reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
witam was po długiej nieobecności tutaj nie miałam dostępu do internetu teraz już bede częściej zaglądać na bb.
Michasia
Gratulacje,a brzusiu masz śliczny:-)
Syla
Dużo odpoczywaj,dbaj o siebie,rozumiem Cię bo sama przeleżałam pół ciąży w szpitalu

Pozdrawiam wszystkie mamy

SYLA
Trzymam kciuki i wierze ze wszystko bedzie dobrze:tak::tak::tak:Jeszcze troszke pobedziecie w dwupaku zobaczysz:-)

MICHASIA
Zdjecia superowe:tak::tak::tak:A ich ilosc:szok::szok::szok:
Super ze wszystko sie udalo:-)

Witam:-)
Dzien taki ze nic sie nie chcialo:no:Dopiero okolo 17 wybralam sie z dzieciakami na spacer i bylo calkiem przyjemnie:tak::tak::tak:I cieplo
No ale jutro ma byc jeszcze brzydko a od wtorku niby troszke lepiej:-):tak:

Witam
Ja tez w sumie nie spie od po 6 bo mlode o 6;20 obudzily sie na siusianie:tak::tak::tak:Zreszta ostatnio co dzien sie tak budza,no ale na szczescie spia dalej po wysiuskaniu sie:tak::tak::tak:
Mlody juz w przedszkolu.Pogoda calkiem,calkiem

i ja sie witam, wlasnie uspiam małego... mam nadzieje ze kimnie na chwilke. my nadal u tesciow....znowu sie przedluzylo....jak to u nas :)
ktos wie czy ma byc cieplo dzisiaj???
dowikla- wczoraj nie moglam odpisac bo moj mial telefon. moze cos dzis???
aha wczoraj kupilismy małemu pchacza z chicco ...i...i zero zainteresowania:/ skubaniec ...

:-D:-D:-DILONKA widocznie chccial innego;-)
No coz ja w sumie dzisiaj bym poszła np do Browaru lub do KC ale popoludniu ale dokladnie jeszcze nie wiem bo na 12 jestem umowiona z siora i kolezanka a pozniej ja k nie pojde z Nimi na zakupy to pojde z Toba oki:confused:Zrozumialas cos z tego :confused:Jak tak to fajnie;-):-)

dowikla- hahaha ahaa chyba zrozumiałam:)
skubany pies obudzil Flipera ten teraz juz kwiczy i spiewa w lozeczku:/ zabije!

A masz dzisiaj telefon:confused:To jakby co napisze Tobie tak oklo 13-14 smska:tak::tak::tak:A tak wogole to bedzie Tobie pasowalo tak około 16:confused:

reklama
dzis mam telefon bo moj w koncu naladował swoj:) jesli mały spac nie bedzie to bedzie mi pasowac:) daj znac sms-em co i jak.

Do góry