reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ta babka brała 120zł (z usg bierze 150zl.)jak ja chodziłam. do niej trzeba dzownic sie umawiac na wizyte na konkretna godzine podajże w środy przyjmuje. aha i pracuje w szpitalu na polnej.
z tego co wiem to codziennie od 8rano jest rejestracja na polnej, nie pamietam do której mozna sie rejestrowac.
co do faceta to tak ma gabinet w domu. nie przyjmuje na kanapie:p hehe do niego mozna przyjsc bez rejestrowania. dzwoni sie chyba jakby sie chcialo w inny dzien. co do tego czy pracuje gdzies w szpitalu tego nie wiem, nie wiem tez czy moze wypisac skierowanie na bezplatne badania. ale on jest taki ze mozna śmiało pytac.

reklama
Gosiu ja chodzę przez NFZ do lekarza na Sołaczu, Plac Spiski 1. Raczej powinien dać Ci L4 jak poprosisz, ja dostałam jak powiedziałam że chcę. i Badania też mi odrazu sam zlecił. USG robi mi na każdej wizycie. Nazywa się Tomasz Urbaniak. Baaardzo sympatyczny facet :-) w tej samej przychodni przyjmuje jeszcze jeden lekarz, Andrzej Klejewski, ale do Niego są dłuższe terminy.. bo to dr doc hab itd ;-) i jest jeszcze lepszy niż mój :-) u niego byłam właśnie w poniedziałek :-) też rewelacyjny, bardzo sympatyczny facet, niesamowicie delikatny!! i bardzo dokładny :-) z czystym sumieniem mogę Go polecić :-)

Witam
GOSIU
Ja chodze cały czas na Grunwald do dr Sajdy:tak::tak::tak:Przyjmuje w poniedzialki i czwartki popoludniami na nfz:-)Oprocz tego przyjmuje tez w szpitalu na Lutyckiej:tak:Ja jestem z Niej bardzo zadowolona
L4 pewnie Tobie by wypisała zwazywszy na to ze w pierwszej cizy lezałas

Witam, chcę jeszcze nawiązać do tematu opiekunek do dzieci w Poznaniu .Otóż ja skorzystałam z usług agencji opiekunek przy ul.23 Lutego.Nazwy nie pamietam ale mam numer telefonu w komórce: 660848407 .Polecono mi super nianię która do dzis opiekuje sie moim synkiem.Polecam i pozdrawiam .

Jarzebinka a jak mdłości przeszły :confused:

a już wiem że nie mogę jeść cebuli surowej wczoraj dodałam do serka białego i jak przegryzłam to mega zgaga :baffled: i cały czas mnie męczyła na żołądku :sorry2:

mdłości przeszły po 3 miesiącach czyli książkowo ........ ale teraz mam zgagę, mniej męcząca, bo niw ymaga jedzenia co godzine, ale ten posmak ........................... dobrze, że guma do zucia zdaje egzamin...... :tak:

co do cebuli, to mi tez nie podchodziła................... teraz nie wiem, bo nie próbuje ....... :tak::-D:tak:

a ja miałam zgagę pod koniec ciąży, kiedy brzusio był już spory i mały uciskał mi na wszystkie narządy ...pomagał Rennie, ale nie zawsze...okropne uczucie, choc wolę zgagę, niż mdłości :tak:

Ja z dziewczynkami przez 31 tyg wymiotowałam:no::no::no:(tak od 20 to juz nie codziennie na szczescie)a od 31 do samego porodu czyli do 34 mialam zgage-masakra:no::no::no:Tez brałam rennie ale nie zawsze pomagało:no::no::no:

reklama
witam sie w koncu i ja.....................

dzis pogode cudna mielismy wiec caly dzien na opalanko prawie poswiecony...bylismy najpierw na plazy potem na ogrodze.......teraz juz wszyscy wykompani i co niektorzy marudni:tak::tak::tak::tak:

do do dolegliwosci to ja moze tylko ze dwa razy wymiotowałam a reszta to tak bardziej mnie ciągneło ( w sumie nie wiem co lepsze???????)......bo strasznie sie meczyłam a jesli chodzi o zgade to mialam okrutną:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ze po nocach spac ne moglam....................... modlila sie zeby szybko urodzic:-D

Do góry