reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
ja sie melduje, a że nie chodze do pracy od poniedziałku, wzięłam sobie 3 dni wolnego aby sie wykurować, a w poniedziałek i we wtorek M zabrał mi komputer do pracy to nie miałam kontaktu ze światem, więc jestem dzisiaj
a pogoda śliczna, wczoraj na balkonie zaliczyłam lekture, i dzisiaj tez sobie zrobie relaks na balkonie tyle mojego
miłego
a pogoda śliczna, wczoraj na balkonie zaliczyłam lekture, i dzisiaj tez sobie zrobie relaks na balkonie tyle mojego
miłego
jestem
melduje sie z okropnym bólem głowy i @ nic mi sie nie chce a musiała bym cosik porobic ale co tam jutro tez jest dzien no nie????
w piatek bede miała jazde i jutro bo troszke ciast mam do zrobienia na zamowienie i do sklepu baranki i dla nas tez cos by wypadało zrobic wiec nie wiem w co najpierw jutro rece włoze??????
melduje sie z okropnym bólem głowy i @ nic mi sie nie chce a musiała bym cosik porobic ale co tam jutro tez jest dzien no nie????
w piatek bede miała jazde i jutro bo troszke ciast mam do zrobienia na zamowienie i do sklepu baranki i dla nas tez cos by wypadało zrobic wiec nie wiem w co najpierw jutro rece włoze??????
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
oho ho , wpadło towarzystwo w wir przedświatecznych porządków i o BB zapomniało ???? czy pogoda wygoniła towarzystwo na spcerki ????
ja dzisiaj w pracy i jutro też, ale chyba tylko do 12.00 ..... a popołudniem jak pogoda dopiszę ide na pierwszego grila w tym sezonie
miłego popołudnia
ja dzisiaj w pracy i jutro też, ale chyba tylko do 12.00 ..... a popołudniem jak pogoda dopiszę ide na pierwszego grila w tym sezonie
miłego popołudnia
heloł...
ja sprzatam ....a Fliper w łóżeczku.... zawsze przegapie moment jak sam wstanie i stoi:/ znowu to teraz zrobił a ja nie widziałam jak on to robi:/
małemu katar prawie minąl za to ja mam nochal zawalony jak nie wiem. jade na gripeksach az mi sie we łbie kreci konska dawka. ale zgodna z ulotka...takze nie wiem co jest.
lece dalej z odkturzaczem tańczyć puki mały nie płacze.
ja sprzatam ....a Fliper w łóżeczku.... zawsze przegapie moment jak sam wstanie i stoi:/ znowu to teraz zrobił a ja nie widziałam jak on to robi:/
małemu katar prawie minąl za to ja mam nochal zawalony jak nie wiem. jade na gripeksach az mi sie we łbie kreci konska dawka. ale zgodna z ulotka...takze nie wiem co jest.
lece dalej z odkturzaczem tańczyć puki mały nie płacze.
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
JARZEBINKA
Milego grillowania:-)
a dzięuję, dziękuję ... pogoda dopisała, mały się wyszalał, że miał problemy aby do domku dojechać ( a był na rowerku, bo to niedaleko), ale naszczęście udało mi się go jeszcze przepłukać przed zaśnięciem choć zasypiał na stojąco a jedzonko pychotka... w poniedziałek świąteczny powtórka .....
hejka dawno mnie tu nie było:-)
Jarzebinka a widze ze ty tez mama wrzesniowa?
wrześniowa, wrześniowa ......
Ilonka, tylko sie nie przemęczaj z tymi porządkami ...... aby Ci sił na świetowanie wystarczyło
a i muszę sie pochwalić, od wczoraj poruszam sie juz autkiem, narazie tylko z M z boku, ale już dzisiaj po pracy wracam sama..........
reklama
Kolorowych jajeczek,
wacianych owieczek,
rozkicanych króliczków,
pyszności w koszyczku!
A przede wszystkim udanego uciekania
w dniu "wielkiego lania".
ZDROWYCH ,SPOKOJNYCH I WESOLYCH SWIATA DLA DZIECI BOGATEGO ZAJACZKA;-)
wacianych owieczek,
rozkicanych króliczków,
pyszności w koszyczku!
A przede wszystkim udanego uciekania
w dniu "wielkiego lania".
ZDROWYCH ,SPOKOJNYCH I WESOLYCH SWIATA DLA DZIECI BOGATEGO ZAJACZKA;-)