reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
mówimy o tym samym bmw-klub-poznan? :D
ja jeszcze wszystkich nie znam.. ale jest jakaś dziewczyna z 4miesięcznym dzidziusiem :) to o nią chodzi?
co do samego klubu to co mi się nie podoba to to, że są tam grupki.. jakieś laski stoja z jednej strony i mam wrażenie że każdego obcinają.. z drugiej paru kolesi i też obcinają.. i trzecia grupka taka bardziej otwarta i rozgadana.. dziwnie troszkę.. ale jak narazie też całkiem sympatycznie ;) wiadomo.. początki zawsze są fajne.. ale póki co to mój luby jest klubowiczem.. a nie ja :D ja mu tylko towarzyszę :D

hejka
ale fajnie mialyscie
zoo, cytadela, malta, a ja:-( łóżezko, no ale powtarzam sobie ze jeszcze nie jedna majówka przed nami ze ślicznym bobaskiem:-) wiec grzecznie lezymy:-)
a kiedys sobie odbijemy:-)

I bardzo dobrze SYLA ze masz takie podejscie:tak::tak::tak:
Lez,lez i jeszcze raz lez a malenstwo wsyztsko Tobie wynagrodzi:-)
No i na kolejna majowke juz napewno pojdziecie:-);-)

o własnie Gosiu :D nie mogłam sobie przypomniec jak gościu się zwał :) własnie Killer :) no to wiem o kogo chodzi :)
a zastanawiam się czy znasz gościa z Dębca który jeździł ciemną, bordową piątką E34, ciemne szyby.. koleś ma Krzychu na imię..
bo mój Marcin kupił od niego auto i chciał na forum znaleźć fotki.. narazie znalazł tylko jedną z Torunia.. a nikt nie pamięta jak koleś na forum się zwał :D

co do starego ZOO, to nie weim skąd takie wieści, ale te wiadomości przynieśli znajomi z którymi bylismy na wyprawie w nowym ZOO ...... :tak::-D:tak:

a wogóle to chciałabym sie troszke usprawiedliwić, ale bedę zaglądała troszke rzadziej, bo niestety nie mam juz takiej możliwosci aby zajrzeć z pracy, a popołudnia jak pogoda dopisuje to spędzam z małym na placu zabaw bądz spacerkach z rowerkiem :tak::-D:tak: postaram sie byc na bierząco, ale czasem może okazac sie to trudne ....... :tak: więc wyrozumiałosci ....... :tak:

a ogólnie wszystko OK, brzuszek pomalutku rośnie, malenstwo pomalutku daje znać, że się rozwija, więc już mi troszke lżej..... :tak:

pozdrawiam wieczornie i życze miłego wieczorku :cool2:

Witam. Jestem mamą 11-letniego Damiana. Wczoraj zauważyłam, że mój synek ściągnął z internetu film “Dzielny Despero”. Próbowałam małemu wytłumaczyć, że to nielegalne i że to zwykła kradzież, ale dziecko, jak to dziecko, jakby tego nie rozumiał. Sama jestem przeciwniczką ściągania czegokolwiek z nielegalnych źródeł i uważam że to nic innego jak zwykłe złodziejstwo. Sama nie znam się za bardzo na informatyce, mam więc pytanie – czy są może jakieś sposoby na to, żeby zablokować możliwość takiego ściągania??

reklama
Do góry