reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ja i bałam sie i nie mogłam doczekac sie pierwszego porodu, ta ciąża jest inna :sorry2: w tamtej mialam przeczucie ze urodze wczesniej a tu musialam jeszcze 2 tyg czekac po dacie wiec sie naczekalam :baffled: balam sie porodu, bolu, nie wiedzialam jak to bedzie, panikowalam, a teraz jakos spokojnie, poprostu mam nadzieje ze bedzie tak jak przy pierwszym - czyli nie tak strasznie :tak: wogole przy pierwszej ciazy czytalam gazety, myslalm nad imieniem i płcią, przygotowywalam ubranka, ciagle gadalm do brzuszka i wogole wszystko na cacy a teraz zupełnie na odwrót, nie wiem z czego to wynika :confused:

reklama
Witam

Dawno do Was nie zaglądałam:no: Mam pytanie czy nie znacie jakiegoś dobrego gastrologa w Poznaniu?

pozdrawiam

Julia dopiero teraz wyczaiłam że Ty też jesteś z poznania:-D Ale ze mnie gapa!!!

Gastrologa niestety polecić nie mogę bo nie znam, ale pewnie jest jakiś dobry na Szpitalnej bo to szpital kliniczny.

Witam

Dawno do Was nie zaglądałam:no: Mam pytanie czy nie znacie jakiegoś dobrego gastrologa w Poznaniu?

pozdrawiam
Ja chodze do bardzo dobrego gastroenterologa ale prywatnie:tak:Lekarka ta przyjmuje tylko w srody po pludniami ale pracuje tez w szpitalu na Krysiewicza.Wizyta w gabinecie kosztuje 80zł:-)
Jak chcesz to na priv lub na maila podam Tobie namiary:tak:
Ja chodiłam do Niej juz jak Dominik był mały wiec razem chodze do Nije juz 4,5 lata

hejo:tak::tak:

ja juz po pracy...... pogoda jak najbardziej senna:angry: musze sie pochwalic ze voje dziecko w czoraj zrobiło raz siku na nocnik ale tylko raz reszta pod siebie albo w pampka:baffled::baffled::baffled::baffled:

a i samochód mamy juz zaklepany Audi A4 combi koloru czarnego superrr wyglada:tak::tak:

ja juz odliczam tygodnie do wyjazdu a jak na zlosc wszystko mi sie tak ciaaaaaaaagnie jak flaki z olejem......

PINKUS
Gratulacje dla Wikusi:tak:
Juz niedlugo bedzie sikala tylko do nocnika:-);-)
Audi A4 to niezła bryka:tak::tak::tak:

Ale mnie głowa trzaska:no:Ide sobie zrobic capucinko:-)

Anka- dzieki hehhe ale ja jakos pesymistycznie patrze na to jej sikanie do nocnika:-p wołac sie nauczyla wiec latam za nia jak osiol a ona poprostu mne sciemnia a potem pojdzie i nasika np na lozko:szok::szok::szok::szok::szok: ................

mie wczoraj łeb sadził dzis jak narazie ok tylko nie wyspana jestem bo duszno jak piernik w tej nocy a ja całuska mokra:-(

witam i ja popołudniowa porą..... :tak:

siostra jest u mnie do jutra więc i czasu na BB mniej ...... :tak: a dodatkowo jeszcze dzisiaj leciałam do stomatologa, bo straciłam 1/3 jedynki, masakra :no: ale ząb uratowany więc jest OK :tak:

Iwonka, z ta naszą winda to naprawdę koszmar, ale zdecydowałam sie na X-landera na 3 kółeczkach, i najwyżej M bedzie miał siłownie - z 6 na parter i odwrotnie :tak:a może zdążą do jesieni zrobic wózkarnie po sklepiku na parterze, więc problem byłby zgłowy :tak::-D:tak:

maleństwo sie rozpycha niemiłosiernie, raz juz żebra zaatakowało, więc czuję że żyje :tak:

co do gastrologa to ja nie pomoge ...... :no:

reklama
Ja chodze do bardzo dobrego gastroenterologa ale prywatnie:tak:Lekarka ta przyjmuje tylko w srody po pludniami ale pracuje tez w szpitalu na Krysiewicza.Wizyta w gabinecie kosztuje 80zł:-)
Jak chcesz to na priv lub na maila podam Tobie namiary:tak:
Ja chodiłam do Niej juz jak Dominik był mały wiec razem chodze do Nije juz 4,5 lata

Będa bardzo wdzięczna i własnie chodzi mi o prywatną wizyte bo na kase chorych za długie terminy a my nie możemy czekać. A jeśli pracuje na Krysiewicza to jeszcze lepiej.

Ostatnia edycja:
Do góry