reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Fliper mówi "mama", "mam" mamam" hehheeh od rana tylko mama i mama:) moj kochany synek:))) jestem taka dumna:D heheh

Goska- ale super cudenka kurcze:tak::tak::tak: szkoda ze ja takich zdolnosci nie mam:no::no:
Ilonka- to super heheh zobaczysz jak ci za chwile zacznie nawijac bo mojej to sie buzia nie zamyka i codziennie cos nowego umie powiedziec najlepiej jej wychodzi OOOOOO moj Boze w wersji Angielskiej oczywiscie:tak::tak:
monikap- ostatnio przez przypadek napatoczyłam sie twoje zdjecia na BB ładna z ciebie laseczka i w dniu slubu tez pieknie wygladałas

a my wlasnie z miasta wrocilismy wcinam pomidorówe i ide z mała spac bo taka pogoda barowa dzis ze oczy mi same lecą jak sie obudze to do kiecki te dodatki wreszcie doczepie i focie wam pokaze ok????????

Gosia_k23
W najbliższym gronie, marzy mi się biały torcik na niebiesko ozdobiony
PINKA25
Przed urodzeniem małego jakoś dbałam o siebie a teraz mi sie nie chce,a suknie ślubną zachowałam na pamiątkę

Hej kobitki :-)
U nas dzis tez pogoda do d..y, dlatego mam czas na neta, mieliśmy kilka słonecznych dni, wygrzałam troszkę kości i nawet ciut się opaliłam ;-):-D jesli mozna to tak nazwac przy mojej karnacji :-D
Goska ale cudeńka w tej ksiązce :tak: masz zdolności, bierz się do roboty, myślę, ze możesz na tym nieźle zarobić :tak::tak::tak:
ilonka gratulacje dla Filipa, o pchacz sie nie martw, jeszcze będzie z nim posuwał ;-)
PINKA no ja tez nie cierpię urzędów, dlatego po ślubie wymieniłam tylko dowód, który póxniej przywiozła mi mama, paszport nadal stary, jak będę w Polce, to się za to wezmę, ale jak sobie pomyslę o tych papierach, druczkach, kolejkach i przemiłych urzędniczkach, to mnie krew zalewa :wściekła/y:
jarzębinka jak się czujesz wogóle??? powodzenia w poszukiwaniach wózka :tak: ceny mają kosmiczne, ale pewnie coś tam znajdziesz, gdzie w Komornikach jest podobno fajna hurtownia i ceny dość przystępne, moze warto tam podskoczyć :tak:
moniakap nie chcę Cie podpuszczać, ale Gosia ma zdolności do pieczenia i dekorowania tortów :-p:-)
Michasia jak po ślubie??? fotki super, a Tobie relaksu i cierpliwości życzę na tych kilka ostatnich tygodni ciąży :tak:
Syla wytrwałości...jeszcze troszkę i będzie po wszystkim, trzymam kciuki ;-)

jarzębinka jak się czujesz wogóle??? powodzenia w poszukiwaniach wózka :tak:
moniakap nie chcę Cie podpuszczać, ale Gosia ma zdolności do pieczenia i dekorowania tortów :-p:-)

ogólnie czuje sie OK, choc dzisiaj pomimo,że w pracy tylko siedzialam, do domku przyszłam wykonczona, coś kiepsko się czułam .... :tak: i troszke się przestraszyłam, bo troszke zabolało w intymnym miejscu i nie wiem czy to nie czasem wpływ małego, bo czuje go właśnie bardzo nisko i nie wiem czy jego położenie nie będzie miało wpływu na moją szyjkę, dobrze, że wizyta juz za tydzien to się wszystko wyjaśni :tak:

a co do zdolności Gosi to potwierdzam................ pychotka ..................:tak:

Ilonka, gratki za "mama"... pięknie to brzmi w ustach własnej pociechy .... :tak:

Goska- jak ktos ma dwie lewe to nawet najlepsza ksiazka mu nie pomoze ( mowie o sobie):-D:-D:-D:-D w zyciu bym takich cudek nie zrobila

monikap- dlaczego mowisz ze nie dbasz o siebie nie chce ci sie czy poprostu jestes tak zmeczona ze nie masz na nic sily?

Jarzebinka- widze ze ty juz przyzwyczaiłas sie do fatku ze w brzuszku mieszka synek bo wciaz powtarzasz maly hihi..........

reklama
Do góry