reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Spać?! O nie, w tej chwili to nie dla mnie. Ostatnio przesypiam ok 2-3 godz. na dobę:-D Wyśpię się, jak moja dzidzia się urodzi;-)

Teraz właśnie kończę brać jakiś Duomox. Pewnie to moje przeziębienie przerodziło się w jakieś zapalenie tchawicy. Tak podejrzewam, bo najczęściej taki jest scenariusz. Zaczyna się od delikatnego bólu gardła, lekarz przepisuje coś słabego, a później... Najczęściej idę do lekarza, gdy już jestem całkiem chora. Tym razem pobiegłam od razu, jak tylko okazało się, że wieczorny ból gardła nie minął przez noc. Od kiedy jestem w ciąży pierwszy raz mnie to spotkało. Na szczęście to już końcówka (34 tc), więc może mojej dzidzi nie zagrozi zbyt mocno.

reklama
Spać?! O nie, w tej chwili to nie dla mnie. Ostatnio przesypiam ok 2-3 godz. na dobę:-D Wyśpię się, jak moja dzidzia się urodzi;-)

.

hihihihihihihi, wyśpisz się? Daj Ci, żebyś tak miała.
Ja do tej pory nie miałam nocki całej przespanej!!!A młody ma już ponad rok. Noc w noc wstawanie do niego i kamienie...

Dzieki bardzo Slowiczku za pomoc... Katka wygląda rzeczywiście promieniście, a mała Hanka
lizak.gif
Przesłodka !!!!

Witajcie :-)
Chcialam sie przywitac,podziekowac za pozdrowienia,gratulacje,slowa otuchy.

W prawdzie w domu jestem od poniedzialku,ale dopiero dzis usiadlam do kompa.Musialam sie przyzwyczaic na nowo do domu.Bylo mi troszke dziwnie po 2 miesiacach nieobecnosci.

Nie czytalam jeszce za wiele.Musze nadrobic zaleglosci,nauczyc sie nowego bb.W koncu opisze co sie ze mna dzialo (choc wiem ze Słowiczek przekazywala wiadomosci o mnie,KASIA dzieki),czego mnie nauczylo i jak mi w koncu ulzylo.

Hania ma sie dobrze,jest bradzo spokojna,daje mi pospac w nocy,budzi sie ok. 23 - 3 - 6.Zuzinek dobrze przyjela siostrzyczke,a ja jestem nadal zaszokowana tym,ze ona tak urosla.Jest duuuza,madra...o jeju....

Do uslyszenia/poczytania
Katka

rany superowo,ze wreszcie wróciłaś...też nie mogę się doczekac zdjec...mam nadzieję,że współpraca między siostrami ułoży się równie pomyślnie jak u mnie,bo przecież taka sama róznica wieku...tyle tylko,że Ciebie tak strasznie długo nie bylo w domu...naprawdę podziwiam Cię,ze to przetrwałaś....

reklama
Hej Katka !!! Witaj znowu na bb :-)
Chciałam Ci jeszcze raz serdecznie pogratulować :-)
No a że mała Zuzinka w jednej chwili zrobiła się duża, to chyba normalne zjawisjo... Pamiętam jak mi nagle Wiktor wydoroślał w jednej chwili :-)
Wielka buźka raz jeszcze :-)

Do góry