reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
kozaczino nie ma kolek...jak sie go polozy wieczorem to płacz on by tylko na rekach chciał być. W nocy marudził bo po mleckzu nie odbilo mu sie i sie krecill..prawie nic nie spałam padam na twarz. Jeszcze połozna ma dzisiaj albo jutro byc moglaby swieta krowa zadzwonic to bym sie przygotowała. pogoda od kitu. w ogole szaro buro..
maly od 6 do teraz nie spał na szczescie sie rozgladal :)
ja to nawet czasu nie mam na umycie łba.. eh..:)
moj małyZobacz załącznik 245137

Marciaa no mały słodziak jest :-) ale nie daj się sterroryzować ;-) a położna faktycznie jakaś dziwna co masz siedzieć dwa dni w chacie i czekać? od czego są komórki ach.....
Gosia niech się mała rodzi kiedy chce byle szybko, bezboleśnie i zdrowo:-)
Po wizycie na Polnej żadnych zmian ktg super żadnych skurczy czy rozwarcia za tydzień znowu idę....

Kozaczino pewnie że tak byle zdrowiutka i mamie szybko i lekkoposzło ;) a może chce być bardziej przeterminowana niż mój i pobić jego rekord? hehe oby nie wagowo pobijała ! ;-)

Jestesaniołkiem mój czasem wisiał co 1,5 godziny albo i częściej teraz jest lepiej w sumie troszkę mnie wkurza teraz ten etap ciekawości marudzi niby chce cyca przyssa się i nagle łepek w drugą stronę a mi leci z cycka strumieniami i już nagle mu się pić nie chce a mnie zalewa ....
p.s. synuś śliczniutki i taki maleńki :)

Marciaa
to mały dał Ci popalić mój wstaje 6:00 kurcze jak się uparł to jak w zegarku ....co idę z rana do niego to w poprzek łóżeczka sobie leży i od razu buźka się uśmiecha ;) ale jak wstanie 6:00 to godzina półtorej idzie znowu spać i pośpi z pól godzinki do godziny potem z 1,5 znowu wariuje i znowu idzie spać a w nocy na szczęście od początku śpi ładnie

a twój mały śliczny okruszek jejku jaki mój duży do niego niby tak niedawno się urodził a taki klocek duży ;)

a poza tym w ciagu 2 tygodni od wyjscia ze szpitala Niko przytyl kilogram - wazylam go 3 dni temu.

wstawie zdjatka :D

Załączniki

• SDC10139.jpg
    SDC10139.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 41
  • SDC10135.jpg
    SDC10135.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 32
no to niezle z waga poszliscie moj przytyl ponad 600 gram niby ok moglby wiecej musze zmienic swoja diete :]
a maly zarlok pije 6x120 ml plus cyc

reklama
Ja rodziłam drugie dziecko na Polnej, bez "swojego" lekaża.. trafiając tam z przymusu (nigdzie indziej nie było już miejsc i mąż siłą zawiózł mnie na polną mimo iż ryczałam że tam nie chcę, wolę rodzić na ulicy) i powiem szczerze że mam o tym szpitalu jak najlepsze zdanie.. miałam przy sobie świetną młodziutką położną i super lekarza też bardzo młodego.. na sali oddziale pielęgniarki ardzo życzliwe.. prawdziwe pielęgniarki z powołania, zawsze uśmiechnięte.. pani od laktacji zaglądała codziennie.. jeśli będe kiedys w trzeciej ciązy to chcę rodzić tylko na Polnej ;-)

dodam że pierwsze dziecko urodziłam na Mickiewicza i do Polnej ten szpital się chowa ;)

Do góry