reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej dziewczyny

Dawno nie zagladalam z braku czasu i ciezko mi nadrobic zaleglosci, ale mam nadzieje ze nie ominelo mnie spotkanko :-)
Super pogoda, juz juz na zwolnieniu wiec chętnie sie piszę na spacerek :tak:

U nas wporzadku, dzidzia w brzuszku sobie rosnie, malo ruchliwa w porownaniu z poprzednia ciaza ale wazne ze zdrowa :-) ja moze troszke za bardzo sie przemeczalam i mam skrocon szyjke i nisko lozysko, ale juz sie bede oszczedzac :tak: a w brzusiu raczej kolejna córeczka :-D

Natalka zdrowa, jeszcze sama nie biega, ale jak sie ja za raczki trzyma to szaleje, mam nadzieje ze juz nie dlugo sie odwazy i sama potrepta :-)

reklama
IWONKA
No rzeczywiscie dawno Cie tu nie było:no:
Super ze dzidzia w brzuszku zdrowa:tak::tak::tak:A Ty sie oszczedzaj ile sie da(chociaz zdaje sobie sprawe ze przy malym dziecku to raczej graniczy z cudem),zebys nam czasem za wczesnie nie urodziła

A ja sie zastanawiam czy isc na drugi spacer ale jakos mi sie nie chce:zawstydzona/y:

michasia- i jak tam po imprezce??????/ czekamy na relacje i foteczki rzecz jasna:tak::tak:
Iwonka ale ty juz pomykasz z ta ciaza niedawno pisałas ze jestes a teraz juz na półmetku....................a wlasciwie dalej hihi

hejka
ja pozadawiam ze szpitala:-(
męzus dostarczył sprzet i mam kontakt ze swiatem
mam zapalenie nerek:-(
nie jest zaciekawie
prosimy o kciuki

michasia zdjecia rewelka az mnie oczy bola taka sereie zapusciłas ale sie usmiałam z waszych min i min gosci hihihi:-D:-D:-D:-D ale jak cie w japonkach na ktoryms zdjeciu przylukałam to juz padłam ze smiechu niezłe agenty z was musza byc:-D:-D:-D:-D

a ogolne wrazenie bardzo fajne:-D:-D:-D

Syla- to trzymamy kciuki

w USC buty były ok.. potem jeszcze trochę tak.. ale w pewnym momencie jak mi nogi spuchły to kroku robić nie mogłam :-D no to wysłałam męża do domu po japonki :-D 200 metrów spaceru sobie zrobił :-) a jaka radość małżonki :-D

Fajnie było.. ja chcę jeszcze raz :-D

Syla biedulko.. trzymaj się ciepło i wracaj do zdrowia :-) pooglądaj sobie moje ślubne zdjęcia.. powinny poprawić Ci humor.. :-) niektóre poprostu rozbrajają ;-)
dobrze że masz kontakt ze światem :-) z Nami będzie Ci tam raźniej :-) buziaki :-)

reklama
michasia- ale agentka z ciebie:-D:-D:-D:-D chciala bym film oberzrec to chyba bym sikała pod siebie bo z samych fotek niezle sie ubawilam:tak::tak::tak: ale to super ze wszystko sie udalo bedziesz miała piekne wspomnienia na całe zycie:tak:oby moje tez sie udało.......................

Do góry