reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam i ja:-)
Ale sobie pospalam:tak::tak::tak::zawstydzona/y:Ale bylam juz tak padnieta ze musialam i nadal czuje sie niewyspana:szok:
Jak zjemy sniadanko biore sie za sprzatanie:tak::tak::tak:
Pozniej oczywiscie idziemy na plac:-);-)

Milego dnia:-)

reklama
ja sie melduje, a że nie chodze do pracy od poniedziałku, wzięłam sobie 3 dni wolnego aby sie wykurować, a w poniedziałek i we wtorek M zabrał mi komputer do pracy to nie miałam kontaktu ze światem, więc jestem dzisiaj :tak::-D:tak:

a pogoda śliczna, wczoraj na balkonie zaliczyłam lekture, i dzisiaj tez sobie zrobie relaks na balkonie :tak::-D:tak: tyle mojego :tak:

miłego :cool2::cool2::cool2:

jestem:-D:-D:-D:-D:-D:-D

melduje sie z okropnym bólem głowy i @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nic mi sie nie chce a musiała bym cosik porobic ale co tam jutro tez jest dzien no nie????

w piatek bede miała jazde i jutro bo troszke ciast mam do zrobienia na zamowienie i do sklepu baranki i dla nas tez cos by wypadało zrobic wiec nie wiem w co najpierw jutro rece włoze??????

oho ho , wpadło towarzystwo w wir przedświatecznych porządków i o BB zapomniało ???? czy pogoda wygoniła towarzystwo na spcerki ???? :tak::-D:tak:

ja dzisiaj w pracy i jutro też, ale chyba tylko do 12.00 ..... :tak: a popołudniem jak pogoda dopiszę ide na pierwszego grila w tym sezonie :tak:

miłego popołudnia:tak::-D:tak:

heloł...
ja sprzatam ....a Fliper w łóżeczku.... zawsze przegapie moment jak sam wstanie i stoi:/ znowu to teraz zrobił a ja nie widziałam jak on to robi:/
małemu katar prawie minąl za to ja mam nochal zawalony jak nie wiem. jade na gripeksach az mi sie we łbie kreci konska dawka.:p ale zgodna z ulotka...takze nie wiem co jest.
lece dalej z odkturzaczem tańczyć puki mały nie płacze.

JARZEBINKA
Milego grillowania:-):tak:

a dzięuję, dziękuję ... pogoda dopisała, mały się wyszalał, że miał problemy aby do domku dojechać ( a był na rowerku, bo to niedaleko), ale naszczęście udało mi się go jeszcze przepłukać przed zaśnięciem choć zasypiał na stojąco :tak: a jedzonko pychotka... w poniedziałek świąteczny powtórka ..... :tak::-D:tak:

hejka dawno mnie tu nie było:-)
Jarzebinka a widze ze ty tez mama wrzesniowa?

wrześniowa, wrześniowa ...... :tak::-D:tak:

Ilonka, tylko sie nie przemęczaj z tymi porządkami ...... :tak: aby Ci sił na świetowanie wystarczyło

a i muszę sie pochwalić, od wczoraj poruszam sie juz autkiem, narazie tylko z M z boku, ale już dzisiaj po pracy wracam sama.......... :tak::-D:tak:

reklama
Kolorowych jajeczek,
wacianych owieczek,

rozkicanych króliczków,
pyszności w koszyczku!
A przede wszystkim udanego uciekania
w dniu "wielkiego lania".

ZDROWYCH ,SPOKOJNYCH I WESOLYCH SWIAT:tak::tak::tak:A DLA DZIECI BOGATEGO ZAJACZKA;-):biggrin2:

logosrv.aspx

Do góry