reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ilona- to jest poprostu brzuszysko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D zaruje sliczny taki odstajacy:-) a swoja droga pochwal sie fociami ze slubu a nie tylko gadasz:tak::tak::tak::tak:

Goska- uwaga Pluje:-p:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
Gosia mi odwaliło:) hehhe
łobuziak moj sie obudził wiec idziemy sie bawić w gonienie pieska hhahah sadysci z nas nie ma co.
Pinka nie mam na tym kompie fotek ze ślubu. u tesciów mam....dzis wieczorkiem tam bedziemy wiec wrzuce Wam cuś nicuś:)

Ostatnia edycja:
obejrzyjcie to ja płakałam ze smiechu:-D:-D:-D:-D:-D

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&feature=related"]YouTube - Hahaha[/ame]

Hello :-)
Mam moment, więc wpadam do Was na pierdołki ;-)
Michasia fajna kiecka, no ale brzusio juz spory...powodzenia jutro ;-)
Ilonka tez miałas spory bębenek :tak: ja w ciązy przytyłam 30 kg., więc sobie wyobraz jak wyglądałam :-D
Gosiu jak się czujesz??? masz juz jakies objawy ??? oby nie...
PINKA apropo przygotowań do ślubu...super buciki, a biżuterię juz masz ??? bo cos tam kiedys wrzuciłas, ale nie pamiętam czy to była tylko propozycja, czy na cos się juz zdecydowałas ??? no a fryzurka wybrana ???
Dowikla super foty na NK..."święta trójca" dosłownie na tej ostatniej, słodkie dziubaski :-D

Jeju Dziewczyny, my juz od prawie od tygodnia nie wychodzimy z domu...doła mozna załapać, wieje, leje i co tylko...mały chodzi i marudzi, bo mu się nudzi, a ja juz nie wiem co mu wymyślac...plac zabaw obiecuję mu juz od kilku dni, a tu d..a
My chcemy słońca, marzę o wypiciu kawki na dworze, o grillu, o spacerkach....ehhhh tam szkoda gadac

Trzymajcie się paa

Nata- co do bizuteri to babka wydziergała mi taki wisior z materiału pos sukienke ale mojemu to sie nie podoba wiec penie kupi mi cosik innego a jesli chodzi o fryz hmmmm to sama nie wiem jak włosy mi urosna do tego czasu napewno cos na miejscu wymysle jedno wiem na pewno balejaż bedzie

czerwono czarny moj ULUBIONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gosia o bozeee nie moglam na to patrzec wyłączylam! masakra po...jeb jakis czy co.... ale mnie zdenerwowalas tym filmikiem.

Witam i ja:-)
Własnie jemy sniadanko:tak::tak::tak:Pogoda super wiec pewnie wiekszosc czasu spedzimy na dworku:-)
Moze popoludniu do jakiegos parku skoczymy-kto wie;-):-)

Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :biggrin2: a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

reklama
...................Dla michasi...............

Na drodze życia są światła i mroki
Raz szczęście jasne, raz smutek głęboki,
Ale gdy razem idzie się we dwoje,
Łatwiej się znosi nawet ciężkie znoje.
Więc w dniu zaślubin życzymy Młodej Parze,
By życie dało jej wszystko, co w darze dać może:
Szczęścia, pogody, radości,

Razem z uśmiechem wieczystej miłości
ser2026.gif

GOSIA- widziałam ten filmik cos strasznego:szok::szok::szok::szok: a tę pierdułke na szyje to mam załozona jak fotke kiecki wam wstawiłam:tak::tak:

Do góry