reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

1. Dziewczyny, nie wiecie gdzie znajdę wózki Mutsy? (poza sklepami wymienionym na stronie mutsy).

Najtaniej widziałam w sklepie "Pati@Maksi" (czy jakoś tak) na rogu Polnej i Szamarzewskiego. Poza tym Allegro - tutaj. Facet sprzedaje używane wózki, ale używane chyba ekspozycyjnie, w sklepach. Jak na pełne komplety ma niezłe ceny. Ale przeważnie są to Urban Ridery. Ja szukam raczej 4 Ridera...

reklama
Najtaniej widziałam w sklepie "Pati@Maksi" (czy jakoś tak) na rogu Polnej i Szamarzewskiego. Poza tym Allegro - tutaj. Facet sprzedaje używane wózki, ale używane chyba ekspozycyjnie, w sklepach. Jak na pełne komplety ma niezłe ceny. Ale przeważnie są to Urban Ridery. Ja szukam raczej 4 Ridera...
Ja też 4ridera, z pompowanymi kołami :) a na Allegro trochę boję się kupować używany, jeśli nie mogę go najpierw obejrzeć :(

reklama
Nie bardzo rozumiem w czym problem... I o jakim śmietniku mówisz? Listopadówki z Poznania to jest osobny wątek, nie masz ochoty czytać - nie czytaj. Dziewczyny, nie szukajcie problemów tam gdzie ich nie ma, bo szkoda nerwów :) Wątki regionalne na Listopadówkach nie podobają się tylko Tobie i Kasiuli, a piszących na tych wątkach jest znacznie wiecej :-D

robicie tylko smietnik i tyle wiec moze czas admina wybrac

Do góry