reklama
w takim razie ja juz o nic wiecej nie pytam ani nic nie mówie:-)
Fliper już na "nogach", ja koncze gotowac mu obiadek i zaraz bedzie wcinal. i tak go 30min juz przetrzymałam a to wielki sukces)
dowikla- ide twoim tropem i robie tez frytki, tylko ze zamiast ryby bedza paleczki z kurczaka
Fliper już na "nogach", ja koncze gotowac mu obiadek i zaraz bedzie wcinal. i tak go 30min juz przetrzymałam a to wielki sukces)
dowikla- ide twoim tropem i robie tez frytki, tylko ze zamiast ryby bedza paleczki z kurczaka
magdalenas0
Początkująca w BB
Dziewczyny zapraszam jutro na koncert charytatywny do Auli UAM w Poznaniu,wystapi Turbo Rh+ Felicjan Andrzejczak oraz paru innych wykonawcow.Dochod z koncertu przeznaczony jest dla malego Macka,ktory ma chore serduszko.Bilety do nabycia w kasieUAM Serdecznie zapraszam.Zaczynamy o 19. W ten dzien potrzebujemy waszej pomocy!
czesc kochane ja tylko na chwilke bo czeka na mnie sterta prasowania i zmywania i jeszcze kuchnie i salon musze posprzatac
widze ze wszytskie tak zamilkly tylko Ilonka i Dowilka na strazy
pokaze wam jak moje dziecko dzis wygladało po zjedzeniu obiadu juz mozecie sobie wyobrazic jak mam w salonie wszedzie kasza
witam nowa mame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
widze ze wszytskie tak zamilkly tylko Ilonka i Dowilka na strazy
pokaze wam jak moje dziecko dzis wygladało po zjedzeniu obiadu juz mozecie sobie wyobrazic jak mam w salonie wszedzie kasza
witam nowa mame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pierwsza
a tak na powaznie to chyba za dlugo spalam bo mnie glowa boli do 8.10 mały się zlitował) hehhe
dziewczyny mam pytanie mozliwe ze od chrupek mały dostał uczulenie?? bo przedwczoraj dostal ze dwie chrupki i wczoraj tez ze 2-3 i wieczorem przy kapieli patrze a on na brzuszku takie czerwone centki na raczkach. nic innego mu do diety nie wprowadzilam...czy mozliwe ze dostal od chrupek??? help.
a tak na powaznie to chyba za dlugo spalam bo mnie glowa boli do 8.10 mały się zlitował) hehhe
dziewczyny mam pytanie mozliwe ze od chrupek mały dostał uczulenie?? bo przedwczoraj dostal ze dwie chrupki i wczoraj tez ze 2-3 i wieczorem przy kapieli patrze a on na brzuszku takie czerwone centki na raczkach. nic innego mu do diety nie wprowadzilam...czy mozliwe ze dostal od chrupek??? help.
Ilonka -kurcze nie wiem czy w tych chrupkach nie ma jajka jako składnik musiała bys sprawdzic bo jezeli jest uczulony na białko a nic innego mu nie podawalas to rzeczywiscie moze to byc od chrupek
Gosia- gdzie byłas jak cie nie było heheh pracowalas????????
nie karc za te foteczki poprawie sie i juz wiecej nie bede hihihi
lece na sniadanko bo z pracy wrocilam i głoda jak wilk jestem......................
Gosia- gdzie byłas jak cie nie było heheh pracowalas????????
nie karc za te foteczki poprawie sie i juz wiecej nie bede hihihi
lece na sniadanko bo z pracy wrocilam i głoda jak wilk jestem......................
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
hej Mamuśki z Poznania
wychowuje 11-miesięcznego synka i chętnie pogadam o naszych pociechach :-)
jest wśród Was jakas Mama z grunwaldu?
i ja witam serdecznie, ja mieszkam na Grunwaldzie - Grochowksa/Marcelińska na spacerki to ja rzadko chodzę, a na plac zabaw to najczęście do Ogórdka Jordanowskiego Bukowska/Przybyszewskiego
A ja musze sie pochwalic
Dzisiaj rano o godz 6;33 urodzil sie moj chrzesniak:-):-):-):-):-)Waga 3470,czarne wloski,zdrowy ma na imie Adas
gratulacje dla mamusi i cioci oczywiście też
Witam:-)ja rowniez jestem z poznania- wilda pozdrawiam
My do poludnia bylysmy na jednym spacerku i strasznie zmarzlysmyDziewczynki po powrocie do domu wypily mleczko i spaly ponad dwie godzinkiTeraz koncza obiad i jak nie spierniczy sie pogoda to pojdziemy jeszcze troszke na plac:-);-)
JARZEBINKA
Ja tez czesto chodzilam na ten plac:-);-)
GOSIU
A moja Wiktoria mi wczoraj powiedziala ze mnie kocha i mocno mnie przytuliłaNie było to tak dokladnei kocham Cie ale najpierw ja Jej powiedzialąm ze Ja kocham i mi odpowiedziala to samo:-)Ale super uczucie:-);-)
reklama
ja zaraz zabieram sie za robienie W-Z tak mnie naszlo cosik ehheeh
u nas dzis zimno jak nie wiem do poludnia padało teraz słonce swieci ale mrozny wiatr wieje vała marudzi bo dwie dolne piatki jej idą brrrr łeb mam dzis jak sklep od niej............................dobrze ze to juz dwa ostatnie i bedzie spokój!!!!!
Gosia- na jaka okazje torcik pieczesz????????
witam nowa mamusie