reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Guziczek, twoja nieobecność tłumaczę sobie porodem .............................. :tak: więc pewnikiem grtulacje juz można składac ....................... :tak::-D:tak:

a reszta ..... zapadła w sen zimowy czy jak ..................

ja juz koncze walke z ospa u starszego, i juz nie mogę się doczekac poniedziałku jak pójdzie do przedszkola, to ja będę mogła zaliczyc jakis spacerek, mam tylko nadzieję, ze pogoda z dnia dzisiejszego zostanie i na przyszły tydzień, takie piękne słoneczko ............:tak:

w środe byłam na kontroli u gina po porodzie i wszystko jest OK.................... :tak:

a 12 ide z małym na kontrolne USG bioderek................ :tak: i ospy na razie nie załapał, więc może uda sie jeszcze w grudniu go zaszczepić :tak:

a w sobote otwieraja juz pierwsze lodowisko, a ja mam jeszcze nie naostrzone łyżwy :no:

reklama
witam wieczorem i sama nie wiem czy pisać, aby nie zapeszyć, ale to mój pierwszy wolny i spokojny wieczór od narodzin młodego, dzis zasnął o 20.00 i po 15 minutach odłozyłam go do łóżeczka i nadal śpi, a on zazwyczaj wczesniej niż 22.15 nie zasypiał :tak: wiec jakieś święto dzisiaj, a starszy tez już spi więc ...... dzieciowy spokój :tak:

a i dzis byłam na sąsiedzkim babskim spotkaniu, jedna z sąsiadek prezentowała produkty tupperware, po 1,5 godzinie M przyniosł małego na karmienie i ponownie go zabrał, wiec spotkanie prawie bez dziecka a w doborowym towarzystwie , było miło, i w końcu inne otoczenie a nie tylko dzieci, pieluchy, dzieci .......:tak:a pensji oczywiście brakło, na te wszystkie rarytasy ......... :tak:

Jarzebinka i jak minęła nocka :confused:;-)

z tego co wiem w zeszły piątek(nie chce pokręcić) Guziczek urodziła córę Zosię 4250g o ile dobrze pamiętam :tak:uwinęła się w 3 godziny ;-):tak:
jej mąż napisał u październikowych mam ;-)

więc wielkie gratulacje dla świeżo upieczonej mamusi :tak::-)

Witam!
Jestem 6 m-cy po porodzie-cesarskim cięciu. Blizna goi się bardzo ładnie. Myślę, ze mogę już zacząć ćwiczyć, a że pogoda nieciekawa szukam siłowni. Znacie ciekawą, dobrze wyposażoną siłownię z możliwością sięgnięcia porady instruktora i oczywiście niedrogą?? No i co uważacie o ćwiczeniach po cesarce? ponoć nawet po 6m-cach należy uważać brzuch i nie można podnosić ciężarów

Witam!
Jestem 6 m-cy po porodzie-cesarskim cięciu. Blizna goi się bardzo ładnie. Myślę, ze mogę już zacząć ćwiczyć, a że pogoda nieciekawa szukam siłowni. Znacie ciekawą, dobrze wyposażoną siłownię z możliwością sięgnięcia porady instruktora i oczywiście niedrogą?? No i co uważacie o ćwiczeniach po cesarce? ponoć nawet po 6m-cach należy uważać brzuch i nie można podnosić ciężarów

Ja chodzę do Nautilusa od dłuższego czasu. Mam trenera który specjalizuje się w kobietach w ciąży i po ciąży.

Jestem bardzo zadowolona :-)

Witam serdecznie!!

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie,kiedys tutaj pisałam do was

U mnie zmiany zmiany

Od stycznia 2009 nie pracuje a w maju 2009 zaszłam w ciąże,będę mieć druga córcie Lenkę:):):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry