reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

najlepiej to w 30 tyg jak jesteś niektóre szkoły rodzenia trwają 2 mc więc musisz tak sobie dobrać termin ich realizowania żebyś była na wszystkich zajęciach.. ja osobiście nie chodziłam, zobaczymy czy dam sobie radę sama :-)

reklama
witam:-)
ja tez miałam weekend słodkawy:-) upiekłam 4blachy ciasta i wszystko poszło!!! tzn goscie zjedli bo imieninki były:-)
a od dzis zero słodyczy!!!
pozdrawiam

A ja miałam lenia, i prawie nic w kuchni nie robiłam. Za to muszę Wam polecić miłe miejsce na pyszne ciacho i kawę z dziećmi. Cafe Filemon na Strzeszynie greckim cafefilemon.pl .
Jest tam kącik do zabaw dla dzieci i dobre ciacha, wczoraj wypróbowaliśmy. :-)

Hej laseczki,ja nadal w wersji słonia:-D:-D
dziś mam dobry humorek bo jakieś skurcze mnie dopadają.. może coś się rozkręci:happy2:
Dziś nawet lepsza pogoda może jakiś spacer z psiakiem dłuższy.. no no pomyśle a jak tam u was??

No teraz to już mam 40+2 czyli leci mi 41 tc suwaczek mi się skończył to go usunęłam bo tylko mnie drażnił jeszcze bardziej niż cała sytuacja:-D:-D
jestem po wizycie i mój gin zrobił mi masaż bolało jak diabli jeszcze ledwo siadam ale zobaczymy może coś się ruszy;-) było by miło.... zobaczymy:confused:
Mąż zabrał mnie na romantyczmną kolacje do KFC hahahah:-D:-D stwierdził że to będzie mój dziś ostatni mój posiłek:-D:-D

reklama
Guziczek............ to czekamy nadal .................. :tak:

a mi ostatnio brakuje czasu na BB, bo siedzę w domku z młodszym i starszym, wiec jakos tak wychodzi, że czasu na wszystko brakuje :tak: starszemu musze organizować czas, a najlepiej by było jakby pogoda była i mógł sie wyszaleć na podwórku, bo energii to ma za trzech .................. :tak:

a młodszy właśnie leży i już troszke zaczyna marudzic :tak: i zaraz skończy sie czas mamusi na BB :tak:

pozdrawiam

Do góry