reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
witam drogie poznanianki:-)

Lilijanna jak tam po wizycie??

u mnie czas leci nieubłaganie, czasu na bb coraz mniej ale zawsze miło jest mi jak mogę tu zajrzeć:-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET DLA WAS!!!!

moim aktualnym zyczeniem jest aby w koncu wiosna przyszła bo szlag mnie trafia z tego zimna!!

pozdrawiam

PS postanowiłam ze od wrzesnia znowu zaopiekuję się dzieckiem, kasa się przyda (bo własnie skonczyło mi się zatrudnienie wiec do UP muszę się wybrać) i będzie jeszcze weselej w domu;-)

Witam, po wizycie wszystko w porządeczku i dowiedzieliśmy, się że będzie CÓRCIA :))) A i ruchy już czuję, tzn. te bąbelki, ale bardzo wyraźne, super sprawa :))) Chyba mała chciała nam się najpierw pokazać, a teraz daje się też wyczuć. Jednak rządzą nami te maleństwa od samego początku :)

apropo corci to nie badz pewna... Mysmy Nikiego ogladali rowno w 19tc i nic nie mial miedzy nogami - ogladalismy z kazdej strony... w 28tc okazalo sie ze to jednak facet i ma siusiaka... takze nigdy nic nie wiadomo w tak wczesnej jeszcze ciazy... ;)

witam serdecznie wszystkie poznanianki a szczególnie te nowe mamusie i przyszłe mamusie ...... troszke nam sie watek ożywił......

a ja moge sie pochwalic, moje młodsze ma juz 2 ząbki .....

Lilijanna, a ruchy dzieciatka w brzuszku to wspaniałe uczucie, potem po porodzie troszke tego brakuje,

a co do płci to to ja na połmetku usłyszałam, ze to chłopiec a każda kolejną wizyte lekarz zaczynał hasłem - i co my tu mamy dziewczynka ????? a ja na to , ze raczej nie ..... i dopiero po wnikliwej analizie mówił, że chłopiec .......................

Wszystko czego potrzebuje Twoje Dziecko to:

ZABAWA, NAUKA, ROZWÓJ, ZDROWIE.

W dniu 20 MARCA 2010 w godzinach od 11 do 14

Zapraszamy na

WIELKIE OTWARCIE WARSZTATÓW MISIA PUCHATKA !!!

CENTRUM TWÓRCZEJ ZABAWY I EDUKACJI DZIECKA

w Klubiku Miś Puchatek” Poznań ul. Złotowska 32

Uwaga w tym dniu wspaniałe bezpłatne atrakcje

Zabawa połączona z występem profesjonalnego Klowna

oraz warsztaty pokazowe z kinezjologii edukacyjnej „Brain Gym” (gimnastyka mózgu) dla dzieci, oraz warsztaty rozwoju umiejętności poznawczych, warsztaty z muzyki , tańca, układu choreografii, gimnastyki korekcyjnej, aerobiku.

Szczegółowy rozkład warsztatów na stronie www.warsztatymisiapuchatka.pl

Zgłoszenia i zapisy na warsztaty osobiście w dniu 20 marca 2010r. lub mailowo na adres biuro@mispuchatek.pl lub telefonicznie 0602-101-216 .

Serdecznie zapraszamy

Przyjdź zobacz jak wspaniale możemy się bawić, uczyć i rozwijać.

Hej dziewczyny!
Lilianna gratuluję córci :) choc jak dziewczyny piszą może być jeszcze rożnie hihi i te pierwsze ruchy są super a później jak jest zabawnie :)
Jarzębinko pogratuluj Kamilkowi ząbków :D
A pytanko do dziewczyn w ciąży czy wybieracie się na spotkanie Mama rozmawia 23.03. ?

hejka!

Jarzebinka gratulacje dla synka! u nas nadal bezzębnie.

piekne słonko wiec mykam na spacerek, dzis mama przyjezdza na 3 dni wiec bede zajeta.
pozdrawiam

reklama
Cześć dziewczyny :tak:

słoneczko pięknie nam świeci ale zimno to jest jak choler...przynajmniej my byliśmy godzinkę na spacerze i mimo ze spacerowaliśmy zmarzłam jak diabli :baffled:

Co do płci u nas z Agatki zrobił się Dominik mimo że ciągle ginekologa pytałam co tam widzi a on swoje twierdził że dziewczynka a przy porodzie mi zaświecili jajkami przez oczami ;-)

zmykam dalej poczytać :-D

Do góry