reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam sie i ja:-)
Mlode wstaly tak o 8;30 wiec nie najgorzej:-);-)Teraz juz szaleja:tak::tak::tak:
Zakropilam Dominikowi tak jak mi wczoraj napisalyscie i dalam Jemu panadol i rano jak sie obudzil to ucho juz Jego nie bolało:tak::tak::tak:
Jeszcze raz dziekuje dziewczyny za rady:-);-)

GOSIU
Posprzatalam ale dzisiaj czeka mnie to samo;-)Ja juz jestem taka maniaczka w sprzataniu:no:

reklama
Gosia, co do spacerku, to ja odpadam, choruje i jeszcze raz choruję ..... katar nadal. doszło gardło i kaszel. więc ........ masakra .........:baffled: i też mam nadzieję,że mały nie załapie, bo tak, to go rano M odstawi do przedszkola a ja zamierzam w przyszłym tygodniu sobie poleniuchować, a chorowanie z dzieckiem w domku to ....... sie nie da .....:baffled:

co do imienia, to mamy dla dziewczynki, więc lepiej jakby sie udało - Martynka :tak::-D:tak:

a co do sprzątania, to ja prawie generalkę zrobiłam w zeszły weekend i teraz tylko z grubsza i jest OK a i chyba spędzamy świeta w Poznaniu - pierwsze świeta u siebie ..... :tak::-D:tak:

przyjemnego dzionka na spacerkach, bo pogoda śliiiiiczna :tak:

Cześć Moniko,
Jeżeli mieszkasz na Grunwaldzie to polecam i klub fitness Platinum http://www.platinum-club.com.pl na Przybyszewskiego. Na prawdę fajne miejsce, mają dużo stanowisk do fitness i sprzętu do ćwiczeń. Chodziłam tam po porodzie żeby odzyskać formę i nadal chodzę. Mają miłych instruktorów, którzy chętnie pomagają:laugh2:, więc możesz śmiało tam spróbować. może się spotkamy nawet i wylejemy razem litry potu...;)

Co się tak porozkładałyście Dziewczyny ??? Zdrówka życzę i aby na maluchy nie przeszło :tak: Ja mogłam chorować zimą, ale leżenie w łóżku wiosną, to koszmar...na dworku ładnie a tu trzeba było pod kołderką się kurowac brrrr...
A moj mały dzis jak nigdy pospał do 9.50 i wcale się z tego nie cieszę, bo popsuł mi tym trochę planów...no ale w sumie mogłam sobie budzik nastawic...:-D

NATAK
Moje dziewczynki tez mi potrafily tak pospac ale to zima jak bylo dlugo ciemno a pozniej tak ponuro:tak:

A ja znowu ogladalm pogode i jutro ma byc u nas 21 stopni i samo slonce:tak::tak::tak:
Ma przyjechac do mnie siostra z moim chrzesniakiem -jak juz sie dowiem o ktorej beda to zaplanuje sobie jakis super spacerek:-);-)

Poznanianki spaceruja ....................... :tak::tak::tak:

ja jednak zaliczyłam z Kacprem spacer nad Rusałkę, ok. 1.15 godz w jedna stronę, on na rowerku ja na nogach, więc teraz mały drzema jak sie patrzy ....... :tak: a ile juz plażowiczów, poprostu w szoku byłam :szok: bo rozumiem krótki rękaw, ale już w strojach plażowych to chyba lekka przesada :szok:

a treaz lecę na Allegro poszukac jakichs letnich tuniczek, bo by coś sie przydało ..... :tak::-D:tak:

Witam sie i ja:-)
Jeszcze przed sniadankiem:tak:Ale juz sie szykuje:-)
Zjemy i jedziemy nad Malte:tak::tak::tak:Oby nie zaczelo padac;-):-)

Milej niedzieli:-)

Witam
Ja tez wstałam kolo 8:szok:Klaudia chwile przed 9 a Wiktoria przed chwila:tak:Dominik to nawet nie wiem o ktorej wstal bo jak poszlam do niego to juz siedzial i gadal
Teraz jest w przedszkolu:tak:Dzisiaj jada do Streszynka w poszukiwaniu Zajaczka:-);-)

reklama
Witam się i ja :-)
U nas pobudka od 7.20, maz wstawal do pracy, a mały razem z nim, pozniej odłozylam go do lozeczka, dostał herbatki i trochę się przekimał do 9, wiec nie było tak zle ;-)
Potworne wietrzysko dzis na dworze, a perspektywa siedzenia z małym w domku cały dzień, troche mnie przeraza :no:

Do góry