reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
witam was po długiej nieobecności tutaj nie miałam dostępu do internetu teraz już bede częściej zaglądać na bb.
Michasia
Gratulacje,a brzusiu masz śliczny:-)
Syla
Dużo odpoczywaj,dbaj o siebie,rozumiem Cię bo sama przeleżałam pół ciąży w szpitalu

Pozdrawiam wszystkie mamy

SYLA
Trzymam kciuki i wierze ze wszystko bedzie dobrze:tak::tak::tak:Jeszcze troszke pobedziecie w dwupaku zobaczysz:-)

MICHASIA
Zdjecia superowe:tak::tak::tak:A ich ilosc:szok::szok::szok:
Super ze wszystko sie udalo:-)

Witam:-)
Dzien taki ze nic sie nie chcialo:no:Dopiero okolo 17 wybralam sie z dzieciakami na spacer i bylo calkiem przyjemnie:tak::tak::tak:I cieplo
No ale jutro ma byc jeszcze brzydko a od wtorku niby troszke lepiej:-):tak:

Witam
Ja tez w sumie nie spie od po 6 bo mlode o 6;20 obudzily sie na siusianie:tak::tak::tak:Zreszta ostatnio co dzien sie tak budza,no ale na szczescie spia dalej po wysiuskaniu sie:tak::tak::tak:
Mlody juz w przedszkolu.Pogoda calkiem,calkiem

i ja sie witam, wlasnie uspiam małego... mam nadzieje ze kimnie na chwilke. my nadal u tesciow....znowu sie przedluzylo....jak to u nas :)
ktos wie czy ma byc cieplo dzisiaj???
dowikla- wczoraj nie moglam odpisac bo moj mial telefon. moze cos dzis???
aha wczoraj kupilismy małemu pchacza z chicco ...i...i zero zainteresowania:/ skubaniec ...

:-D:-D:-DILONKA widocznie chccial innego;-)
No coz ja w sumie dzisiaj bym poszła np do Browaru lub do KC ale popoludniu ale dokladnie jeszcze nie wiem bo na 12 jestem umowiona z siora i kolezanka a pozniej ja k nie pojde z Nimi na zakupy to pojde z Toba oki:confused:Zrozumialas cos z tego :confused:Jak tak to fajnie;-):-)

dowikla- hahaha ahaa chyba zrozumiałam:)
skubany pies obudzil Flipera ten teraz juz kwiczy i spiewa w lozeczku:/ zabije!

A masz dzisiaj telefon:confused:To jakby co napisze Tobie tak oklo 13-14 smska:tak::tak::tak:A tak wogole to bedzie Tobie pasowalo tak około 16:confused:

reklama
dzis mam telefon bo moj w koncu naladował swoj:) jesli mały spac nie bedzie to bedzie mi pasowac:) daj znac sms-em co i jak.

Do góry