reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hej Wam :-)

coś o mnie... no cóż ja z Młodą siedzę w domku na macierzyńskim, synek drepta do przedszkola (aktualnie nie, bo zapalenie oskrzeli się przyplątało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:). mieszkamy sobie na Smochowicach, ja pracuję na Ratajach. i co by tu jeszcze... jak chcecie jakieś konkrety, to pytajcie ;-)

drogie ciężarne... śpijcie jak najwięcej. ile ja bym dała za wyspanie się :sorry:

Guziczek trzymam kciuki by szybko poszło hihi
masaż szyjki macicy to masakra też miałam ...
miałam termin na 28 kwietnia a młody 7 maja wyskoczył... przez ten czas robiłam wszystko by urodzić masaże, mycie okien itp a on nic dobrze mu było u mamy :-)
Teraz siedzimy w domu chorubsko się przyplątało jakaś 3 dniowa gorączka która zakończyła się wysypką ... katastrofa

pafi hmm tzw. tzydniówka my tez to niedawno przechodziliśmy...masakra...mały mial 40stopni gorączki...a po trzech dniach zero:/ i wysypka na całym ciele przez chyba 3dni.

pogoda znowu do d... wstawilam jakis mięsko mam zamiar zrobić coś alla gulasz:) tylko nie wiem jak hahhaha nie ma jak beznadziejna kucharka:) ktos wie?? mięsko juz pokrojone sie piecze... i co dalej hahha
jestem beznadziejna... no ale coż nie miałam pomysłu na obiad bo go nie kupiłam:p

hihi ze mnie też taka kucharka że najlepiej wychodzi mi "pomysł na ..."
ale gulasz to moja teściowa robi super dusi mięsko aż będzie miękkie dodaje cebulkę , pieczarki i chyba zaciaga mąką by było gęste do tego ziemniaczki albo kasza mmm aż zgłodniałam

a wysypka dziś wyszła to mówisz że potrwa parę dni ... masakra biedne te maluszki :-(

Hej dziewczyny, wczoraj byłam na wizycie i dr zaserwował mi niezemsko bolesne badanie + masaż szyjki (ból potworny), no i mam przez to 2 cm rozwarcia... więc czekam i czekam na jakieś inne objawy porodowe bo tych na razie brak:szok: a termin mam na sobotę ....:eek:

Dziś świetne powietrze chętnie na spacer się wybiorę....:cool2:
oj miałam 3 razy masaż umierałam a byłam po zzo i tak czułam wszystko jak choler....:cool: do soboty może się coś rozkręci POWODZENIA !!! :-D

Też jestem ciekawa. Pewnie sam wyznacza termin i oksytocyną wywołuje, bo przecież nie rzuci fuchy w prywatnym gabinecie! :-(
no tak ale to też jest tak ze zadziała tak hop siup :no: mojej mamy koleżanka go miała przy porodzie ale to było z 10 lat temu i chyba akurat miał dyżur w szpitalu

na kiedy masz teraz u niego wizytę i w którym jesteś tygodniu ???:sorry:
hej Wam :-)

coś o mnie... no cóż ja z Młodą siedzę w domku na macierzyńskim, synek drepta do przedszkola (aktualnie nie, bo zapalenie oskrzeli się przyplątało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:). mieszkamy sobie na Smochowicach, ja pracuję na Ratajach. i co by tu jeszcze... jak chcecie jakieś konkrety, to pytajcie ;-)

drogie ciężarne... śpijcie jak najwięcej. ile ja bym dała za wyspanie się :sorry:
witam

zdrówka dla synka :tak:

Guziczek trzymam kciuki by szybko poszło hihi
masaż szyjki macicy to masakra też miałam ...
miałam termin na 28 kwietnia a młody 7 maja wyskoczył... przez ten czas robiłam wszystko by urodzić masaże, mycie okien itp a on nic dobrze mu było u mamy :-)
Teraz siedzimy w domu chorubsko się przyplątało jakaś 3 dniowa gorączka która zakończyła się wysypką ... katastrofa
zdrówka dla synka :tak:

pafi hmm tzw. tzydniówka my tez to niedawno przechodziliśmy...masakra...mały mial 40stopni gorączki...a po trzech dniach zero:/ i wysypka na całym ciele przez chyba 3dni.

pogoda znowu do d... wstawilam jakis mięsko mam zamiar zrobić coś alla gulasz:) tylko nie wiem jak hahhaha nie ma jak beznadziejna kucharka:) ktos wie?? mięsko juz pokrojone sie piecze... i co dalej hahha
jestem beznadziejna... no ale coż nie miałam pomysłu na obiad bo go nie kupiłam:p
Ilonka haha niezła kucharka z Ciebie :-D ja mam w domu kucharza a też się go pytam nieraz jak głupia :zawstydzona/y: ale jak gulasz zrobiłam to był zachwycony mówi że sie wyrobiłam :-D paskud jeden a ja mu że niedługo mistrza prześcignę ;-)

ale chodzi za mną fasolka po bretońsku :zawstydzona/y:

hihi ze mnie też taka kucharka że najlepiej wychodzi mi "pomysł na ..."
ale gulasz to moja teściowa robi super dusi mięsko aż będzie miękkie dodaje cebulkę , pieczarki i chyba zaciaga mąką by było gęste do tego ziemniaczki albo kasza mmm aż zgłodniałam

a wysypka dziś wyszła to mówisz że potrwa parę dni ... masakra biedne te maluszki :-(
ja tam tych proszkowych rzeczy nie używam :-D:no: skład to najczęsciej mąka i przyprawy a tych mam w kuchni sporo :-D

Ja w czwartek mam wizytę u ginekologa i już się doczekać nie mogę ciekawe czy moje dziecie się obróciło jak powinno :-D

Dziewczyny mamy inne wątki do zdjęć itd wiec pokazywać się nam;-):tak:

Ostatnia edycja:
hej laski:-D ja nadal 2w1...:eek::eek:
Wszyscy dzwonia pytają czy już czy wyszło a tu d....nic zero kompletnie nawet skurczy nie mam...:shocked2: kurcze a już mi tak niewygodnie z brzuchem, jestem taka nieporadna teraz butów nawet nie moge zawiązać...
W dodatku chyba jestem przeziębiona bo kicham kasłam i smarkam cały czas :zawstydzona/y: w taką pogodę to tylko siedzę w chacie a jutro muszę iść na badanko ostatnie na krewkę i moczyk + jakies coś na wykrycie holestazy bo lekarz ten moj nowy się zaniepokoił...:confused2:

Ale mam też dobra wiadomość wygrałam w totka 3 WOW!!! zawsze grałam i nic a tu chociaż się zwróciło :-D:-D mo M jak się cieszył hahaha jak dziecko a to tylko 3 :-D:-D:-D:-D

Nic spadam dziewczyny położyć się do łóżka bo coś kiepsko się czuję.....

reklama
Guziczek, trzymam kciuki za całą waszą trójkę.
Ja urodziłam tydzień przed czasem, więc mogę tylko sobie wyobrazić Twoje czekanie.

Co do pokazywania się na zdjęciach to muszę się dopiero nauczyć jak tu coś zamieścić. Z komputerami potrafię robić różne rzeczy, ale porozumiewanie się za ich pomocą to u mnie powoli idzie.

Do góry