reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

UWAGA! 29 maja zapraszamy wszystkie dzieci na wspaniałą zabawę z okazji ICH świętaDNIA DZIECKA.

Profesjonalni animatorzy przygotowali wspaniałe konkursy, gry i zabawy dostosowane do wieku dzieci. Będziemy tańczyć i malować buźki w wesołe wzorki. Dla każdego dziecka przygotowaliśmy mały upominek.
Prosimy o zapisywanie dzieci, gdyż liczba miejsc jest ograniczona.
godz. 10.00 – 11.30 dzieci 1-3 roku życia
godz. 15.00 – 16.30 dzieci 3-7 roku życia

Zapraszamy: Figlo-raj.pl - Klub Malucha Figlo-Raj, ul. Szczepankowo 22a / 3 Poznań

reklama
Hej
Ja też się natknęłam na Aniołka i faktycznie urodziła 22.04 ma takie ładne zdjęcie synka przy suwaczku :)
Tygrynka ma rację z tym fotografem i kamerzystą ja nie wspomniałam bo zdjęcia robił nam kumpel kamerzysty nie chcieliśmy :) i jak Guziczek braliśmy slub w piatek wiec tez nie było problemu :)

Tygrynka chemy w jakims zamku albo pałacu ale pałac Wąsowo odpada bo moja siostra tam miała a nie chce tego samego miejsca mimo iz było zajebiscie :]
no to Aniolek sie rozpakowala po mnie ...tylko szkoda, ze sie nie pochwaliła :]
my dzis po polnocy konczymy 3 tyg..o ja :]

Marcia jak chcecie w pałacu to ja polecam ci pałac Mierzęcin i pałac Wiejce super tam jest no i wszystko na wysokim poziomie a i nawet cenowo nie tak strasznie:tak:

Hej no fakt pogoda do d.....
Tygrynka dobra jesteś agentka męża w taką pogodę z dzieckiem:-D:-D:-D:-D
Jesteśaniołkiem urodziła bodajże 22 kwietnia chyba- też gdzieś się natknęłam:-p
Marcia ja tam wszystko na ost chwilę ale mieliśmy o tyle łatwiej że my w pt i było dużo wolnych miejsc...:happy2:

dobrze przynajmniej że dość ciepło jest, to chłopaki latają po dworze... mąż mówi że 80% wózków w okolicy to prowadzą faceci:sorry2:
my też mieliśmy na ostatnią chwilę ale też łatwiej bo cywilny i we wtorek... a pewnie kościelnego i tam gdzie chcielismy (Pałacyk pod Lipami w Swarzędzu) byśmy w miesiąc nie załatwili;-)

Tygrynka chemy w jakims zamku albo pałacu ale pałac Wąsowo odpada bo moja siostra tam miała a nie chce tego samego miejsca mimo iz było zajebiscie :]
no to Aniolek sie rozpakowala po mnie ...tylko szkoda, ze sie nie pochwaliła :]
my dzis po polnocy konczymy 3 tyg..o ja :]

Guziczek bardzo ładne pałacyki podała, weszłam na ich stronki i bardzo mi się podobają:tak:
Marciaa a o której maluszek się urodził? już 3 tyg... ale zleciało:tak:

dziewczyny pamiętam że któraś tutaj pisała o podcinaniu języczka (węzidełka czy wędzidełka) maluszkowi, pamiętacie kto?? bo koleżanka ma to mieć zrobione (tzn maluszek) i się martwi i chciałam się popytać dla niej...

no musze poogladac te zameczki, dzieki :)
Trygrynka maly sie urodzil 0.23 :-) wiecie, ze on juz wazy prawie 5kg a mi reka odpada ;-)
cos mu w nosku troche swiszczy ale nic nie leci z niego mam nadzieje ze to nie poczatki katarku tylko jakis glutek mu sie tam gdzies zapodzial...boje sie mu czyscic ten nosek
wczoraj bylam na zakupach niby dla siebie a malego tak obkupilam ze szok ..:)
mozecie mi powiedziec gdzie jest slonce?:)

Tygrynka ja miałam podcinane wędzidełko....i u mnie to było tak że stomatolog mi wydał skierowanie na zbieg bo przez to całe wędzidełko to miałam krzywy zgryz ale szczerze ci powiem że nie wiem jak to jest teraz choć wydaje mi się że to też na podobnych zasadach....
Mój m to był na spacerze z Zofią jakoś w styczniu......:zawstydzona/y::sorry2:

Marcia
ja byłam w tych pałacykach i Mierzęcin jest super bo ma duży ogród pole golfowe stajnie jest tam bardzo pięknie bajorko jest z mostkiem tzw ogród chiński wszystko super np na sesję plenerową tylko to jest jakieś 150km od Poznania nie wiem czy już jest ale mieli zrobić basen:tak: A Wiejce mmmmmmmmm ja tam chciałam zrobić wesele ale stwierdziliśmy że nie chcemy brać kredytu bo raczej rodzinka by nam aż tak nie pomogła a na takie porządne wesele trzeba liczyć około 40 tyś :zawstydzona/y: Wiejce są jakieś 80 km od poznania 11km od Międzychodu.

Ja robiłam obiad weselny w zagrodzie bamberskiej w centrum poznania na ul. kościelnej i też jestem bardzo zadowolona:tak::-D

witam....

na chwilę obecną tylko się przywitam bo brak czasu na nadrabianie zaległości- w zeszłym tygodniu trzy dni siedziałam z młodszym w domu.bo zbiegło się szczepienie z górnymi jedynkami i byłamasakra - gorączka i marudzenie, jak spał to było OK, ale między spaniami tylko płacz i płacz....... od niedzieli sie popawia systematycznie i juz wszystko wraca do normy, ale do żłoba nadal nie chodzi. bo troszke zakatarzony, więc od poniedziałku znowu babcia na etacie ......

i też z utęsknieniem czekam na słoneczko ... choć w niedzielę byłam na grilu u sąsiadów i było super- starszy sobie poszalał, młodszy zaliczył drzemke na świerzym powietrzu..... rewelacja.......

super te miejsca na wesele ale daleko troche... :)
mały coś foszym i kurcze ...ostatnio wieczory są mega srednie nawet nie mam czasu dla mojego Ł eh..wczoraj to nawet nie zdarzyłam z nim normalnie pogadac :(((((

reklama
Hej dziewczyny!
Niestety córcia nie zrobiła mi prezentu na 30stkę i nadal siedzę w dwupaku, leniwiec jeden dobrzej jej w brzusiu... Jadę dzisiaj na polną na ktg i zobaczymy co gin powie :)
Marciaa może jakaś kolka męczy Nikosia? A może to gorszy wieczór ;-)mam nadzieję że foszki są tylko chwilowe :tak:

Do góry