reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Michasia - jeżeli chcesz to moge się zamienić na te chłopięce, które ci zostały, albo poprostu na cos smacznego dla Natalki :tak:
ilonka - ja mialam niezbyt duzy wybór ponieważ niestety dostawka Natalki nie pasowała do wiekszosci wózków, a ten akurat mi sie spodobał, z ciezkosia i kraweznikami jakos sobie poradze :tak:

reklama
Kaska - ja to pomyslalm o Niani na telefon, ale jak to bedzie w nocy to nie wiem czy sie i ona i Natalka nie przestraszy, musiałaby wczesniej kilka razy przyjsc, a za to wiadomo trzeba płacić :sorry: No i u mnie rodzinka daleko, tesc i tak z 5 godzin bedzie jechal wiec nie wiem czy zdazy, a rodzice to z 8 minimum ale i tak nie przybedą od razu bo niestety mojej mamie nie dają wolnego :-(

MICHASIU
Ja mam pelno ciuszkow po mlodych od rozmiaru 62:tak::tak::tak:

Jesli chodzi o wozek Atlantic mi sie bardzo podoba:tak::tak::tak:I jak dla mnie jezdzi sie nim super:-):tak:

jarzebinka- super ze wozio juz w domu pochwal sie kochana:tak::tak::tak:
ilona- a jaki to jest wozek ktory ty chcesz kupic bo ja juz na bierzaco nie jestem....

po pierwsze napiszę,że rozpakowała sie pierwsza wrześniówka i to o ile pamietam Poznanianka czyli Syla_28 :tak: szczegółów nie znam, ale wielkie gratki dla mamy i córy :tak:

co do łóżeczka, to na początku lipca była u mnie siostra z 8 miesięcznym synkiem, wiec namówiłam M aby przywiózł łóżeczko ( bo stało u znajomych) i tak juz zostało, :tak: miałam w planie je sprowadzic dopiero pod koniec sierpnia, ale przynajmniej mam miejsce do składowania wyprawki, bo jakoś narazie innego miesjca brak, muszę zrobic remamenty w komodzie :tak::-D:tak:

co do wózeczka to zakup dokonany, jest X-lander na 3 kółeczkach, ale narazie jest w "częściach" więc foty nie będzie :tak: a taki zwykły granatowy z żółtymi wstawkami :tak: a w przyszłym tygodniu wchodzą fachowcy robic wózkarnię, więc jest szansa,że M nie będzie musiał mi wózka znosic po schodach :tak: bo wtedy pewnikiem mogłabym zapomnieć o spacerkach :tak::-D:tak:

a wczoraj byłam u ginka, mały waży ok. 1700, główka juz prawie na dole, choć on sam leży jeszcze bardziej po skosie, nogi czuje z prawej strony :tak: ważniejsze będzie kolejne USG w 35 tyg, mam nadzieję, że do tego czasu juz sie odpowiednio ułoży :tak: i zakaz podnoszenia rączek do góry, mycia okien, wieszania firanek, malowania itp .........

a dzisiaj moi panowie pojechali sobie na zlot motocyklowy z noclegiem :tak: ciekawe jak mały to zniesie i czy uśnie bez swojej kaszuni :tak: oby im tylko pogoda dopisała :tak: naszczęście to tylko 40 km od Poznania, więc wrazie co wrócą ....... :tak: ale narazie tak czy siak czyste lenistwo :tak::-D:tak:

SYLA
OGROMNE GRATULACJE Z OKAZJI NARODZIN MALEJ KSIEZNICZKI:tak::tak::tak:

Czekamy na zdjecia Wikusi:-);-)bo czytalam ze na nk juz sa:tak::tak::tak:

reklama
co do imienia to właśnie jest mała konsternacja, bo cały czas pisała, że będzie Wiktoria a dziewczyny na NK podgladnęły ( bo stąd te wieści) ,że jest Weronika :tak: chyba, że ta co przekazywała wiesci sie pomyliła, więc czekamy na Sylę aby mieć pewnośc na 100 % imienia :tak: a że sie pospieszyła to fakt, ale Syla chyba i tak juz cały czerwiec w szpitalu była, i widocznie juz dłużej nie dało rady

a mój mały wczoraj przed spaniem miał kryzys i chciał wracać do domku, ale jakoś mu przeszło i dziś rano jak z nim rozmawiałam to juz była pełnia szczęścia, że jest na biwaku :tak: wieczorki jak dziecko zmęczone jednak sa męczące :szok: ale M jakos to wytrzymał i nie stracił dobrej zabawy :tak: bo nie musiał z nim wracać do domku :tak::tak:

a ja właśnie zabrałam sie za porządki w komodzie aby zrobic miejsce na ubranka małego, w sierpniu je popiore to juz miejsce będzie :tak:

Gosia, a tydzien to faktycznie dosyc długo, szczególnie, że to chyba pierwszy taki wyjazd córy :tak: ale jedzie z babcia to może nie będzie tak źle :tak::tak::tak: w ostateczności i Wy zrobicie sobie wycieczkę :tak:

Do góry