reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Rozczaruję was dziewczyny:confused2::zawstydzona/y::no: nie ma żadnego porodu po prostu opiekowałam się babunią moją a ona neta nie ma....
Dziś jadę do położnej na sprawdzenie co we mnie piszczy ;-)bo ten masaż mi nie pomógł zbytnio:szok: wczoraj byłam na dłłłłługim spacerku z psem miałam skurcze jak diabli ale jak weszłam do domku to koniec cisza jak makiem zasiał...:zawstydzona/y:
Nie lubię i nie chce czekać ja zawsze jestem punktualna i ciężko mi to wiecie zaakceptować że muszę czekać i nie wiadomo kiedy to będzie:angry:

Nic idę pokrzątać się po mieszkanku:-(
aaaa jeszcze się dowiedziałam ze M sobie jedzie na szkolenie od 16 do 27 listopada więc będę z brzdącem małym sama:zawstydzona/y: no ale co zrobić wolę żeby teraz jechał niż w styczniu......

Cześć dziewczyny.
Pomóżcie.
Gdzie można prywatnie w Poznaniu wyciąć trzeci migdał dziecku??
Mamy termin z NFZ na 17 luty 2010.
A tak długo raczej nie chcemy czekać. Ze względów oczywistych. Młody mi strasznie choruje - gardło i uszy non stop zawalone.
Może wiecie, co, gdzie i jak??

co tu taka cisza???
Guziczek urodziłaś???

ja bylam u dentysty, pojechałam odbudować złamany ząb a skończylo się na wyrwaniu, cały ryjek mnie boli!!!! masakra! ała... nie wiem jak znieczulenie przestanie działać...auł

patrzcie:
Matka - Onet.pl Film

a ja narzekam... wstyd mi teraz.

Ostatnia edycja:
Słowiczek nie pomogę nie mam pojęcia gdzie wycinają prywatnie :sorry: wiem tylko tyle że koło mnie jest szpital prywatny i maja taką opcje ale nie wiem co dalej czy u dzieci itd :no:jakby co na ul.obornickiej on jest :tak:

Ilonka a to jakiś filmik przeczytałam opis :szok: ale nic poza tym mi się nie wyświetla :no:

ach i współczuję bólu powinna ci przepisać ketanol jest dość silny albo chociaż zaopatrz sie w ibuprom i coś do płukania buzi by zapalenie się nie zrobiło :sorry:

Ja w końcu kupiłam kosz do spania dla maluszka z baldachimem i wyposażeniem koszt 135zł więc myślę ze znośna cena za komfort na start ;-):-D i mój mi kupił łóżeczko a mówiłam mu że nie chce teraz umówiłam się z babką po 5-10 listopada odbiorę osobiście a go ręka swędziała :crazy:

Guziczek dasz radę :tak:teraz czekaj spokojnie aż się akcja zacznie jak teraz to zdążysz dojść do siebie wiec za długo nie czekaj :-D;-):-p

Jarzebinka pokazuj małego :-D;-)

Dziewczyny a nie wybiera się któraś na plac zabaw aktiv na obornickiej ? można i kawę wypić tam i dzieci mają co robić :sorry: ;-)

Gosia pochwal sie koszem, a ten filmik to po reklamie sie zaczyna.
no ja nie widzę nawet reklamy ... tak mi muli internet że może mi się pootwierać wszystko nie chce :wściekła/y:

pocieszam się że jeszcze tylko 2 miesiące będę się z tym choler..play męczyć i mam nadzieje że podłączą mi osiedlowy bo za co ja kurna płacę połączenie powinno być kilka razy szybsze niż u mojego taty na komputerze a tam śmiga osiedlowy jak głupi i a mi ciągle muli :wściekła/y:

Ilonka dam z aukcji foty ok ;-)
zastanawiałam się nad nad kolorem była raz tylko różowa ale zeszła drogo i w sumie potem stwierdziłam że jakoś dziewczynka do niebieskiego pasuje a jakby jednak się coś innego wykluło to już chłopak w różowym nie bardzo mi się widzi :-D
;-)
796307289_4

796307289_2

reklama
witam ...

melduję, że zyje i mam OSPĘ w domku, czy któras chętna ???? narazie tylko starszy i zobaczymy czy młodszy też się załapie :no: napewno odsunęło sie szczepienie i zobaczymy czy na miesiąc ( o ile młody nie zachoruje) albo az na 3 miesiące jeżeli jednak sie załapie :no: i kolejny tydzien z dwójką w domu :no:

nie wiem czy byłyście już na spacerku w starym ZOO, ale przy pogodzie polecam, ja byłam wczoraj i naprawde fajne miejsce na spacerek i do szaleństw dla dzieciaczków :tak:nawet poza sezonem letnim ................ :tak:

Gosia, a kołyska jest śliczna ..... :tak:

Ilonka, mnie też czeka wizyta u stomatologa, ale kiedy ..... :no:

Słowiczek, ja też nie pomogę w sprawie prywatnego gabinetu...... ja tez miałam skierowanie na wycięcie migdałków u Kacpra ale po konsultacji z innym laryngologiem zrezygnowałam :szok: a i troszke sie wystraszyłam,że teraz ma problemy tylko z katarem a potem zacznie sie zapalenie płuc i oskrzela :szok: a i ten drugi laryngolog nie polecał wycięcia w naszej sytuacji :szok: a czy Twój Łukasz byl szczepiony na PNEUMOKOKI ....... bo gdzies wyczytalamże to szczepienie może pomóc w takich zachorowaniach i u nas chyba faktycznie jest poprawa po szczepieniu ..... :tak: albo zbieg okoliczności

Do góry