reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hejo

michasia- to juto wielki dzien;-)) jaka masz sukienke????? pochwal sie :tak::tak::tak: duze weselicho robicie??????????? denerwujesz sie????????

jaka vacie pogode w poznaniu???????/// bo ja mam barową

a w weekend ma być cieplutko!! :)))
a moj idzie do budy! normalnie zyc nie umierac. az rzygać się chce.
ja znowu latam z odkurzaczem a za chwilke jak i sie zachce bede z mopem tańczyć. coż rola kury domowej, matki polki nie jest zbyt ambitna...
chyba czas na zmiany.
jak widac humor dopisuje jak zawsze....wiec spadam na taras w wiadomym celu puki mały śpi.
wpadne za pare chwil albo godzin, dni.... fruuuu

dowikla.. TVN meteo włączyć nie moge.. bo musieliśmy zdjąć antenę od cyfry.. w poniedziałek postawili Nam pięęęęękne rusztowanie pod blokiem.. a od dzisiaj trzaskają.. wiercą.. kręcą.. krzyczą.. ehh..

Pinka.. bierzemy tylko ślub cywilny.. więc skromnie :-) tylko najbliższa rodzina + świadki i chrzestni :-) wychodzi 20 osóbek :) w tym 2 dzieciaczki, Nasz synuś i córa mojej siostry :-)
hmm.. sukienka i buciki są tutaj
Picasa Web Albums - Michalina - slubna+buciki#
brakuje jeszcze dodatków.. ale nie wiem czy coś dodawać oprócz kwiatów i fryzury.. nie lubię zbytniego przepychu i wyglądac jak choinka.. conajwyżej coś z długim rękawem wciągnę jakby zbyt chłodno było ;-)
denerwuję się strasznie.. niecierpię publicznych wystąpień.. ja taka szara myszka jestem.. najlepiej to schować się w kącie i żeby nikt mnie nie dostrzegł.. a tu będzie trzeba na środku stać.. w centrum uwagi.. i wszystkie oczy tylko na Nas..

ślub Kościelny, jeśli siostra Fortuna pozwoli to chcę w przyszłym roku.. wtedy bede się denerwowac jeszcze bardziej.. bo po Kościelnym wesele będzie konkretne.. mam nadzieję że zmieszczę się w 100 osobach :-D no cóż.. rodzina wielka :rofl:

michasia- superancko wygladasz hehe a brzunio rzeczywiscie spory :tak::tak::tak: a co do wesela to wcale nie tak mało ja robie na około 35 osób ez skromnie:-D:-D

Ilona- nie dołuj sie :-):-):-) i nie kopc tyle na tym balkonie:-D:-D:-D

Anka- to dawaj troszke tej pogody
Goska- ciekawa jestem kiedy zaczniesz kibelek przytulac:-D:-D

moj wzioł wiki do miasta wiec mam godzinke ciszy huraaaaaaaaaaaaaa:-D

Pinka- cicho babo:p
ja zamiast tanczyc z mopem poszlam sobie pod prysznic::)):) hehhe a co se bede zalowac, mały jeszcze kima. teraz zaczynam wpierdaczac czekoladki i zaczynam prasowac. mopet show moze poczekac mały i tak kolanka ma czorne jak hrum hrum ....a co w koncu chlopak..:/
aha zapomnialam sie wam pochwalic ze wczoraj doprowadzilam mojego psa w koncu ddo wygladu:))) zajelo mi to cale popoludnie. zrobilam jej pazurki(czyt. obcielam) wyczesalam CAŁA!!! ogoliłam tu i tam hehhe i znowu wyglada jak YORK! jestem z siebie dumna. było ciezko al dałam rade. bidulka sie wycierpiala troszke ale pozniej dostala kiełbache i chyba zapomniala o bólu:) hheheh

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry