reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jarzebinka a u Ciebie jak samopoczucie???

kurcze ale czas leci jeszcze troche i zaczniecie po kolei rodzić:)) hihihi baby BOOMMMM:p

Ilonka, dziękuje jest całkiem dobrze, malenstwo rosnie waga książkowa czyli 31 tc - 1700 :tak::tak::tak: do pracy nie chodzę więc wypoczywam, ok. 13.00-15.00 wraz z Kacprem zaliczam dzienna drzemke więc jestem wypoczęta :tak:
dzisiaj na raty przetarłam sobie okna, wiec mam czyściutko, wtorek-środa M skonczy składanie mebli w pokoju więc pomalutku sobie uporządkuje wszystkie graty z kartonów i ..................... będzie git :tak: i zaczne cieszyć sie przygotowaniami czyli pranie, prasowanie, składanie i pewnikiem jeszcze jakies zakupy :tak::-D:tak:

reklama
Hej Dziewczyny troszkę mnie tutaj nie było :-)
Witam Cię Teresiatko !!!!!!!!!!!! :tak:

Dziewczyny, czy któraś z Was uczestniczyła w spotkaniach, w szkole rodzenia przy szpitalu Raszei ?????
Próbowałam zanleść opinie w necie, ale tylko pojedyńcze info znalazłam.

Mnie czeka wielkie sprzątanko:sorry: a kurcze po odwiedzinach rodzinki trochę mnie ciągnie to tu to tam. Wczoraj odpuściłam i leniuchowałam cały dzień ale dzisiaj .......... jak mus to mus.
No w sumie to jakaś forma ćwiczeń heheh, dora muzyka i myślę, że nie będzie tak źle.

Życzę miłego dzionka:-)

witam w ten upalny dzionek :tak::-D:tak:

i witam nowa mamusie :tak::-D:tak:

ja tez nie chodziłam do szkoły rodzenia i teraz tez nie mam tego w planie :tak:

miłego popołudnia :tak: idę sobie poczytac książke na balkon, bo musze sobie odpocząć, po porządkach po malowaniu i meblowaniu :-) ale juz koniec, dokupimy jeszcze tylko kanape i fotel i mozna odpoczywać :-)

reklama
Hej Dziewczyny, nie wiem czy wiecie, ale w Poznaniu w dniach 8-9.08 w CH Plaza ma być organizowana akcja SZcześliwa Mama- Szczęśliwe Dziecko. W godzinach 10-18 będzie możliwość odbycia bezpłatnych konsultacji oraz badań USG i USG 4D. Zapisy na badania jak wskazali w info, w dniu akcji od 10. liczy się kolejność zgłoszeń.

Ja osobioście nie skorzystam, bo nie ma mnie w Poznaniu w tym czasie, ale może akurat któraś z Was będzie zainteresowana :-)

JA o akcji dowiedziałm się przez przypadek, ale info w necie jest tekże, wiadomość wiarygodna :tak:

Do góry