reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
jak kazdy robi co chce i smietnik wychodzi wiec wydaje mi sie ze cos tu nie tak bo ja tez moge wziasc juz utworzyc watek np.
karmienie piersia
karmienie z butelki
opisy porodow
itp
:|
chore
Bo się popłacze... chcesz zakładaj, nie chcesz nie zakładaj - to proste, mamy wolny kraj, czasem poganskie obyczaje, a o karmieniu piersia i opisach porodow watki na 100% sie pokaza...

Passingby, mi już się nie chce ciągnąć tego tematu... Dziewczyny mają najwyraźniej jakiś problem, z którym sobie nie radzą i zamiast założyć wątek : "jak uprzykrzyć życie innym" wolą zaśmiecać nasz wątek :-D

Okkkk to ja dołączę również do Mamusiek z Poznania ;-) Właśnie zaczynam 22 tydzień ciąży :-) A na BB jestem od 3 dzionków :-) Pozdrówka !!!!!!!
:-D
o witaj bałaganiaro:-D:-D:-D:-Dpisz pisz na poczatek moze cos o sobie;-)))

Gosia- a moze a nóz sie pokaze bobas choc pewnei na 100% bedziesz wiedziała cos okolo 20 tygodnia

Ilona -no walsnie jak tam z Taoba??

reklama
Dziewczyny hormony Wam buzują :-)
Uspokójcie się, to prawda powstały watki miastowe i trochę oczopląsu mozna dostac, mimo to odpisalam załozycielce na watku wrocławskim, ale jestem za przeniesieniem tych watkow miastowych do dzialu regionalnego, bo za chwilę na bank powstaną następne miasta i bardzo duzo tych watków się zrobi, a juz jest bardzo dużo.

Jedyne co mi się nie spodobało to to, że w nieładny sposób dziewczyny przeciwne tym wątkom jakby drwią z tego pomysłu, używają słów " Już to zgłosiłam do admina" i się głupio przy tym usmiechają jakby jakąs bitwę wygrały.
Faktycznie można było to tutaj na forum załatwić między sobą, a nie zgłaszać jak przestępstwo.

Do góry