reklama
monikap- u nas łazienka tez podobnie wyglada ehheh dobrze ze juz z mezem sie pogodziliscie ja sie z moim nie kłoce bo to bez sensu
Gosia- ahah pewnie dla jarzebinki synka no tak!!!!!!!!!!!!! przeciez ma niedługo urodzinki
ale zes zaszalała dzis przed okresem jestes czy co heheh
tak 2 ostatnie piatki jej zostały;-))

Gosia- ahah pewnie dla jarzebinki synka no tak!!!!!!!!!!!!! przeciez ma niedługo urodzinki
ale zes zaszalała dzis przed okresem jestes czy co heheh
tak 2 ostatnie piatki jej zostały;-))
a ja dzis padam na pysk...
mowicie o łazienkach po kapieli maluchow a ja musze wam powiedziec ze malego kąpiemy w naszej sypialni na łóżku:/ niestety narazie mamy zrobiona jedna lazienke...ta mniejsza gdzie jest tylko prysznic i nie ma mozliwosci ustawienia wanienki małego... zostaje lozko w sypialni
i musze wam powiedziec ze tak jak u was lazienki zalane to u nas lozko zalane bo maly juz bawi sie chlapiąc wode rekami i nogami
niezla jazda.hhehe
dziewczyny ktoras sie zna na allegro??? chcialabym zrobic aukcje ale mam wiecej niz 4 zdjecia i nie wiam jak sie robi takie strony ze fotki sa jedna pod druga a nie z szablonu allegro. pomozecie??? bardzo prosze!
mowicie o łazienkach po kapieli maluchow a ja musze wam powiedziec ze malego kąpiemy w naszej sypialni na łóżku:/ niestety narazie mamy zrobiona jedna lazienke...ta mniejsza gdzie jest tylko prysznic i nie ma mozliwosci ustawienia wanienki małego... zostaje lozko w sypialni
dziewczyny ktoras sie zna na allegro??? chcialabym zrobic aukcje ale mam wiecej niz 4 zdjecia i nie wiam jak sie robi takie strony ze fotki sa jedna pod druga a nie z szablonu allegro. pomozecie??? bardzo prosze!
taaa tylko ze my mamy prysznic bez brodzika..,na płytkach
)
dziekuje za pomoc! wlasnie wystawilam ciuszki ...i tu was zaskocze
dla dziewczynki
heheh ktoras chetna??? od rozmiaru duzego 80 do 122
Zestaw Firmówek Dla Dziewczynki ! ! ! ! ! ! (595384476) - Aukcje internetowe Allegro
dziekuje za pomoc! wlasnie wystawilam ciuszki ...i tu was zaskocze
Zestaw Firmówek Dla Dziewczynki ! ! ! ! ! ! (595384476) - Aukcje internetowe Allegro
A skad wzielas dziewczęce ciuszki

Ja narazie dziekuje
Moje nosza68-74 i mam niezły zapas:-)Mam tez sporo takich na 80 wiec ciuchy to wystarcza mi napewno na najblizszy rok

Buty zreszta tez

A coz tymi chłopiecymi
Ja z siostra zobacze sie w przyszlym tygodniu to jej sie zapytam

Kiedy bedziesz u tesciow

Ja narazie dziekuje

Buty zreszta tez

A coz tymi chłopiecymi

Kiedy bedziesz u tesciow

a te dziewczęce to dlatego ze Fliper miał być Zosią
hehhehe
a u tesciów bede juutro wieczorem,w sobote tez...moze niedziele. a pozniej to chyba wyjezdzam do moich rodzicow.nie wiem jutro sie dowiem.
a te ciuszki nadal aktualne dla chłopca...tylko nie mialam kiedy wejsc na stryszek i zsciągnąc wory po małym
pogadaj z siostra co by potrzebowała i bedziemy gadac
)
moj fliper juz zaczyna nosiac rozmiar 80
)
a u tesciów bede juutro wieczorem,w sobote tez...moze niedziele. a pozniej to chyba wyjezdzam do moich rodzicow.nie wiem jutro sie dowiem.
a te ciuszki nadal aktualne dla chłopca...tylko nie mialam kiedy wejsc na stryszek i zsciągnąc wory po małym
moj fliper juz zaczyna nosiac rozmiar 80
No jasne ze zapraszama zapraszasz??to czemu nie
jeśli pogoda dopisze... zgadamy sie jutro
![]()

Teraz lece zrobic sobie kolacyjke:-);-)
reklama