reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
mówimy o tym samym bmw-klub-poznan? :D
ja jeszcze wszystkich nie znam.. ale jest jakaś dziewczyna z 4miesięcznym dzidziusiem :) to o nią chodzi?
co do samego klubu to co mi się nie podoba to to, że są tam grupki.. jakieś laski stoja z jednej strony i mam wrażenie że każdego obcinają.. z drugiej paru kolesi i też obcinają.. i trzecia grupka taka bardziej otwarta i rozgadana.. dziwnie troszkę.. ale jak narazie też całkiem sympatycznie ;) wiadomo.. początki zawsze są fajne.. ale póki co to mój luby jest klubowiczem.. a nie ja :D ja mu tylko towarzyszę :D

hejka
ale fajnie mialyscie
zoo, cytadela, malta, a ja:-( łóżezko, no ale powtarzam sobie ze jeszcze nie jedna majówka przed nami ze ślicznym bobaskiem:-) wiec grzecznie lezymy:-)
a kiedys sobie odbijemy:-)

I bardzo dobrze SYLA ze masz takie podejscie:tak::tak::tak:
Lez,lez i jeszcze raz lez a malenstwo wsyztsko Tobie wynagrodzi:-)
No i na kolejna majowke juz napewno pojdziecie:-);-)

o własnie Gosiu :D nie mogłam sobie przypomniec jak gościu się zwał :) własnie Killer :) no to wiem o kogo chodzi :)
a zastanawiam się czy znasz gościa z Dębca który jeździł ciemną, bordową piątką E34, ciemne szyby.. koleś ma Krzychu na imię..
bo mój Marcin kupił od niego auto i chciał na forum znaleźć fotki.. narazie znalazł tylko jedną z Torunia.. a nikt nie pamięta jak koleś na forum się zwał :D

co do starego ZOO, to nie weim skąd takie wieści, ale te wiadomości przynieśli znajomi z którymi bylismy na wyprawie w nowym ZOO ...... :tak::-D:tak:

a wogóle to chciałabym sie troszke usprawiedliwić, ale bedę zaglądała troszke rzadziej, bo niestety nie mam juz takiej możliwosci aby zajrzeć z pracy, a popołudnia jak pogoda dopisuje to spędzam z małym na placu zabaw bądz spacerkach z rowerkiem :tak::-D:tak: postaram sie byc na bierząco, ale czasem może okazac sie to trudne ....... :tak: więc wyrozumiałosci ....... :tak:

a ogólnie wszystko OK, brzuszek pomalutku rośnie, malenstwo pomalutku daje znać, że się rozwija, więc już mi troszke lżej..... :tak:

pozdrawiam wieczornie i życze miłego wieczorku :cool2:

Witam. Jestem mamą 11-letniego Damiana. Wczoraj zauważyłam, że mój synek ściągnął z internetu film “Dzielny Despero”. Próbowałam małemu wytłumaczyć, że to nielegalne i że to zwykła kradzież, ale dziecko, jak to dziecko, jakby tego nie rozumiał. Sama jestem przeciwniczką ściągania czegokolwiek z nielegalnych źródeł i uważam że to nic innego jak zwykłe złodziejstwo. Sama nie znam się za bardzo na informatyce, mam więc pytanie – czy są może jakieś sposoby na to, żeby zablokować możliwość takiego ściągania??

reklama
Do góry