reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jednak nie było masażu bo mam szyjkę jeszcze 0,5 cm więc ona nie chciała ruszać :zawstydzona/y: kurcze czy Zoha kiedyś wyjdzie??:szok:
Gosia ja to chyba czekam na ciebie z tym porodem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dziś spadam z M do kina nie wiem n co zaraz poszperam co ciekawego graja... coś śpiąca jestem idę więc się zrelaksować na kanape..:tak:

A odnośnie allegro to dla mnie jest głupotą jak wiara chce tylko odbiór osobisty...przecież to w końcu internet i o to chodzi żeby towar był dostępny z całego kraju... Ale tak to bywa boją się wysyłać nie wiem dlaczego skoro kupujący i tak pokrywa koszty:confused:... No to trzymam kciuki żeby się udało z tą kołyską:tak::tak:

reklama
Gosia daj mi przepis na te rogaliki z marmoladą :)) chetnie upieke:) tylko poprosze o szczegółowy przepis bo ja to dwie lewe rece do pieczenia:)
a takie przepisy od kogos to sprawdzone...:)

Gosia daj mi przepis na te rogaliki z marmoladą :)) chetnie upieke:) tylko poprosze o szczegółowy przepis bo ja to dwie lewe rece do pieczenia:)
a takie przepisy od kogos to sprawdzone...:)
proszę nawet z obrazkową instrukcją ;-) http://wkuchni.blog.onet.pl/Rogaliki-drozdzowe,2,ID337026916,n

ja dziś zrobiłam z marmoladą różaną pycha wpierniczyłam gorące mam nadzieje ze cierpieć nie będę :sorry2:na szczeście zjadłam tylko 2 już chyba od robienia się najadłam :-D

czesc Mamusie
Mam bardzo ważne pytanie proszę o pomoc!
Synek ma niedługo 6miesięcy. ok 4miesiąca zdarzyły sie pierwszy raz małe drgawki podczas karmienia piersia. ostatnie zdarzyly sie dziś. Są rzadkie bo w przeciagu tych dwóch miesięcy zdarzylo sie to moze tylko 10razy. podczas karmienia-przewaznie jak juz przysypia, dostaje delikatnych drgawek ktore same przemijaja po chwili ( ok 5sekund) Nie wyglada to groznie ale powiedzcie czy wam tez sie to zdarzalo?:-(

nie ma dobrego okreslonego czasu. najlepiej taki zebys zdarzyla ja ukonczyc przed porodem, a nie za wczesnie zebyscie jak najwiecej rzeczy zapamietali z tej szkoly:)
Ja osobiscie nie uczeszczalam i nie zaluje bo bardzo dobrze radzimy sobie z dzieckiem. wystarcza rady rodzicow i poloznych:)

czy to takie otrząsanie się jakby główką i ramionami ?czy całe ciało mu drży ?jeśli główka i ramiona tak przez kilka sekund to możliwe że w tym czasie robi siusiu :sorry2:tym bardziej że jak mówisz po karmieniu się to zdarza:tak:

jak sie naprawdę czegoś obawiasz pogadaj z pediatrą myślę że przez forum ciężko coś doradzić :tak:

reklama
Hej laski a ja upiekłam coś jak murzynek tylko z orzechami i z jabłkami tak mnie coś naszło m pomagał dumnie kręcił ciasto :-D już pół blachy nie ma:szok: tak nam smakuje ( a dupa rośnie):-D:-D:-D:-D:-D:-D
kurcze dziś maiłam takie lekkie skurcze ale to nie to...:zawstydzona/y:
ja już nie wytrzymuje i zauważyłam że z dnia na dzień jest mi coraz ciężej mam tylko nadzieję że jakiegoś kloca nie urodzę:baffled:
Gosiu twój przepis też kiedyś wypróbuje:tak::tak:

Do góry