reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hejo

michasia- to juto wielki dzien;-)) jaka masz sukienke????? pochwal sie :tak::tak::tak: duze weselicho robicie??????????? denerwujesz sie????????

jaka vacie pogode w poznaniu???????/// bo ja mam barową

a w weekend ma być cieplutko!! :)))
a moj idzie do budy! normalnie zyc nie umierac. az rzygać się chce.
ja znowu latam z odkurzaczem a za chwilke jak i sie zachce bede z mopem tańczyć. coż rola kury domowej, matki polki nie jest zbyt ambitna...
chyba czas na zmiany.
jak widac humor dopisuje jak zawsze....wiec spadam na taras w wiadomym celu puki mały śpi.
wpadne za pare chwil albo godzin, dni.... fruuuu

dowikla.. TVN meteo włączyć nie moge.. bo musieliśmy zdjąć antenę od cyfry.. w poniedziałek postawili Nam pięęęęękne rusztowanie pod blokiem.. a od dzisiaj trzaskają.. wiercą.. kręcą.. krzyczą.. ehh..

Pinka.. bierzemy tylko ślub cywilny.. więc skromnie :-) tylko najbliższa rodzina + świadki i chrzestni :-) wychodzi 20 osóbek :) w tym 2 dzieciaczki, Nasz synuś i córa mojej siostry :-)
hmm.. sukienka i buciki są tutaj
Picasa Web Albums - Michalina - slubna+buciki#
brakuje jeszcze dodatków.. ale nie wiem czy coś dodawać oprócz kwiatów i fryzury.. nie lubię zbytniego przepychu i wyglądac jak choinka.. conajwyżej coś z długim rękawem wciągnę jakby zbyt chłodno było ;-)
denerwuję się strasznie.. niecierpię publicznych wystąpień.. ja taka szara myszka jestem.. najlepiej to schować się w kącie i żeby nikt mnie nie dostrzegł.. a tu będzie trzeba na środku stać.. w centrum uwagi.. i wszystkie oczy tylko na Nas..

ślub Kościelny, jeśli siostra Fortuna pozwoli to chcę w przyszłym roku.. wtedy bede się denerwowac jeszcze bardziej.. bo po Kościelnym wesele będzie konkretne.. mam nadzieję że zmieszczę się w 100 osobach :-D no cóż.. rodzina wielka :rofl:

michasia- superancko wygladasz hehe a brzunio rzeczywiscie spory :tak::tak::tak: a co do wesela to wcale nie tak mało ja robie na około 35 osób ez skromnie:-D:-D

Ilona- nie dołuj sie :-):-):-) i nie kopc tyle na tym balkonie:-D:-D:-D

Anka- to dawaj troszke tej pogody
Goska- ciekawa jestem kiedy zaczniesz kibelek przytulac:-D:-D

moj wzioł wiki do miasta wiec mam godzinke ciszy huraaaaaaaaaaaaaa:-D

Pinka- cicho babo:p
ja zamiast tanczyc z mopem poszlam sobie pod prysznic::)):) hehhe a co se bede zalowac, mały jeszcze kima. teraz zaczynam wpierdaczac czekoladki i zaczynam prasowac. mopet show moze poczekac mały i tak kolanka ma czorne jak hrum hrum ....a co w koncu chlopak..:/
aha zapomnialam sie wam pochwalic ze wczoraj doprowadzilam mojego psa w koncu ddo wygladu:))) zajelo mi to cale popoludnie. zrobilam jej pazurki(czyt. obcielam) wyczesalam CAŁA!!! ogoliłam tu i tam hehhe i znowu wyglada jak YORK! jestem z siebie dumna. było ciezko al dałam rade. bidulka sie wycierpiala troszke ale pozniej dostala kiełbache i chyba zapomniala o bólu:) hheheh

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry