reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

kozaczino mi juz brakuje brzusia i pamietam jak moja lekarka glaskala malego po glowce a ja podczas porodu moglam dotknac ahhhhh fajnie:)))))))))
ide sie zrobic bo pozniej pewnie czasu nie bedzie a teraz najlepsza okazja poki mały jeszcze duzo spi.
bylismy u pediatry i wszystko ok mały wazy 4520 :)
pogoda na rodzenie wlasnie dobra bo brzydka pogode sie przelezy zreszta to i tak nie ma znaczenia :)))
powoli mieszcze sie w sukienki sprzed ciazy ale do spodni to daleeeeeko droga czekac te 6 tyg pologu i wracam do cwiczen nie ma co :)
po porodzie to mi sie chyba dupsko rozeszło

reklama
super że tak szybciutko wracasz do normy to pocieszające :) kochana jesteś 2 tyg. po porodzie :D w spodnie wejdziesz raz dwa :) ucałuj synka, dobrze że wszystko ok i pięknie rośnie :)

WITAM SERDECZNIE, MAM NA IMIĘ KAROLINA MIESAZKAM W POZNANIU JESTEM MAMUŚKĄ DWÓCH WSPANIAŁYCH DZIEWCZYNEK I OBECNIE JESTEM W 21 TYGODNIU,TERMIN PORODU MAM NA 12 WRZEŚNIA ,PIERWSZY RAZ ZAGLĄDAM NA TEN WĄTEK BO GŁÓWNIE PRZESIADUJE NA WRZEŚNIÓWKACH,;-)ALE WIDZE ZE SĄ TU ŚWIEŻO UPIECZONE MAMUŚKI I DLATEGO PRAGNĘ SKORZYSTAĆ Z OKAZJI I ZAPYTAĆ SIE GDZIE RODZIŁYŚCIE? JA SWOJE CÓRKI RODZIŁAM NA POLNEJ ALE PO RAZ OSTATNI 6 LAT TEMU I NAPEWNO DUŻO SIE TAM POZMIENIAŁO A MAM KILKA PYTAŃ OCZYWISCIE JEŻELI KTORAŚ BEDZIE MIAŁA OCHOTĘ MI ODPOWIEDZEĆ
BĘDE BARDZO WDZIĘCZNA:-) POZDRAWIAM:tak:

Oj dziękuje bardzo mi głównie chodziło o to czy można sobie opłacić położną w szpitalu aby ona sie tylko sie mną zajmowała,ile sie płaci za znieczulenie zzo i czy trzeba miec skierowanie od lekarza prowadzacego do przyjęcia na poród tzn.czy przyjmują wszystkich jak leci czy odsyłaja do rejonu?

Oj dziękuje bardzo mi głównie chodziło o to czy można sobie opłacić położną w szpitalu aby ona sie tylko sie mną zajmowała,ile sie płaci za znieczulenie zzo i czy trzeba miec skierowanie od lekarza prowadzacego do przyjęcia na poród tzn.czy przyjmują wszystkich jak leci czy odsyłaja do rejonu?
ja szłam ze skierowaniem bo akcja porodowa mi się do maksymalnego przeterminowania nie zaczęła ;) a tak przyjmują bez patrzenia kto skąd jak się akcja rozpocznie niby wieloródki tym bardziej nie odsyłają , położną można swoją mieć ,znieczulenie nic nie kosztuje ja przy 1 porodzie miałam za darmo jak jedna dziewczyna rodziła teraz jak byłam to też dostała bo mąż mi relacje zdawał ;)

hej :)
No właśnie Guziczku jakie wieści?
Witam Karoline84 :) pragnę napisać że lada moment będę rodzić i mam zamiar skorzystać z Polnej zatem wszystko opiszę :)

W takim razie trzymam kciuki aby łatwo poszło;-) no i oczywiście za maluszka mocno ściskam kciukasy,i czekam na relacje:-)

Witaj Karolina, ja niedawno rodziłam na Polnej, ale nie jestem w stanie odpowiedzieć Ci na Twoje pytania :/ ale myślę, że jak nie znajdziesz tutaj odpowiedzi to spokojnie możesz zadzwonić na dyżurkę i zapytać, chociaż pewnie trzeba się liczyć z tym, że trafi się osoba niechętna odpowiadać ;)

witajcie dziewczyny, zaglądalam do Was ale nie miałam weny by coś napisać... małemu wychodzą 3 ząbki naraz, oczywiście on nie jest zadowolony z tego powodu....

Kozaczino jak się czujesz?

reklama
hej laski no dostałam @ ale takiego stracha nabrałam że od razu powiedziałam lekarzowi żeby mi tabsy wypisał na pół roku do przodu:-D:-D:-D:-D
dziś malowaliśmy z mężem przedpokój... ale szybko poszło Zosia grzeczna się bawiła sama a teraz śpi dostała rosołek z ryżem i kima sobie:tak: spadam bo m mnie gania do roboty w pon wam więcej napiszę :rofl2:

Do góry