reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
A zapomniała napisać, ile kosztuje na Obornickiej usunięcie trzeciego migdałka, tak dla wiadomości, jakby któraś chciała...cena obejmuje: zabieg, pobyt w szpitalu, konsultacja laryngologiczna, badania krwi, pobyt rodzica i dziecka w szpitalu - 2000pln. :-)

Słowiczek no co ty ja myślałam że o wiele mniej kasy ale niezłe zdzierają...:wściekła/y:
Myślałam że w certusie to mają na nfz ja tak miałam ale to było baaaardzo dawno temu:shocked2:
no własnie a w łape nie lepiej dać i wcisnąć się w kolejkę??tak jak gosia proponuje??

mój mąż tez powinien miec usuniete migdałki bo ciągle angine w domu rozsiewa! (chociaż od pół roku spokój jest) leczył się prywatnie w certusie i rzeczywiscie za usuniecie chcą od niego 2000zł

byłam do południa na junikowie, masakra, z dębca jechaismy 1h i 20min!
Mała w samochodzie dostawała wscieklizny, załowałam ze jechałam:no:

Cześć dziewczyny ;-)

Sempe
dlatego ja nie jadę:no: mąż pojechał sam a ja nie mam z kim Emilki nawet zostawić wiec pewnie i ona by histeryzowała co 5 minut że albo ją nogi bolą albo co inne.... w dodatku w zeszłym roku jak widziałam te tłumy:szok: to wolę jechać w tygodniu niż sie pchać :sorry2:

Guziczek coś od 2 dni się nie oddżywa może w końcu się coś u niej rozkręciło i pewnie tuli już maleństwo :-D

Ostatnia edycja:
Witam

Właśnie jesteśmy na etapie poszukiwań imprezki sylwestrowej na terenie naszego miasta i zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Może znacie jakieś fajne knajpki, puby, do których można się w taką noc udać i dobrze się bawić? Chętnie skorzystam z Waszych podpowiedzi.
W kilka miejsc już dzwoniliśmy ale albo ceny są obłędne albo tylko miejsca stojące i bez jedzenie. Nam by zależało żeby rzecz jasna jedzonko było co by nocy sylwestrowej na głodniaka nie spędzić ;-) Zaznacze jeszcze, że nie ma to być bal sylwestrowy, już kilka razy byliśmy więc chcemy ze znajomymi w tym roku spróbować czegoś innego.
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Pozdrawiam

reklama
witam, fajny watek bo ja w sylwestra planuj lezec i sie nie rusza zeby malym sie nie chciao przyjsc na swiat, sylwestra fajnego oferuja w kaminsku pod poznaniem dwa stawy ale troche kosztuje,pozdrawiam

Do góry