reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dzieki dziewczyny!
no moze faktycznie Fliper postanowil zmienic mi nastrój.:-)
teraz kima...zasłonił sie caly kołderką i śpi. oczywiscie na sniadanko mleczko z kaszka cale 180ml:szok:....

a tak z zupelnie innej beczki...chcialabym cos zmienic... chodzi mi o wyglad bo juz mnie znudzila ta fryzura. nie wiem co wymyslec. korci mnie obciac sie na krotko ..tylko wiem ze bede zalowac w koncu tyle zapuszczalam te moje kłaki...hehhe
w ogole teraz mam odcie brazu ale korci mnie jeszcze jasniejszy brąz...
laski jakie TRENDY hehheh znacie na wiosne??:laugh2:

w ogole to znowu ładna pogoda sie szykuje:) oby tak dalej.... :DD
wy juz na spacerkach??? ja planuje kolo 11h:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja:-)
Pogoda znowu cudowna wiec dobrze ze wczoraj podsmazylam te udka;-):-)
Ja sie czuje jakos mega niewyspana:no:Moze jak wyjde na plac na ploteczki to mi sie polepszy:-)

ILONKA
Gratulacje dla synka:tak::tak::tak:Teraz to juz zacznie zasuwac ze hoho:-);-)
Ja tez planuje cos zrobic z wlosami:tak:Napewno troszke podetne i wycieniuje i no mysla jak jakims jasniejszym kolorkiem:-);-)

Jarzebinka- no wlasnie jakies foto wklejcie z poniedziałku bom ciekawa:-):-) brzunio jaki masz juz duzy???

brzunio troszke sie pokazuje, ale jeszcze nie jest mocno widoczny "zaokrąglony", dla niewtajemniczonych nie do poznania ....... :tak:

Jarzebinka ja ci powiem że twój Kacper nie wiele większy od mojej Emilki :tak: jak ją bym tak postawiłam to nie do odgadnięcia że taka różnic wieku między nimi :-D:tak:

a twój mąż wysoki jest czy nie ? bo wuja Kacperka wysoki ;-):tak:
bo Emilka napewno ma wzrost za nami :tak:;-):-D

M ma ok. 180 :tak::-D:tak:

a co z tą sobotą ??????????????????????????????????

a co do soboty może nad rusałkę ktoś się wybiera? albo Strzeszynek ?bardziej mi pasuje z dojazdem bo nie wiem czy mój R mnie zawiezie ;-) bo ja chętnie na plac zabaw na strzeszynu bym się wybrała na Maltę mam kiepski dojazd a w południe korki a jak mpk to nie ciekawie jechać :baffled:

Rusałka na 100% może być, a ten Strzeszynek, to musiałabym sie zorientować jak tam dotrzeć, bo tam nas jeszcze nie było :tak::-D:tak: ale może też ........

Cześć
Czy ktoś mieszkający w Poznaniu może polecić mi jakiś klub fitness?

Postanowiłam ostatnio, że muszę trochę popracować nad sobą:-D i szukam dobrego klubu gdzie mogłabym troszkę poćwiczyć.

ale super tez ogladałam pogode!!!!!!!!!!!!

ciekawe jak u nas bedzie:eek::eek::eek:

Dowilka -nie szprzataj juz taki bo juto bedzie tak samo:-)
Jarzebinka- kurcze jak ja zladuje w polsszy to ty juz sporawy brzunio bedziesz miała heeheh kiedy masz nastepny SCAN??????????????
Gosia-ale masz dobrze moja to buszuje:-p:-p:-p

ide pranie wstawic bo na ogrodzie stoi suszara.......................

reklama
witam sie i ja:)
Gosiu ja tez mialam pobudkę o 6:50 nawet dokladnie o tej godzinie. a jestem strasznie niewyspana. ide małemu kaszką zatkac buzke hehehhe

Do góry