reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Guziczek z butków zrezygnowałam bo widziałam w CCC na zywo i steirdziłam ze faktycznie bedzie małemu ciężko w tym chodzić. a bujak kupiony w Pati i maksie ten niebieski plastikowy bo prawdziowych konikow bujanych mały sie bał:/ a na ten wlazi i sie nawet sam buja... jesli mozna to tak nazwac.

a my lecimy na usg bioderek. tak wiec bede pozniej:)

reklama
GOSIA-K23 "Lamiaaa ja chodzę do W.Kędzi :tak: poród to prywatnie go opłacasz tak ? ile teraz kasuje za taką przyjemność ?"

Nie wiem, mam nadzieję, że dowiem się wkrótce...

Kiedy rodzisz?:)

Kasiulka, nie martw się tak bardzo, każda z nas ciążę znosi inaczej i miej nadzieję, że kiedyś to przejdzie.
Mi starsze panie mówiły żebym wypytała Mamę jak ona znosiła ciążę bo ja będę maiła podobnie. Okazało się to wielką bzdurą. Miałam zupełnie inne objawy i dolegliwości w ciąży niż moja Mama. A do tego poprzednia ciąża i obecna były zupełnie inne.
Każdemu życzę takiej ciąży jak mam teraz. Prawie żadnych dolegliwości.
A pierwsza była dość uciążliwa - dużo leżenia i sensacji brzusznych.

ilonka no to fajnie że udało ci się z bujakiem.. buciki faktycznie mogły by niekorzystnie wpłynąć na malucha...
Ja dziś mam wizytę i kurcz jestem ciekawa czy szanowny dr wyśle mnie na ktg...

Witam Was mamuśki:) Jest jakaś mamuśka w zbliżonym tygodniu do mojego??? moje gg to 11151077 miło by było pogadać i wymienić się doświadczeniami:) Pozdrawiam ciepło

Witam Was mamuśki:) Jest jakaś mamuśka w zbliżonym tygodniu do mojego??? moje gg to 11151077 miło by było pogadać i wymienić się doświadczeniami:) Pozdrawiam ciepło
ja już ci pisałam ze my razem w styczniówkach jesteśmy :tak:
Kasiulka, nie martw się tak bardzo, każda z nas ciążę znosi inaczej i miej nadzieję, że kiedyś to przejdzie.
Mi starsze panie mówiły żebym wypytała Mamę jak ona znosiła ciążę bo ja będę maiła podobnie. Okazało się to wielką bzdurą. Miałam zupełnie inne objawy i dolegliwości w ciąży niż moja Mama. A do tego poprzednia ciąża i obecna były zupełnie inne.
Każdemu życzę takiej ciąży jak mam teraz. Prawie żadnych dolegliwości.
A pierwsza była dość uciążliwa - dużo leżenia i sensacji brzusznych.
u mnie też 1 ciążą a ta to zupełnie ma inny przebieg dolegliwości itd :tak:
Nie wiem, mam nadzieję, że dowiem się wkrótce...

Kiedy rodzisz?:)
ja w styczniu :tak:

ciekawa jestem ile kasuje i jak to jest jakbyś rodziła a on w gabinecie hihi ;-)

no my po kontroli bioderek... mały tak się darł ze szok. nie wiem co on tak zaczął pokazywać charakterek. w wracając do wizyty to wszystko ze stawami ok. nóżki proste... itp. tylko ze mały ma tendencje do że tak powiem koślawienia kosteczek do środka. mamy kupić buciki z wyższą piętą i ze sztywnymi bokami. a tak jest ok.
wiec teraz z nike przeniesiemy sie pewnie na jakieś butki bartka...
mój mąż dziś i jutro wyjątkowo na popołudnie do pracy...eh sami do 23h:( boje sie jak diabli bo jeszcze nigdy sama w tym dużym domu o tak poźnej godzinie nie byłam...kto mnie obroni?? uuu mój pies obronny yoreczek...czy śpiące od 20h dziecko...
ale dobra dobra już bede twarda i dzialna:) damy rade:)
a co tam jeszcze u Was?:)

witam, witam ..... szczególnie witam wszystkie nowe mamusie na naszym Poznańskim forum.......... mam tylko nadzieję,że dotrwacie wszystkie do wiosny i będzie super spotkanko ..........................:tak::-D:tak: na spacerku

a dzis w końcu wyszło słoneczko i jest piękny dzionek i oczywiście pogoda na spacerek, tylko kto mi wózek sprowadzi na dół ????? :szok:M juz w pracy w tym tygodniu, ..........:tak:

a jutro ide na wizyte do pediatry, to sie dowiem ile moje dziecie przybrało na wadzę, bo tak na oko, to chyba całkiem, całkiem.........:tak:

a co do różnic w ciąży, to moje pierwsza i druga też były rózne od siebie i tak samo apropo porodów, drugi to "pikuś" 10 minut i po sprawie :tak: i takiego właśnie porodu życzę Wam laseczki :tak::-D:tak:

i miłego dzionka :cool2:

Hej dziewczyny, wczoraj byłam na wizycie i dr zaserwował mi niezemsko bolesne badanie + masaż szyjki (ból potworny), no i mam przez to 2 cm rozwarcia... więc czekam i czekam na jakieś inne objawy porodowe bo tych na razie brak:szok: a termin mam na sobotę ....:eek:

Dziś świetne powietrze chętnie na spacer się wybiorę....:cool2:

reklama
Do góry