reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Słowiczku, jak szukałam prezentu dla siostrzeńca, to najczęściej udawałam się do SMYKA, wiem, że jest w Strarym Browarze. Tu kiedyś trafiła mi się super zabawka w Kupcu. ale nie jestem pewna, czy ten sklep jeszcze istnieje -był chyba na ostatnim piętrze. Już tak dawno nigdzie nie wychodziłam i nie szukałam takich rzeczy...

Pochwalę się Wam, że wczoraj pojechałam do Medisany zrobić sobie dodatkowe USG i wszystko ok! Żadnej hipotrofii nie muszę się obawiać. Dzidzia rośnie!

reklama
Monika M. Dzięki, wiem o tym Browarze. A może gdzieś jakieś hutrownie z zabawkami, wiecie coś o czymś takim?

Monika M. pisze:
Pochwalę się Wam, że wczoraj pojechałam do Medisany zrobić sobie dodatkowe USG i wszystko ok! Żadnej hipotrofii nie muszę się obawiać. Dzidzia rośnie!

cudowna wiadomość!!!!! Teraz masz problem z głowy! Niech maleństwo rośnie duże i zdrowe.

Slowiczku - w plazzie jest SMYK, w Browarze tez, aw M1 Swiat Dziecka...
to tyle, bo Poznania nie znam przeciez :)

Monika - no to super !!! Gratuluje :) Oby tak dalej :)

ewunia_23 pisze:
wiem ze na słowackiego na terenie starej modeny jest hurtownia dla dzieci  i tam sa jakies zabawki, z reszta tam jest wszystko  ;D

O tym też wiem. Jest tam ogólnie hurtownia artykułów dziecięcych. Ale jest tam tak wszystko na kupie, że mało widać co jest. Mała powierzchnia i na maxa upchana.

No, nic dzięki, bedziemy szukać...

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi odnośnie sklepów.

A co tu znowu tak ciszą zawiało????????

A Katka znowu weekend na porodówce spędziła, maga skurcze, krwawienie...wyciszyli ją i z powrotem na oddział.
Katka już jest zmęczona tym wszystkim...Lekarze chcą ją przetrzymać do 37 tygodnia.
Pocieszające jest to, że już jej nie dużo zostało...i mam nadzieję, ze niedługo będę mogła Wam ogłosić wiadomość, ze jest już nowa mieszkanka Poznania :rofl: :-)

A moje dziecię młodsze coś dzisiaj gorączkuje...:-( :-( :-(

Pozdrawiam

słowiczek to czkamy na wieści o katce:)a co do gorączki to moje starsze dziecko coś dopadło:(
potrzeb uje info gdziedo okulisty z małym potworem (4 miechy)????

Cześć dziewczyny.
Katka dzisiejszą noc spędziła znów na porodówce. Tym razem już zaczęły się sączyć wody....
Przed chwilką pisała, że jest po obchodzie i zostaje tam na obserwacji bo na ktg piszą się już skurcze i prawdopodobnie sączą się wody.
Także to może być już dziś albo jutro.
Trzymajcie kciuki aby w końcu podjęli decyzję i żeby się już nie męczyła...Bo ma tego już dość!!!!
Pozdrawiam

reklama
KATKA RODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodtałam sms-a po 9-tej od Katki o treści:

No jadę na cięcie.WRESZCIE!!!! Już mnie ogolili,przebrali,była anestezjolog.Czekam teraz tylko aż się skończy 1 cięcie i mnie biorą...

Siedzę jak na szpilkach i czekam na dalsze wieści.
Będziemy mieć córeczki z tego samego dnia, tylko ja trzy lata wcześniej rodziłam................................................hihihihi.....................

Do góry