reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Z wielką przyjemnością informuję WAS, że:
Katka urodziła!!!!!!!!!!!!!!!:-) !!!!!!!!!!!!!!!:-) :-) :-) :-)

Hania waży 3140. Dostała 10 punktów w skali apgar.Jest zdrowiutka, różowiutka, świat powitała głośnym krzykiem i ma czarne włoski.:-)
Mała jest teraz na rutynowych badaniach ale Katka mówiła, że ją później do niej przywiozą.
Katka czuje się OK, choć nie czuje nóg - miała znieczulenie zewnątrz oponowe.
Jest baaaardzo szczęśliwa i nie może się doczekać, kiedy małą jej przywiozą.
Serdecznie Was pozdrawia.

reklama
Och cudowna wiadomosc !!!!!!!!!
Gratulacje dla Katki i dla dzielnej Hanulki no i dla starszej siostrzyczki, co by się w nowej roli sprawdzila :-)
Pozdrow Slowiczku ja od nas goraco ;-)

Aaaa...Slowiczku, czy Ty nie jestes czasem sierpniowa mama z Arabella ???

Wanda_23 zgadza się, arabella to też sierpniowa mama...

Oczywiście pozdrowię Katkę od Was. A tak wogóle to można zdjęcia już zobaczyć na październikowych mamach 2006-zawiadomienia o narodzinach. Wczoraj tataZuzinka powklejał fotki
Katki i Hani.
Katka wygląda promieniście a malutka słodziutko!!!!

widzialam zdjęcia,kurde,ale się naszukałam:szok:ale piękna mamusia z katki,pierwszy raz ją widziałam)no i maleństwo przeslodkie...kurde,a pomyślec,ze tak nedawno sama rodzilam,ale bym chciala jeszcze takiego maluszka miec:)))))))

Przez jakiś czas nie zaglądałam, bo jestem potwornie przeziębiona. Już 1,5 tygodnia biorę antybiotyk (drugi, bo pierwszy nie pomógł).

Ogromniaste gratulacje dla Katki i małej Hani!!!

Teraz będę szukała ich zdjęć.

reklama
Monika M. a Ty co taki nocny marek?? Spać nie możesz???
Jak się czujesz???? Co za antybiotyki bierzesz??Na przeziębienie??? To trochę dziwne, ze Cię tym faszerują...
Biedronka, ja też chciałabym jeszcze takiego malucha ale moje dzieci tak mi dają ostatnio w kość, ze powiedziałam mężowi, że jak będę gadać coś o jeszcze jednym dziecku to ma wziąć wielki młotek i ten pomysł wybić mi z głowy. :-) ;-)

Do góry