reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Cześ Dziewczyny , nie jestem z Poznania , ale potrzebuję b. dobrego lekarza ginekologa prowadzącego ciążę (w Poznaniu), to dla mojej znajomej,najlepiej żeby była możliwośc państwowego prowadzenia ciąży, ale może byc i prywatnie. czy możecie kogoś polecic proszę Was bardzo.

reklama
Witaj mooma, ja Ci niestety nie mogę pomóc. Rodziłam dwa razy w Żarach a w Poznaniu jestem dopiero ponad 8 miesięcy i nikogo nie znam takiego, który by Cię interesował...
Może w końcu inne dziewczyny się odezwą...
Pozdrawiam

A gdzie reszta???
Co tu znowu za cisza!!!!!!!!!!!!!

Czesc
Postanowilam zajrzec do Was,ale bedzie trwalo to krutko bo Zuzia juz na mnie wisi.Nabieram sil i kolorow.Bylam juz 2 razy na spacerze...:szok:.... jak to fajnie sobie posiedziec na lawce,powdychac swierzego powietrza i wystawic buzke do slonka:-).

BIEDRONKA
- PRZETRWALAM BO MUSIALAM,w szpitalu czulam sie bezpiecznie (wiedzialam,ze tu reakcja jest natychmiastowa,jakby co,a bylo 9 razy,w 10 minut zrobia co trzeba),a w domu...........tego 4 sierpnia,na sama karetke czekalam ponad 40 minut,potem dojazd,izba przyjec,te procedury...wiele minut niepewnosci,czy z Hania ok....uff,ale to za mna... trzymalo mnie to,ze Zuzia dobrze znosila ta rozlake,na prawde zuch z niej...

Słowiczek
- bradzo chetnie sie spotkam :)

A to my :Zuzinek :) - Strona 8 - Forum BabyBoom

Teraz uciekam

katka naprawdę podziwiam!!!
zdjęcia super,ale fajniedziewuszki razem wyglądają:)
Kiniśka właśnie mnie doi i wali kupsko:)))aw czwartek idziemy z nią do okulisty:/

alez tu pustki...aż echo niesie;-)
katka jak sobieradzisz z dwójką?moja właśnie mnie doi,a ewa zrobiła sobie make up różowym pisakiem :baffled:wczoraj miała zielony:szok::szok:i czym ja mam to zmyc???:confused:

hehehe BIEDRONKA moja Zuzia mowi,ze robi sobie tatuaze pisakami ;-),a usta i zeby maluje kredkami swiecowymi.

Odpowiadajac na Twoje pytanie - na razie sobie radze,myslalam,ze bedzie trudniej...,ale Zuzia zaakceptowala siostrzyczke,nie robi mi zadnych problemow gdy sie nia zajmuje.Poza tym zobaczymy jak to bedzie jak maz wroci do pracy.Ustawilam sobie juz plan dnia,ale wiadomo,ze z dziecmi bywa roznie :-).Hania jest malo wymagajaca,daje mi pospac w nocy,jestem wyspana i dzieki temu mam wiecej sil i cierpliwosci w ciagu dnia.Zwykle budzi sie ok 23 -24,2-3,5-6... w ciagu dnia budze ja mniej wiecej co 2 - 3 godzinki.Szkoda tylko,ze pogoda jest teraz taka sobie i na spacery nie mozemy chodzic wszyscy razem.Maz pojdzie do pracy i bede miala problem,poniewaz po cesarce nie wolno mi nosic,a zeby wejsc lub wyjsc z mojego bloku,bede musiala tachac wozek po 8 schodach,a wazy dobre 15 - 18 kilo.Nie wiem czy w ogole go podniose teraz :szok:Zeby podniesc Zuzie mam problemy:szok:

Teraz uciekam,budzic Hanie...sorka za chaotycznosc mego wpisu.
Pozdrawiam wszytskie poznanskie dziewczyny :-) Katka

reklama
katka czemu budzisz Hanię???
mi kinia ostatnio numery robi takie,ze sporo spi w dzień,znaczy m jedna dłuższa drzemkę,ale zasypia wieczorem dopiero o północy-masakra,bo ewawstaje koło 7,tylko sie obwiesic,ale u nas jestteraz tak...kinia zasyia o 12,ewa o 22,koło 2 w nocy ewa po mnie przychodzi idę do niej do łóżka zasypiam tam of course,koło 4 budzi się kinia zjada,koło 6 znowu się budzi,koło 7 ewa wstaje,koło 8 kinia wstaje:))))))))))))))))))))))))))))))a co do cesarki to mi bardo zależało,żeby jej nie miec z tego własnie powodu...bałam się,ze ewy nie dam rady podniesc...nie radze dzwigacc...pozdrawiam i powodzenia:)))aha...ja od kilku dni kąpę razm dziewczyny,lależ są szczęśliwe-szok:)sorka za te literówki,ale kinia mnie doi i mam pewne ograniczenia w zwązku z tym:)))

Do góry