reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
jak kazdy robi co chce i smietnik wychodzi wiec wydaje mi sie ze cos tu nie tak bo ja tez moge wziasc juz utworzyc watek np.
karmienie piersia
karmienie z butelki
opisy porodow
itp
:|
chore
Bo się popłacze... chcesz zakładaj, nie chcesz nie zakładaj - to proste, mamy wolny kraj, czasem poganskie obyczaje, a o karmieniu piersia i opisach porodow watki na 100% sie pokaza...

Passingby, mi już się nie chce ciągnąć tego tematu... Dziewczyny mają najwyraźniej jakiś problem, z którym sobie nie radzą i zamiast założyć wątek : "jak uprzykrzyć życie innym" wolą zaśmiecać nasz wątek :-D

Okkkk to ja dołączę również do Mamusiek z Poznania ;-) Właśnie zaczynam 22 tydzień ciąży :-) A na BB jestem od 3 dzionków :-) Pozdrówka !!!!!!!
:-D
o witaj bałaganiaro:-D:-D:-D:-Dpisz pisz na poczatek moze cos o sobie;-)))

Gosia- a moze a nóz sie pokaze bobas choc pewnei na 100% bedziesz wiedziała cos okolo 20 tygodnia

Ilona -no walsnie jak tam z Taoba??

reklama
Dziewczyny hormony Wam buzują :-)
Uspokójcie się, to prawda powstały watki miastowe i trochę oczopląsu mozna dostac, mimo to odpisalam załozycielce na watku wrocławskim, ale jestem za przeniesieniem tych watkow miastowych do dzialu regionalnego, bo za chwilę na bank powstaną następne miasta i bardzo duzo tych watków się zrobi, a juz jest bardzo dużo.

Jedyne co mi się nie spodobało to to, że w nieładny sposób dziewczyny przeciwne tym wątkom jakby drwią z tego pomysłu, używają słów " Już to zgłosiłam do admina" i się głupio przy tym usmiechają jakby jakąs bitwę wygrały.
Faktycznie można było to tutaj na forum załatwić między sobą, a nie zgłaszać jak przestępstwo.

Do góry