reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej :)
Korzystam z ostatków wolności i próbuje sie lenić :D tylko że ja ciągle mam coś do zrobienia, taki nadpobudliwy typ zemnie ;)
Dziewczyny życzę przyjemnego weekendu majowego :D

reklama
i ja zycze przyjemności w weekendowym wypoczynku:tak::tak::tak: - jutro mam gości weekendowych więc też sie nie odezwę ...

a co do spotkanka z dziciackami to juz nieraz sie tutaj umawiałysmy i nic nie wyszło, ale może w koncu sie uda ..... :tak::tak::tak:

heja
ale dzis pieknie.
juz sie lepiej czuje :)) cyci tyz:D
mały spi jak zabity przybral na wadze 170gram :) wiec jest si i zoltaczka jest minimalnie dzis jeszcze na slonko wystawie i gitara
ja na weekend w domku. mam zamiar duzo spacerowac i leniuchowac :)))

Witam wieczorowa porą :)
Jak tam po weekendzie ? cisza tu nikt nic nie pisze ;) może wszyscy przedłużyli weekend :)
Ja nadal w dwupaku :) czekam sobie aż się małej zachce wyjść :) a że energia mnie rozpiera to usiedzieć w domu nie mogę... aż mnie małż dzisiaj od powsinogi wyzwał hihi a ja tylko skoczyłam do pestki po laczuszki :)
Co tam u was dziewczyny i u waszych pociech?

No kazaczino ja myślałam że coś się u ciebie dzieje bo cię nie było długo ...:-)
u nas weekend super tylko w pon była kiepska pogoda a tak to słoneczko i cieplutko...
Zosi wczoraj wybiły się dwie jedynki dolne:-D:-D:-D teraz tak gryzie że masakra....:baffled: ale tak czekałam na ten moment...

Gratuluję Zosi ząbków :) to teraz mały gryzoń z niej ;)
Generalnie mój weekend również bardzo udany :) taki w pełni towarzyski :)
A Majka leniuszek nie pcha się na świat :) a za tydzień termin i moja 30 hihi ciekawe czy zrobi mi córcia prezent :D a może bede jeszcze rodzić jako dwudziestoparolatka ;)

Kazaczino no może chce zrobić tobie niepowtarzalne 30 urodziny sponsorowane przez NFZ na porodówce;-):-p hahahah ale przyznaj że było by to coś niesamowitego:-D
A ja czasem nie wiem czy w drugiej ciąży nie jestem bo coś mi się @ spóźnia:zawstydzona/y: kurcze niby się zabezpieczamy ale wiecie jakiś mam taki lęk dziwny nie umiem nawet tego wytłumaczyć... :baffled::dry:

łał Guziczek nie szalej ;) chociaż jeśli jesteś w ciąży to znaczy że tak miało być i już!! Spójrz jaka teraz jesteś doświadczona i dla bejbika po Zosi wyprawka to jak nowa.... ee pewnie jeszcze ci się cykl nie unormował nic się nie bój przecież to dopiero pól roku po porodzie :) moja kumpela ma 10 miesięcznego syna i dopiero teraz pierwszy okres dostała, także nie bój nic będzie dobrze :D
Ja właśnie wróciłam z kauflanda i kurcze jakoś tak mokro mi się zrobiło ale to był taki biały śluzik, nie wody więc mam nadzieję, że to jeszcze nie czas ale na wszelki wypadek szybko dopakowałam torbę :/ tremę mam....

heja..
my juz 2 tyg mamy jak ten czas leci. Mały z dnia na dzien się zmienia. Mężnieje. Dziś idziemy do pediatry popołudniu i ciekawe co powie.
Mały wieczorami sie robi marudny męczą go chyba bączki..ja jestem niewyspana ciagle bo to odciagam pokarm to spr czy nie ulal sobie bo on to taki zarłok ze szok nie zawsze sobie odbije a moge z nim poł godziny chodzic...
ale tak to noci przespane poza karmieniem i dzien tez przesypia.
ja dzis ide na pazury a jutro do fryzjera małego zostawiam babci. musze wkoncu wyjsc z domu bo zwariuje :) a w sobote powrot do szkoly za miesiac sesja a ja zero notatek pewnie jak przyjde i sie dowiem co mnie czeka i ile zaleglosci to bede rzucac miesem...bo w tej szkole człowiek spokojny nigdy nie jest wrrrr! no i żal mi małego opuszczać na tak długo
ale pogoda sie zrobiła do d***!:((

reklama
Marciaa ty to mama na medal jesteś!! super, że wybierasz się zadbać o własne potrzeby bo zadowolona mama to zadowolone dziecko :D w pełni popieram odrobinę zdrowego egoizmu :) a w szkole zawsze można jakoś dac radę ;) tym sie nie przejmuj :) najważniejsze że młody zdrowy i apetyt ma :) Ja byłam dzisiaj na Polnej i szyjka już zgładzona pan dr paluchem główkę małej macał :) ale póki co żadnego rozwarcia nie ma, mam nadzieję że do przyszłego tyg. damy radę :) teraz za brzydka pogoda na rodzenie ;)

Do góry