reklama
Gosia mi odwaliło hehhe
łobuziak moj sie obudził wiec idziemy sie bawić w gonienie pieska hhahah sadysci z nas nie ma co.
Pinka nie mam na tym kompie fotek ze ślubu. u tesciów mam....dzis wieczorkiem tam bedziemy wiec wrzuce Wam cuś nicuś
łobuziak moj sie obudził wiec idziemy sie bawić w gonienie pieska hhahah sadysci z nas nie ma co.
Pinka nie mam na tym kompie fotek ze ślubu. u tesciów mam....dzis wieczorkiem tam bedziemy wiec wrzuce Wam cuś nicuś
Ostatnia edycja:
NataK
Mamusia Kubusia :-)))
Hello :-)
Mam moment, więc wpadam do Was na pierdołki ;-)
Michasia fajna kiecka, no ale brzusio juz spory...powodzenia jutro ;-)
Ilonka tez miałas spory bębenek ja w ciązy przytyłam 30 kg., więc sobie wyobraz jak wyglądałam
Gosiu jak się czujesz??? masz juz jakies objawy ??? oby nie...
PINKA apropo przygotowań do ślubu...super buciki, a biżuterię juz masz ??? bo cos tam kiedys wrzuciłas, ale nie pamiętam czy to była tylko propozycja, czy na cos się juz zdecydowałas ??? no a fryzurka wybrana ???
Dowikla super foty na NK..."święta trójca" dosłownie na tej ostatniej, słodkie dziubaski
Jeju Dziewczyny, my juz od prawie od tygodnia nie wychodzimy z domu...doła mozna załapać, wieje, leje i co tylko...mały chodzi i marudzi, bo mu się nudzi, a ja juz nie wiem co mu wymyślac...plac zabaw obiecuję mu juz od kilku dni, a tu d..a
My chcemy słońca, marzę o wypiciu kawki na dworze, o grillu, o spacerkach....ehhhh tam szkoda gadac
Trzymajcie się paa
Mam moment, więc wpadam do Was na pierdołki ;-)
Michasia fajna kiecka, no ale brzusio juz spory...powodzenia jutro ;-)
Ilonka tez miałas spory bębenek ja w ciązy przytyłam 30 kg., więc sobie wyobraz jak wyglądałam
Gosiu jak się czujesz??? masz juz jakies objawy ??? oby nie...
PINKA apropo przygotowań do ślubu...super buciki, a biżuterię juz masz ??? bo cos tam kiedys wrzuciłas, ale nie pamiętam czy to była tylko propozycja, czy na cos się juz zdecydowałas ??? no a fryzurka wybrana ???
Dowikla super foty na NK..."święta trójca" dosłownie na tej ostatniej, słodkie dziubaski
Jeju Dziewczyny, my juz od prawie od tygodnia nie wychodzimy z domu...doła mozna załapać, wieje, leje i co tylko...mały chodzi i marudzi, bo mu się nudzi, a ja juz nie wiem co mu wymyślac...plac zabaw obiecuję mu juz od kilku dni, a tu d..a
My chcemy słońca, marzę o wypiciu kawki na dworze, o grillu, o spacerkach....ehhhh tam szkoda gadac
Trzymajcie się paa
Nata- co do bizuteri to babka wydziergała mi taki wisior z materiału pos sukienke ale mojemu to sie nie podoba wiec penie kupi mi cosik innego a jesli chodzi o fryz hmmmm to sama nie wiem jak włosy mi urosna do tego czasu napewno cos na miejscu wymysle jedno wiem na pewno balejaż bedzie
czerwono czarny moj ULUBIONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czerwono czarny moj ULUBIONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kana161
Mama "terrorystek" :P
Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)
Prosimy o odwiedzinki Hipp
Z góry dziękujemy :*
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)
Prosimy o odwiedzinki Hipp
Z góry dziękujemy :*
reklama
...................Dla michasi...............
Na drodze życia są światła i mroki
Raz szczęście jasne, raz smutek głęboki,
Ale gdy razem idzie się we dwoje,
Łatwiej się znosi nawet ciężkie znoje.
Więc w dniu zaślubin życzymy Młodej Parze,
By życie dało jej wszystko, co w darze dać może:
Szczęścia, pogody, radości,
Razem z uśmiechem wieczystej miłości
GOSIA- widziałam ten filmik cos strasznego a tę pierdułke na szyje to mam załozona jak fotke kiecki wam wstawiłam
Na drodze życia są światła i mroki
Raz szczęście jasne, raz smutek głęboki,
Ale gdy razem idzie się we dwoje,
Łatwiej się znosi nawet ciężkie znoje.
Więc w dniu zaślubin życzymy Młodej Parze,
By życie dało jej wszystko, co w darze dać może:
Szczęścia, pogody, radości,
Razem z uśmiechem wieczystej miłości
GOSIA- widziałam ten filmik cos strasznego a tę pierdułke na szyje to mam załozona jak fotke kiecki wam wstawiłam