reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ja również późno zaglądam do tego wątka (poród już w grudniu). Rodzę na Polnej, prawdopodobnie u prof. Kędzi. Jakieś doświadczenia z tym lekarzem???? Jestem po szkole rodzenia, chcę rodzić naturalnie ale narazie ułożenie dziecka wskazuje na cc.

Pozdrawiam wszystkie ciężarne w Poznaniu :)
Lamiaaa

reklama
I ja jestem z Poznania, witam serdecznie.

Poród mam zaplanowany na czerwiec :tak:
witam;-) czyli początki ciąży jakies dolegliwości ???

Ja również późno zaglądam do tego wątka (poród już w grudniu). Rodzę na Polnej, prawdopodobnie u prof. Kędzi. Jakieś doświadczenia z tym lekarzem???? Jestem po szkole rodzenia, chcę rodzić naturalnie ale narazie ułożenie dziecka wskazuje na cc.

Pozdrawiam wszystkie ciężarne w Poznaniu :)
Lamiaaa
witam :-)

Lamiaaa ja chodzę do W.Kędzi :tak: poród to prywatnie go opłacasz tak ? ile teraz kasuje za taką przyjemność ?

u mnie położenie też narazie do CC ale to z córą miałam podobnie wiec czekam aż się obróci to moje dziecie :sorry::tak:;-)

Cayoo napisz coś wiecej o sobie :tak:

Kasiulka hahha ja też na początku ciąży non stop spałam... potrafiłam sie obudzić rano zjesc cos i isc spac... i tak kilka razy dziennie...to był mu objaw no i wstręt do wędlin i mięs:)

a dziewuszki gdzie sie podziały??? pogoda do d...
mały od 1h do 4h robił jazde... masakra jestem taka nie wyspana...a jeszcze moj dzis do szkoły jechał. ehh nic mi sie nie chce...

cześć dziewczyny :-)

my mamy gości od wczoraj młoda się wybiegała z kuzynem i szybko padła i spała ładnie do 8:00 :tak:i od wczoraj młoda ciocię okupuje i męczy a ja w koncu nie mam dziecka na głowie :rofl2:

Kasiulka
ja w 1 ciąży to tylko do wc wstawałam bo nawet nic przełknąć nie mogłam :sorry: a tak spałam i spałam i spałam.... a teraz niestety śpię to mi córa po głowie skacze:rofl2:

cięgle brakuje mi snu i mam potrzebę się położyć w dzień tak mnie muli i czasem uda mi się położyć na 5-10 minut ale pospać to sobie nie mogę :no: :sorry:

ale dziś szaro na dworze ale niby nie jest aż tak zmino bo młoda z ciocią już po spacerku :-D:tak:

kasiulka odpoczywaj na maksa !!!
mi tez mówili śpij ,leniu**** a ja nic i teraz już nie nadrobię hihi
dziś moje maleństwo 5 miesięczne ma gorączkę zbijam mu panadolem dla dzieci nie ma kaszlu, katarku nic tylko goraczka no i się ślini czy to od ząbków ??
rano polecę do lekarza ...czuję że będzie ostra nocka...

Pafi możliwe że ząbki może sprawdz czy dziąsła są opuchnięte i czy smarowanie żelem na ząbkowanie coś daje :sorry:

moja przy ząbkach budziła się z płaczem co 15 minut i marudziła przez sen :sorry:

Kasiulka tylko najgorzej jak się dzidziuś urodzi przestawić się z tego lenistwa na normalne funkcjonowanie ;-):-D

Hej dziewczyny ja nadal 2w1..:confused2:
Byłam u położnej i zbadała mnie stwierdziła że porodu ani widu ani słychu...:zawstydzona/y:
A już myślałam że chociaż to będzie z głowy....
Pogoda do d..... a ja mam ochotę wyjść na spacerek tylko nie wiem gdzie...:zawstydzona/y:
Mój humor jest tragiczny nie wiem czy ta końcówka ciąży tak namnie działa czy co...:szok:
Kasiulka u mnie początek ciąży był straszny wymiotowałam dosłownie po wszystkim nawet po wodzie mineralnej i tak było do 16 tc. spałam wymiotowałam spałam i tak wkółko schudłam wtedy 5kg:szok::szok:
ilonka jak tam buciki i bujaczek jakieś postępy w tym temacie;-)
Do napisania puki co spadam coś zjeść..

reklama
Do góry