my chodzimy sobie do lasku do Daszewic...albo w stronę babek jest lasek,ale tu u nas między Głuszyną,a starołęką też jest lasek i eż tam chodzą i wszyscy coś znajdują tylko nie my
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
reklama
słowiczek
mama pisklaczków
U Katki lepiej. Przestała krwawić, dadzą odpocząć jej żyłom i wraca do talbetek fenoterol. Może znowu wstawać. Lekarze chcą sprawdzić jak zareaguje... Z małą Hanią wszystko OK.
Katka oczywiście od Was pozdrowiona!!!
I co, znowu pogoda do bani...wczoraj powiało, pogrzmiało, pobłyskało, bardziej nastraszyło... ale znowu wieje...i co tu robić z dziećmi w taką brzydką pogodę...
Moje starsze dziecię się strasznie nudzi...kiedy zwolni sie miejsce w przedszkolu. Już tydzień czekamy... ciekawe czy się uda...
Monika M. a ta hipotrofia w jakiś sposób się objawia, jakieś dolegliwości masz? No i jak się czujesz??
Katka oczywiście od Was pozdrowiona!!!
I co, znowu pogoda do bani...wczoraj powiało, pogrzmiało, pobłyskało, bardziej nastraszyło... ale znowu wieje...i co tu robić z dziećmi w taką brzydką pogodę...
Moje starsze dziecię się strasznie nudzi...kiedy zwolni sie miejsce w przedszkolu. Już tydzień czekamy... ciekawe czy się uda...
Monika M. a ta hipotrofia w jakiś sposób się objawia, jakieś dolegliwości masz? No i jak się czujesz??
słowiczek
mama pisklaczków
Z Katką znowu źle, w nocy poszła z niej krew, mega skurczy dostała...w poniedziałek mają jej usg zrobić a potem zadecydować kiedy cc...
słowiczek
mama pisklaczków
Katka już po usg. Mała waży 2400. Lekarze mówią, że jeszcze będą czekać z podjęciem decyzji o cc. Każdy dzień jest plusem dla Małej Hani.
Jednak lekarz, który robił jej usg stwierdził, ze jeszcze jedno duże krwawienie to automatycznie podejmą decyzję o cc. Ale ten lekarz nie jest decyzyjny...
Katka pisze jeszcze, ze mała ma anemię bo i ona jest już blada...
Hania jest bardzo ruchliwa i z nią wszystko OK
Pozostaje czekać.
Pozdrawia.
Jednak lekarz, który robił jej usg stwierdził, ze jeszcze jedno duże krwawienie to automatycznie podejmą decyzję o cc. Ale ten lekarz nie jest decyzyjny...
Katka pisze jeszcze, ze mała ma anemię bo i ona jest już blada...
Hania jest bardzo ruchliwa i z nią wszystko OK
Pozostaje czekać.
Pozdrawia.
O raju! Jasne, że wszystkie trzymamy kciuki za każdy kolejny dzień Katki i Małej Hani!
Anemią niech się Katka nie martwi. Soczki z marchewki i buraczków działają cuda.
A u mnie OK. Słowiczku, hipotrofia nie objawia się na zewnątrz kompletnie niczym. Po prostu dzidziuś jest maluteńki i może mieć powikłania - najczęściej w układzie krążenia. Ale nie myślę o tym. Mam nadzieję, że kolejne badania okażą się w miarę dobre.
Ogromniaste uściski dla Katki!!!
Anemią niech się Katka nie martwi. Soczki z marchewki i buraczków działają cuda.
A u mnie OK. Słowiczku, hipotrofia nie objawia się na zewnątrz kompletnie niczym. Po prostu dzidziuś jest maluteńki i może mieć powikłania - najczęściej w układzie krążenia. Ale nie myślę o tym. Mam nadzieję, że kolejne badania okażą się w miarę dobre.
Ogromniaste uściski dla Katki!!!
SłOWICZEK gABRYSIA IDZIE DO PRZEDSZKOLA?A CHODZIłA WCZEśNIEJ???
POZDRO DLA KATKI F COURSE...A MY TEZ SIę ZASTANAWIALIśMY NAD IMIENIEM HANNA DLA KINIUśKI
))))))ACO DO MAłEJ HANI TO [RZECIEż DO TERMINU JUżTYLKO MIESIąC,WIęC ALLES MUSI BYC OKI
POZDRO DLA KATKI F COURSE...A MY TEZ SIę ZASTANAWIALIśMY NAD IMIENIEM HANNA DLA KINIUśKI
słowiczek
mama pisklaczków
No, Gaba chodziła wcześniej tylko do żłobka i to chyba z półtora miesiąca bo dużo chorowała ale to było jak musiałam leżeć z brzuchem...
A już chciałabym aby poszła, bo w domu się nudzi...
No, mi też Katka na gulu gra tym imieniem dla Małej. Bo mi się strasznie podoba imię Hania i chciałam dla Gaby ale mąż się nie zgodził...i nie było bata...
Pozdrówki i kciuki jutro Katce przekażę!!
Monika M trzymaj się mocno. Waszystko będzie dobrze!!!!
A już chciałabym aby poszła, bo w domu się nudzi...
No, mi też Katka na gulu gra tym imieniem dla Małej. Bo mi się strasznie podoba imię Hania i chciałam dla Gaby ale mąż się nie zgodził...i nie było bata...
Pozdrówki i kciuki jutro Katce przekażę!!
Monika M trzymaj się mocno. Waszystko będzie dobrze!!!!
reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Dziewczyny, gdzie w Poznaniu jakieś mega sklepy z zabawkami. Gaba niedługo ma urodziny a my dalej pomysłu niet co jej sprezentować...