reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

JARZEBINKA
Gratuluje kolejnego synusia:tak::tak::tak:
Rozumiem ze wolałabys coreczke;-):-)
Waga ładna i super ze wszystko dobrze:tak::tak::tak:Oby tak dalej

na tym etapie straranek na którym juz byłam, chyba chciałam juz poprostu byc w ciązy i mieć malenstwo....... fakt marzylismy o córeczce, ale teraz chyba nawet lepiej ,że kolejny chłopiec, patrząc zdroworozsądkowo - jeden pokoik, ubranka po sobie, wspólne zabawy ...... no zaobaczymy :tak: M troszke sie obawia, aby nie popełnić blędow swoich rpodziców, bo on ma brata 4 lata młodszego i był zawsze poszkodowany , ale mam nadzieję, ze właśnie te doświadczenia mu pomoga i nie popełni tych samych błędów :tak::-D:tak:

teraz ma zajecie, bo wymyśla imię, dzisiaj był zarejestrowac motocykl ( nowy nabytek) i siedziął w kolejce w urzędzie i oczywiście myślał, o 8.00 dostałam, sms'a, że może Kamil Feliks........:tak: więc jak wróci z pracy to pewnikiem będzie debata ....... :tak:

reklama
ja tez w siebie wmuszam wode przynajmniej 2 litry wody plus jakies herbatki, kawke inke. w spzitalu kazali mi mega duzo pic ze względu na te nerki, ale czasem jak pól dnia przespie to malo pije, w nocy strasznie chce mi sie pic ale jak wypije to latam sikac bez przerwya to męczące jest. ale zauwazylam ze jak wiecej pije, to i lepej sie czuje i nie ma problemów z wypróznieniami,wiec WODA ZDROWA;-)

Pinka super córcia:-) moja chyba tez tańczy makarene mi w brzuszku;-)
ale mamy pogode co?
masakra.ale w sumie wole taką niż upały...

Pogoda rzeczywiscie masakra:no::no::no:Ja osobiscie wole upaly bo przynajmniej nie musialabym siedziec w domu całymi dniami:no:

SYLA
Ty juz 26 tydzien masz:tak::tak::tak:Super :-)Ale tan czas leci:-):tak:

Witam Poznanianki:tak:

Matko co za pogoda:-( w domu trzeba siedzieć i dzieci marudzą:-( nic mi się nie chce. I znowu LEJEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

A ja planowałam spacer z siostra,no ale nic z tego nie bedzie:no::no::no::wściekła/y:Drugi dzien nie wyszłam z dziewczynkami :no:Dominik chociaz był w przedszkolu

Ale udało mi sie powystawiac troszke na allegro:-);-)

Mój synek jak narazie nie dostał się do przedszkoli:-( może uda się go dac chociasz na popołudniowe

reklama
dziekuje dziewczyny:tak::tak::tak::tak:

wy narzekacie dzis na zla pogode a u nas dzis upał i jeszcze na weekend podobno va byc bardzo cieplo:-D:-D:-D ale sie ciesze kurde dzis bylam z Wiki na zakupach pokupowałam jej troszke ubranek:-D:-D:-D:-Da dla siebie to chyba jutro pojde bo juz nie pamietam kiedy cosik dla siebie kupilam:cool::cool::cool:
Syla widze ze twoja tez bedzie Wiki:tak::tak: to sie kochana przygotuj bo one wszystkie sa niezłe aparatki

Do góry