reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Nie bardzo rozumiem w czym problem... I o jakim śmietniku mówisz? Listopadówki z Poznania to jest osobny wątek, nie masz ochoty czytać - nie czytaj. Dziewczyny, nie szukajcie problemów tam gdzie ich nie ma, bo szkoda nerwów :) Wątki regionalne na Listopadówkach nie podobają się tylko Tobie i Kasiuli, a piszących na tych wątkach jest znacznie wiecej :-D
agissa dopisz jeszcze do nas 2 niunians... i kilka innych dziewczyn które pisały o tym na "listopad2009" jeśli są już wątki o podobnej tematyce to trzeba się tam odnależć a nie pisać corazto nowsze tematy...!!!!!!!!

agissa dopisz jeszcze do nas 2 niunians... i kilka innych dziewczyn które pisały o tym na "listopad2009" jeśli są już wątki o podobnej tematyce to trzeba się tam odnależć a nie pisać corazto nowsze tematy...!!!!!!!!
Niunians już chyba przeszło bo udzielała się dzisiaj na wątku warszawskim :-D

agissa bądźmy doroślejsze i pomyśl jakby każdy dodał sobie ssweje miasto to chyba sama sobie wyobrażasz jaki byłby śmietnik .....??!!
są oddzielne wątki na to i jeśli ktoś ma ochotę to proszę bardzo....
ale wstawianie codziennie nowych tematów dotyczących mist .. to ja dziękję....:dry:
nie wiem czy tak trudno to zrozummieć.....

kasia admin ma już zgłoszony problem...
dzisiaj rano zostało to załatwione....:tak:
Przepraszam ale czy to jest Twoj prywatny folwark?? Moze tak trzeba bylo zaczekac na decyzje dziewczyn (w tym moja). Naprawdę jestes samozwancza moderatorka? Wiesz ja ciebie do takiego aktu jak "skarga" nie upowaznialam. Na Listopadzie adalam konkretne pytanie, i albo wszystkie takie watki znikaja albo zostaja. Jakos ci nie przeszkadzal watek warszawski do tej pory. A mi osobiscie ciezko szukac tego co napisala gieosia czy inne dziewczyny o tym co slychac w poznaniu.

kazdy ma prawo do pisania swoich zdan wiec ja i Ka...M mowimy ze to glupie bo takie tamety juz istanieja w fora regionalne wiec po co jeszcze raz zakladac? bo tu wygodniej ? i to dotyczy sie i warszawskiego i pozania i krakowa kiedy juz byl taki temat znajdz se u nas na temacie ostatni watek na 2 stronie na samym koncu

Okkkk to ja dołączę również do Mamusiek z Poznania ;-) Właśnie zaczynam 22 tydzień ciąży :-) A na BB jestem od 3 dzionków :-) Pozdrówka !!!!!!!

passingby ja nie "skażyłam" tylko poprosiiłam admina o sprawdzenie czy na forum wg niego jest wszystko ok....:sorry2:
nie posądzaj mnie o coś czego nie widziałaś....bo zaraz się zrobią niepotrzebne sprzeczki....

kazdy ma prawo do pisania swoich zdan wiec ja i Ka...M mowimy ze to glupie bo takie tamety juz istanieja w fora regionalne wiec po co jeszcze raz zakladac? bo tu wygodniej ? i to dotyczy sie i warszawskiego i pozania i krakowa kiedy juz byl taki temat znajdz se u nas na temacie ostatni watek na 2 stronie na samym koncu

Jasne ze napisac mozna... ale "uprzejmie odnaszam" to chyba lekka przesada :) naprawde nie mozemy same tego rozwiazac?, zreszta zycie czesto weryfikuje nasze chei cz niecheci - jakby temat nie byl potrzebny to sam po jakims czasie znalazby sie na drugie, trzeciej stronie. Zobacz ile juz jest takich tematow...

reklama
passingby ja nie "skażyłam" tylko poprosiiłam admina o sprawdzenie czy na forum wg niego jest wszystko ok....:sorry2:
nie posądzaj mnie o coś czego nie widziałaś....bo zaraz się zrobią niepotrzebne sprzeczki....

Tyłek inaczej zwany "zakończeniem szlachetnej części pleców" nadal jest jedynie...

Do góry