reklama
Ilonka idę w czwartek wiec nic nie pisałam jeszcze ;-)Gosia a ty bylas u lekarza? bo miałas isc nie? czy mi sie pokićkało coś??? wiesz jaka płeć siedzi w brzuszku? pewnie znowu przeoczyłam twojego posta:/ \
w poniedziałek muszę jechać na pobranie krwi itd ale mi się nie chce
choinka i się zastanawiam kiedy powinnam zrobić ten odczyn coombsa zapomniałam się gina pytać boję się że on zapomni o tym i przeoczę odpowiedni tydzień ....a odbiło mi się o uszy że w 28 tygodniu się go robi
Ostatnia edycja:
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Gosiu no widzisz jakie wredne baby w tych sklepach a powinno się przymierzać takie rzeczy bo jak jest za dyzy ucisk to jest niedobrze a jak za mały to już w ogóle do d..... Dobrze ze sobie zmierzyłaś i wybrałaś odpowiednie....
Ilonka to naleśniki zrób albo placki ziemniaczane chyba najłatwiejszy obiadek i nie ma za dużo pieprzenia:-):-)
Tego coombsa ja tez nie miałam....
Ilonka to naleśniki zrób albo placki ziemniaczane chyba najłatwiejszy obiadek i nie ma za dużo pieprzenia:-):-)
Tego coombsa ja tez nie miałam....
bo ja go robię przez nasz konflikt krwi który mamy
nie bedę tłumaczyć mozecie jak się wam chce poczytać ;-)Konflikt serologiczny :: MediWeb.pl
nie bedę tłumaczyć mozecie jak się wam chce poczytać ;-)Konflikt serologiczny :: MediWeb.pl
no to właśnie ten odczyn się robi przy konflikcie ;-)Gosia ahha trzeba bylo tak od razu juz wiem o co chodzi)
kurcze na pocztę muszę mojego wysłać już się proszę i proszę a on deszczem się tłumaczy i chyba w końcu pójdę sama jak sie wkurzę
coś bym sobie wpierniczyła i nie wiem co
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Hej laseczki!! widzę żę przez weekend nastąpiło wyposzczenie na forum ale ja się nie odzywam bo też nic nie pisałam nadal 2 w 1 co oznacza że jestem przeterminowana niczym serek homogenizowany oczywiście jestem bombardowana sms'ami i telefonami czy już jest czy jeszcze nie... matko jacy ci ludzie niecierpliwi.. moja Zoha chyba lubi efektywne wejścia ( a może raczej wyjścia)... dziś super mgła i nawet nie widzę z okien bloku obok, w ogóle nic nie widzę... tylko słychać odgłosy tramwajów...
Gosiu daj znać jak tam po twojej wizycie, czyw iesz już kto mieszka u ciebie w brzuszku:-)
Gosiu daj znać jak tam po twojej wizycie, czyw iesz już kto mieszka u ciebie w brzuszku:-)
reklama
Guziczek87
Pracująca mamuśka
ilonka ja mieszkam na 13 pietrze i jak mam mycć okna to mi się słabo robi a poza tym jak taka pogoda do d i zaraz zacznie padać to bez sensu a po schodach wchodze raz dziennie na 13 i dupa nic sie nie rusza ja już nie wiem... może naleze do grona tych dziewczyn co porod sie zacznie ale mala sie nie przecisnie i bedzie nieplanowana cc boje sie tego