reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej dziewczyny

Dawno nie zagladalam z braku czasu i ciezko mi nadrobic zaleglosci, ale mam nadzieje ze nie ominelo mnie spotkanko :-)
Super pogoda, juz juz na zwolnieniu wiec chętnie sie piszę na spacerek :tak:

U nas wporzadku, dzidzia w brzuszku sobie rosnie, malo ruchliwa w porownaniu z poprzednia ciaza ale wazne ze zdrowa :-) ja moze troszke za bardzo sie przemeczalam i mam skrocon szyjke i nisko lozysko, ale juz sie bede oszczedzac :tak: a w brzusiu raczej kolejna córeczka :-D

Natalka zdrowa, jeszcze sama nie biega, ale jak sie ja za raczki trzyma to szaleje, mam nadzieje ze juz nie dlugo sie odwazy i sama potrepta :-)

reklama
IWONKA
No rzeczywiscie dawno Cie tu nie było:no:
Super ze dzidzia w brzuszku zdrowa:tak::tak::tak:A Ty sie oszczedzaj ile sie da(chociaz zdaje sobie sprawe ze przy malym dziecku to raczej graniczy z cudem),zebys nam czasem za wczesnie nie urodziła

A ja sie zastanawiam czy isc na drugi spacer ale jakos mi sie nie chce:zawstydzona/y:

michasia- i jak tam po imprezce??????/ czekamy na relacje i foteczki rzecz jasna:tak::tak:
Iwonka ale ty juz pomykasz z ta ciaza niedawno pisałas ze jestes a teraz juz na półmetku....................a wlasciwie dalej hihi

hejka
ja pozadawiam ze szpitala:-(
męzus dostarczył sprzet i mam kontakt ze swiatem
mam zapalenie nerek:-(
nie jest zaciekawie
prosimy o kciuki

michasia zdjecia rewelka az mnie oczy bola taka sereie zapusciłas ale sie usmiałam z waszych min i min gosci hihihi:-D:-D:-D:-D ale jak cie w japonkach na ktoryms zdjeciu przylukałam to juz padłam ze smiechu niezłe agenty z was musza byc:-D:-D:-D:-D

a ogolne wrazenie bardzo fajne:-D:-D:-D

Syla- to trzymamy kciuki

w USC buty były ok.. potem jeszcze trochę tak.. ale w pewnym momencie jak mi nogi spuchły to kroku robić nie mogłam :-D no to wysłałam męża do domu po japonki :-D 200 metrów spaceru sobie zrobił :-) a jaka radość małżonki :-D

Fajnie było.. ja chcę jeszcze raz :-D

Syla biedulko.. trzymaj się ciepło i wracaj do zdrowia :-) pooglądaj sobie moje ślubne zdjęcia.. powinny poprawić Ci humor.. :-) niektóre poprostu rozbrajają ;-)
dobrze że masz kontakt ze światem :-) z Nami będzie Ci tam raźniej :-) buziaki :-)

reklama
michasia- ale agentka z ciebie:-D:-D:-D:-D chciala bym film oberzrec to chyba bym sikała pod siebie bo z samych fotek niezle sie ubawilam:tak::tak::tak: ale to super ze wszystko sie udalo bedziesz miała piekne wspomnienia na całe zycie:tak:oby moje tez sie udało.......................

Do góry