reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

jeszcze słówko co do wózkarni - jak w radzie bloku większośś to byli "dziadkowie" to wymyślili,że wózkarnia będzie na 10 pietrze !!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok: i ciekawe jak tam wjechac jak ta winda taka mała !!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok: całe szczęście że w koncu do głosu doszli młodsi tego bloku to wywalczyli to miejsce po spozywczym na parterze teraz tylko czekamy na jego remont ...................:tak: oby do jesieni zdążyli :tak: ja we wtorek jadę obejrzec sobie wózeczek .....

reklama
jestem doradcą finansowym, pomogę w sprawie ubezpieczeń dziecka czy rodziców, szukam tańszych ubezpieczeń domu i samochodu, pokazuję jak szybciej spłacic kredyt hipoteczny nie zwiększając raty, jak zabezpieczyc sie gdy nie mozecie płacic rat kredytu, podziele sie z wami moja wiedza na temat otwartego funduszu emerytalnego oraz jak zabezpieczyc sobie przyszłość.

Ja również jestem przyszłą mamuśką z Poznania :-)

Do której szkoły rodzenia palnujecie się wybrać???? JA myślę o Raszei tylko muszę obczaić czy nadal jest tam prowadzona, bo w necie info z 2007 roku :sorry2:

O szkołach rodzenia nie wiem nic. Będę w czwartek u lekarza, to się podpytam. Swoją drogą gdzieś w necie przeczytałam opinię jakiejś dziewczyny, że szkoły rodzenia to są głównie dla facetów, bo kobiety i tak już wszystko z netu wiedzą. He, he.

Gdzie będziecie rodzić? Ja pewnie na Polnej, ale nie tyle z wyboru, co dlatego, że moja ginekolog tam pracuje.

Ja też z Poznania :)
Rodzić chcę w św. Rodzinie, do szkoły idę "przyszpitalnej", prowadzonej przez położną z tego szpitala.

reklama
1. Dziewczyny, nie wiecie gdzie znajdę wózki Mutsy? (poza sklepami wymienionym na stronie mutsy).
2. Gdzie robicie zakupy dla siebie i malucha? Ja odkryłam niedawno hurtownię na Kraszewskiego, jest w niej taniej niż w np. w Smyku, ale może są jeszcze tańsze hurtownie ?:-D Kilka adresów, które znalazłam w necie jest już nieaktualnych (np. Kopanina, Czarnieckiego).

Do góry