reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jaj przepięknie malowanych,
Świąt słonecznie roześmianych,
W poniedziałek dużo wody,
Zdrowia, szczęścia oraz zgody,
Z okazji Wielkiej Nocy życzy...

Kasia z M i z Kacperkiem

reklama
To i my się dołączymy do życzonek :)

fajnych wiosennych, ciepłych i rodzinnych świąt wielkanocnych, mokrego dyngusa, a dla szkarabów wymarzonego zająca-zyczy natalia z kubusiem

Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego

hejka po świętach
mam nadzije ze u was udane, u mnie przelezane, ale wczoraj na leżaczku n tarasie więc chwycilam troszke słonka i energii:-)

Jarzębinka a ty juz myslisz powoli gdzie rodzic?

Jarzębinka a ty juz myslisz powoli gdzie rodzic?

i ja witam po świętach :tak::-D:tak:

tak powoli to myślę, tzn. zbieram opienie na ten temat, ostatnio myślę o Lutyckiej, moja sąsiadka tam rodziła i był bardzo zadowolona, z opieki na położnictwie jak i na noworodkach, ale szczegółowo jeszcze muszę z nią porozmawiać :tak: na poczatku maja kolejna koleżanka będzie rodziła w Św. Rodzinie wiec czekam co ona mi powie Ciekawego ...... :tak:

a i podpytam tutejsze dziewczynki, w końcu też maja jakieś doświadczenie.................. więc czekam na opinie ........ :tak:

jarzebinka- ja rodziłam na Polnej i mimo wielu negatywnych opinii jestem bardzo zadowolona. lekarze ok., położne bardzo miłe...pomocne. a powiem szczerze ze bardzo sie balam opieki po porodzie, ale wszystko super.

Witam :-)
Już po świętach...teraz muszę zaliczyć kilka długich i szybkich spacerków, by pozbyć się kilogramów...poważnie całe dnie przy stole, a jak nie przy stole, to przy grillu :-D
Jarzębinka nie mam własnych doświadczeń z porodu z Polski, ale bratowa i koleżanka rodziły na Raszei i bardzo sobie chwalą, z kolei druga znajoma rodziła w szpitalu św. rodziny 2 razy i mimo problemów z wcześniakiem, opieka tam była niezwykle zorganizowana i ciepła ;-)

hejo
i ja witam

jarzebinka no ja rodziłam w singlethon hospital hehe i tez byłam mega zadowolona hihi

kurcze pogoda sie knoci my w piatek do manchesteru po paszport dla małej i mnie bylismy dzis fotki zrobic jaja były jak nie wiem bo Wiki takie miny stzrelała ze facet juz nadzieje tracił ze uda mu sie poprawne zdjecie zrobic ale za 10-tym podejsciem sie udało:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Jak temat porodów poruszony, to z chęcią poczytam :) ja chodzę do lekarza z Polnej i chyba siłą rzeczy tam właśnie zdecyduję się rodzić. Cieszę się, że pozytywne opinie czytam ;-)ufff...

Do góry