czesc
ale sie wkurzylam

pislaam 20 minut a tu mi skasowalo

no wiec jeszcze raz

Ruda - witam, ja rowniez jestem z grunwaldu ale ciut w inna strone od stadionu bo os. kopernika :-) ale w ladna pogode chetnie wybiore sie na wspolny spacer z dzieciakami

Dowikla - moja mała tez lubi misia w niebieskiem domu, ale niestety juz nie mam mini mini a zostaly jej tylko teletubisie na cd

Jarzebinka - moge sprobowac z tą wodą, ale nie wiem czy inne plyny tez sie licza, bo sluszalam ze trzeba duzo pic, ja codziennie wypijam okolo litra soku jablkowego i herbaty

ale we wtorek ide d o gin i mysle ze przepisze mi tabletki od cisnienia bo te bole zwiazane sa z wysokim cisnieniem. Co do zaproszenia na torcik, to wstępnie mogę powiedziec ze chętnie skorzystam, choc nei obiecuje, ale poki co nei mam wiekszych planow na poniedzialek, tylko przypomij mi swoj adres na prv :-)
Pinka - mała świetnie wygląda po obiadku, moja juz mi wyrywa łyżke ze chce sama i oczywiscie jak ją weźmie to sie tylko upaćka a nic prawie nie trafia do buzi

wiec poki co to daje jej jedna lyzke a duga sama karmie :-)
Monika, Gosia - u mnie tez po kąpieli powódź, Natalka uwielbia sie chlapać, oczywiscie jak ja z nią się kąpie (bo po tym szpitalu to ciezko jej samej) jak mi sie oprze pleckami o brzuch to tak macha nogami ze pozniej to juz tylko szmata do podlogi... a jak przychodzi pora zeby wyjsc z wanny to sie buntuje ;-) spryciara
Ilonka - ja juz mam spory zapas ciuchow az do 3lat wiec raczej nei skorzystam, brakuje mi tylko kurteczki na ta wiosnę, rozm. 80 wiec jezeli cos takiego fajnego masz to przeslij mi foto, bo na tych zdjeciach co pokazalas nie zauwazylam

Natalka kochana córeczka własnie zdjęła swoje suche ubranka z suszarki, pomocnica mała, tylko że teraz musze wszystkie je pozbierac z podlogi z całego domu