamy kciuki
no kozaczino czekamy na wiesci, ze wkoncu urodziłas 3mamy kciuki
Ach ja nadal w dwupaku ale wczorajszą nockę miałam taką, że myślałam że rano pojadę na polną ale wszystko się uspokoiło no to czekam nadal... ta niepewność mnie dobija.
Marciaa co do przygotowań to najwcześniej musicie się rozejrzeć za salą i zarezerwować muzykę reszta to pikuś
Tygrynko pogoda dziś niespecjalna na spacery ja chociaż do parku się przejdę na chwilkę, tlenu mi brak hihi
Marciaa co do przygotowań to najwcześniej musicie się rozejrzeć za salą i zarezerwować muzykę reszta to pikuś
Tygrynko pogoda dziś niespecjalna na spacery ja chociaż do parku się przejdę na chwilkę, tlenu mi brak hihi
Tygrynka no powoli chcemy się rozgladac bo na ostatnią chwile nie chce a chcemy zeby bylo bajera wesele
no pewnie, lepiej wcześniej na spokojnie pozałatwiać przemyśleć, zarezerwować... a gdzie chcecie zrobić wesele?
Ach ja nadal w dwupaku ale wczorajszą nockę miałam taką, że myślałam że rano pojadę na polną ale wszystko się uspokoiło no to czekam nadal... ta niepewność mnie dobija.
ja bym do listy dla Marci dodała jeszcze fotografa i kamerzystę jeśli będzie go chciała
Kozaczino my też czekamy
a JestesAniolkiem urodziła parę dni temu! natknęlam się gdzieś na jej nick na forum
my dzisiaj nie spacerowaliśmy ale byliśmy w Plazie i Tesco... mały dostał kolejne ciuszki i zabawki - no nie umiem się opanować
ale czekam na tą ładniejszą pogodę, bo w taką nie chce mi się spacerować i męża wywalam z wózkiem
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Hej no fakt pogoda do d.....
Tygrynka dobra jesteś agentka męża w taką pogodę z dzieckiem
Jesteśaniołkiem urodziła bodajże 22 kwietnia chyba- też gdzieś się natknęłam
Marcia ja tam wszystko na ost chwilę ale mieliśmy o tyle łatwiej że my w pt i było dużo wolnych miejsc...
Tygrynka dobra jesteś agentka męża w taką pogodę z dzieckiem
Jesteśaniołkiem urodziła bodajże 22 kwietnia chyba- też gdzieś się natknęłam
Marcia ja tam wszystko na ost chwilę ale mieliśmy o tyle łatwiej że my w pt i było dużo wolnych miejsc...
reklama
kubala
mama z sierpnia ' 07
29 maja (sobota) Klub Malucha Figlo-raj organizuje imprezkę z okazji Dnia Dziecka.
UWAGA! 29 maja zapraszamy wszystkie dzieci na wspaniałą zabawę z okazji ICH święta – DNIA DZIECKA.
Profesjonalni animatorzy przygotowali wspaniałe konkursy, gry i zabawy dostosowane do wieku dzieci. Będziemy tańczyć i malować buźki w wesołe wzorki. Dla każdego dziecka przygotowaliśmy mały upominek.
Prosimy o zapisywanie dzieci, gdyż liczba miejsc jest ograniczona.
godz. 10.00 – 11.30 dzieci 1-3 roku życia
godz. 15.00 – 16.30 dzieci 3-7 roku życia
Zapisy: tel. 501 - 049 - 752
Figlo-raj.pl - Klub Malucha Figlo-Raj, ul. Szczepankowo 22a / 3 Poznań
UWAGA! 29 maja zapraszamy wszystkie dzieci na wspaniałą zabawę z okazji ICH święta – DNIA DZIECKA.
Profesjonalni animatorzy przygotowali wspaniałe konkursy, gry i zabawy dostosowane do wieku dzieci. Będziemy tańczyć i malować buźki w wesołe wzorki. Dla każdego dziecka przygotowaliśmy mały upominek.
Prosimy o zapisywanie dzieci, gdyż liczba miejsc jest ograniczona.
godz. 10.00 – 11.30 dzieci 1-3 roku życia
godz. 15.00 – 16.30 dzieci 3-7 roku życia
Zapisy: tel. 501 - 049 - 752
Figlo-raj.pl - Klub Malucha Figlo-Raj, ul. Szczepankowo 22a / 3 Poznań