reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ja i bałam sie i nie mogłam doczekac sie pierwszego porodu, ta ciąża jest inna :sorry2: w tamtej mialam przeczucie ze urodze wczesniej a tu musialam jeszcze 2 tyg czekac po dacie wiec sie naczekalam :baffled: balam sie porodu, bolu, nie wiedzialam jak to bedzie, panikowalam, a teraz jakos spokojnie, poprostu mam nadzieje ze bedzie tak jak przy pierwszym - czyli nie tak strasznie :tak: wogole przy pierwszej ciazy czytalam gazety, myslalm nad imieniem i płcią, przygotowywalam ubranka, ciagle gadalm do brzuszka i wogole wszystko na cacy a teraz zupełnie na odwrót, nie wiem z czego to wynika :confused:

reklama
Witam

Dawno do Was nie zaglądałam:no: Mam pytanie czy nie znacie jakiegoś dobrego gastrologa w Poznaniu?

pozdrawiam

Julia dopiero teraz wyczaiłam że Ty też jesteś z poznania:-D Ale ze mnie gapa!!!

Gastrologa niestety polecić nie mogę bo nie znam, ale pewnie jest jakiś dobry na Szpitalnej bo to szpital kliniczny.

Witam

Dawno do Was nie zaglądałam:no: Mam pytanie czy nie znacie jakiegoś dobrego gastrologa w Poznaniu?

pozdrawiam
Ja chodze do bardzo dobrego gastroenterologa ale prywatnie:tak:Lekarka ta przyjmuje tylko w srody po pludniami ale pracuje tez w szpitalu na Krysiewicza.Wizyta w gabinecie kosztuje 80zł:-)
Jak chcesz to na priv lub na maila podam Tobie namiary:tak:
Ja chodiłam do Niej juz jak Dominik był mały wiec razem chodze do Nije juz 4,5 lata

hejo:tak::tak:

ja juz po pracy...... pogoda jak najbardziej senna:angry: musze sie pochwalic ze voje dziecko w czoraj zrobiło raz siku na nocnik ale tylko raz reszta pod siebie albo w pampka:baffled::baffled::baffled::baffled:

a i samochód mamy juz zaklepany Audi A4 combi koloru czarnego superrr wyglada:tak::tak:

ja juz odliczam tygodnie do wyjazdu a jak na zlosc wszystko mi sie tak ciaaaaaaaagnie jak flaki z olejem......

PINKUS
Gratulacje dla Wikusi:tak:
Juz niedlugo bedzie sikala tylko do nocnika:-);-)
Audi A4 to niezła bryka:tak::tak::tak:

Ale mnie głowa trzaska:no:Ide sobie zrobic capucinko:-)

Anka- dzieki hehhe ale ja jakos pesymistycznie patrze na to jej sikanie do nocnika:-p wołac sie nauczyla wiec latam za nia jak osiol a ona poprostu mne sciemnia a potem pojdzie i nasika np na lozko:szok::szok::szok::szok::szok: ................

mie wczoraj łeb sadził dzis jak narazie ok tylko nie wyspana jestem bo duszno jak piernik w tej nocy a ja całuska mokra:-(

witam i ja popołudniowa porą..... :tak:

siostra jest u mnie do jutra więc i czasu na BB mniej ...... :tak: a dodatkowo jeszcze dzisiaj leciałam do stomatologa, bo straciłam 1/3 jedynki, masakra :no: ale ząb uratowany więc jest OK :tak:

Iwonka, z ta naszą winda to naprawdę koszmar, ale zdecydowałam sie na X-landera na 3 kółeczkach, i najwyżej M bedzie miał siłownie - z 6 na parter i odwrotnie :tak:a może zdążą do jesieni zrobic wózkarnie po sklepiku na parterze, więc problem byłby zgłowy :tak::-D:tak:

maleństwo sie rozpycha niemiłosiernie, raz juz żebra zaatakowało, więc czuję że żyje :tak:

co do gastrologa to ja nie pomoge ...... :no:

reklama
Ja chodze do bardzo dobrego gastroenterologa ale prywatnie:tak:Lekarka ta przyjmuje tylko w srody po pludniami ale pracuje tez w szpitalu na Krysiewicza.Wizyta w gabinecie kosztuje 80zł:-)
Jak chcesz to na priv lub na maila podam Tobie namiary:tak:
Ja chodiłam do Niej juz jak Dominik był mały wiec razem chodze do Nije juz 4,5 lata

Będa bardzo wdzięczna i własnie chodzi mi o prywatną wizyte bo na kase chorych za długie terminy a my nie możemy czekać. A jeśli pracuje na Krysiewicza to jeszcze lepiej.

Ostatnia edycja:
Do góry