reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Gosia a ty bylas u lekarza? bo miałas isc nie? czy mi sie pokićkało coś??? wiesz jaka płeć siedzi w brzuszku? pewnie znowu przeoczyłam twojego posta:/ \

reklama
Gosia a ty bylas u lekarza? bo miałas isc nie? czy mi sie pokićkało coś??? wiesz jaka płeć siedzi w brzuszku? pewnie znowu przeoczyłam twojego posta:/ \
Ilonka idę w czwartek :) wiec nic nie pisałam jeszcze ;-)

w poniedziałek muszę jechać na pobranie krwi itd :cool: ale mi się nie chce :sorry:

choinka i się zastanawiam kiedy powinnam zrobić ten odczyn coombsa zapomniałam się gina pytać boję się że on zapomni o tym i przeoczę odpowiedni tydzień ....:sorry:a odbiło mi się o uszy że w 28 tygodniu się go robi

Ostatnia edycja:
Gosiu no widzisz jakie wredne baby w tych sklepach a powinno się przymierzać takie rzeczy bo jak jest za dyzy ucisk to jest niedobrze a jak za mały to już w ogóle do d..... Dobrze ze sobie zmierzyłaś i wybrałaś odpowiednie....

Ilonka to naleśniki zrób albo placki ziemniaczane chyba najłatwiejszy obiadek i nie ma za dużo pieprzenia:-):-)

Tego coombsa ja tez nie miałam....

Hej laseczki!! widzę żę przez weekend nastąpiło wyposzczenie na forum:-D:-D:-D ale ja się nie odzywam bo też nic nie pisałam:-p:-p nadal 2 w 1 co oznacza że jestem przeterminowana niczym serek homogenizowany:szok::eek::-D:-D oczywiście jestem bombardowana sms'ami i telefonami czy już jest czy jeszcze nie... matko jacy ci ludzie niecierpliwi..:-D moja Zoha chyba lubi efektywne wejścia ( a może raczej wyjścia:-D)... dziś super mgła i nawet nie widzę z okien bloku obok, w ogóle nic nie widzę...:szok::szok: tylko słychać odgłosy tramwajów...

Gosiu daj znać jak tam po twojej wizycie, czyw iesz już kto mieszka u ciebie w brzuszku:-)

Guziczek- umyj okna:p hehhe pobiegaj po schodach...może cos sie ruszy:p
ja tez nic nie pisałam bo nikt nic nie pisał:p hahah
w ogole w niedziele zdychałam po sobotniej imprezie... eh nigdy więcej... zartuje:)

reklama
ilonka ja mieszkam na 13 pietrze i jak mam mycć okna to mi się słabo robi:szok: a poza tym jak taka pogoda do d i zaraz zacznie padać to bez sensu a po schodach wchodze raz dziennie na 13 i dupa nic sie nie rusza:eek: ja już nie wiem... może naleze do grona tych dziewczyn co porod sie zacznie ale mala sie nie przecisnie i bedzie nieplanowana cc boje sie tego:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry