reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam i ja :-)

Witajcie poznanianki:-D dawno mnie tu nie było... przyznaję się bez bicia że raczej siedzę na październiku 2009:-p

U mnie wszytko oki a widzę że na wątku poznań robi się reaktywacja:tak: suuuper postaram się częściej zaglądać...:-D
Guziczek a jak mała się miewa ?

hmm pojawiam się i znikam :-D
przesiaduję na lutówkach 2010 a i to na zamkniętym, ale tam ostatnio cisza, jako że luty minął :p
rozpakowałam się, synek grzeczny, a ja się nudzę :-D

pozdrawiam wszystkie mamuśki - obecne i przyszłe :-)
wszystkie pochłonięte zmianą pieluszek ;-):-D

mój coraz aktywniejszy ma dzień że ciągle śpi a ma że ciągle by chciał świat oglądać i wtedy to nie mam czasu nic zrobić :-D

ważyłam mojego na wadze w domu i wychodzi mi że ma już 6800g :tak:

reklama
witajcie mamuśki:-)
Gosia moja Zosia to już pannica i tylko zabawa jej w głowie jest suppper grzeczna (odpukać) mam dużo czasu dla siebie czego się nie spodziewałam... mała prezentacja Zosi:-D
Matko tygrynka jak ten czas leci ty już urodziłaś?? Zdradź nam ja poród przeżyłaś i w jakim szpitalu, no i ucałuj w stópki synka:-D

Załączniki

• zosia w lozeczku&#46.jpg
    zosia w lozeczku&#46.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 29
Tygrynka gratuluje synka :D faktycznie opowiedz cos wiecej .
Lilijanna no energia cię rozpiera wiadomo 2 trymestr ale mnie w 3 też ciągle coś kręci ;)
Gosia szok dopiero co rodziłaś a tu juz synek ponad 6kg kawał chłopa!!
Guziczek córcia przesłodka :) aż już sie mojej nie moge doczekać:D

Guziczek córcia urocza ale urosła :tak: i dobrze że grzeczna :-D ciekawe jak później będzie ;-)

Jarzebinka a jaki twój mały jest długi ?

Emilkę ostatnio mierzyłam to ma już 102 cm ona przecież też prawie wysoka jak Kacperek była :tak: wiec dzieci to ja mam duże i mają za kim być bo my tez mali nie jesteśmy :sorry2:

Hej dziewczyny!!
Dzisiaj kumpela natknęła się na ogłosze fundacji05 o warsztatach BEZPŁATNYCH dla przyszłych rodziców podaję linka http://www.fundacja05.pl/dlarodzicow.php
niestety zajęcia wlasnie się zaczynają :( szkoda że takie akcje nie są szerzej propagowane. Ale generalnie warto przyjrzeć się fundacji bo dla nas rodziców może sie przydać taki kontakt.

Ostatnia edycja:
Hej mamuśki jakieś plany na weekend?? ja chciałam iść do Zoo z Zosią ale pogoda się pokićkała:baffled::szok:

Gosiu
moja Zosia urosła:tak: już w ciuszkach 74 pogina :dry: waży koło 7kg
Kazaczino no ciekaw te warsztaty ciekawe ....:tak:

Hej mamuśki jakieś plany na weekend?? ja chciałam iść do Zoo z Zosią ale pogoda się pokićkała:baffled::szok:

Gosiu
moja Zosia urosła:tak: już w ciuszkach 74 pogina :dry: waży koło 7kg
Kazaczino no ciekaw te warsztaty ciekawe ....:tak:

ja chciałam gdzieś wyjść ale mój oczywiście miał inne plany i sobie pojechał do rodziców ...:dry:
a wczoraj to mu się wyjść nie chciało jak mieliśmy iść i ciągle coś :dry: jutro pewnie za zimno będzie :wściekła/y:;-)

mój mały ma 68 na styk i zakładam 3-6M :tak: i też ma z 7kg ale chyba niedługo ta waga tak szybko rosnąć nie będzie bo już zaczyna dużo fikać :tak:

to moje dziecie jakies filigranowe, i faktycznie bo on jest w dolnej granicy na centylach - ma cos 66 cm i ok. 7 kg, przez to doktorka nie chciała go zaszczepić, ale robiłam badania krwi i moczu i wyszły ok.... ale na szczęscie przybiera, bo jeszcze 3 tyg temu ważeył 6,5 ....

reklama
GOSIU
A Ty karmisz tylko piersia:confused:
Moje tez bardzo wolno przybieraja od urodzenia i wyniki krwi tez zawsze mialy idealne:tak::tak::tak:Wiec widocznie taka jest Ich uroda;-):-)najwazniejsze ze sa zdrowe:tak::tak::tak:

Do góry