reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ilonka- 23 ojjjj ja bym chciala miec tyle:tak::tak::tak: a tu zaraz 27:-D:-D:-D:-D coraz blizej 30-stki:szok::szok::szok::szok:
eeeeeee to rozmiar normalny nosi...............zobaczysz jak chodzic zacznie to juz tak tyc nie bedzie...............

reklama
Pinka- jak narazie jest na etapie "pełzania" do tyłu....ale zawsze to jakiś ruch:))) nie jest wielki. tylko pucowaty. ale fajny facecik:)
wracajac do wieku to wygladasz bardzo ładnie. :)duzej roznicy faktycznie nie m,a, a 30-stka tochyba bardzo ładny wiek:))) nie podlizujac sie nikomu.
mi sie zawsze podobali faceci w wieku 30-stki.:) hihihi

ogolnie zostajemy do jutra bo nam sie jechac nie chce a moj udaje ze go glowa boli.

ilonka- dzieki

fakt wygladac na tyle to nie wyglądam ale czasami czuje sie jak bym conajmniej 50 lat miała.....:baffled: kurcze to on szybko zaczyna raczkowac moja dopiero jak 7 miesiecy miała to zaczeła :tak::tak:
a co do meza to kazde wytlumaczenie dobre heeheh:-D:-D:-D ale to my zazwyczaj lubimy te wymówke kochanie nie teraz bo głowa mnie boli:-D:-D:-D

a musz sie pochwalic ze moja gwiazda naumiała sie gwizdac gwizdkiem i jaki ubaw ma przy tym heheh

Pinka- no faktycznie... zdanie nalezy bardziej dopasowac kobiecie....
to Flipera pełzanie to nie jest idealne. ale przemieszczac sie po kocu potrafi :) smiesznie to wyglada.

kolejny sukces dla Twojej coreczki:) i zabawa oczywiscie:)

ja chwilowo spadam bo małego wlasnie wyykapalismy i cos zasnac nie chce::)

cdn.

PINKA
Z Wiktoria po gastroskopii jest mozna powiedziec ok:tak::tak::tak:
Ale Klaudii koncowe wyniki chyba wyjda troszke gorsze,bo juz te pierwsze sa nieciekawe:no:

A mniej wiecej jaka szyjesz sobie sukienke:confused:powiedz chociaz troszke
No i gratulacje dla coreczki;-)Teraz to pewnie masz wesolo w domu:szok::confused:

ILONKA
A kiedy kolejna wizyta u tesciow:confused:

witam z rana:p
dowikla- dzis napewno jeszcze jestesmy tutaj, juz wczoraj wieczorkiem bylo pytanie ze moze bysmy troche u nich zostali. powiem szczezre ze ja to chetnie, bo tu przynajmniej mamy neta i kontakt ze swiatem.
dzis jeszcze na 15:30 jedziemy z malym do przychodni, bo chcemy wziasc recepty na mleko i go zwazyc:p hehheh

pinka- mnie tez ciekawi twoja sukienka:p
kurcze katar dostaje....nie wiem co mnie znowu biuerze,,, gripeksy ida w ruch:)

Heja :-)

No to lecę po kolei, zeby nie było, ze nie czytałam ;-)
Jarzębinka gratuluję awansu, jak się czujesz kochana, mdłości zniknęły ??? Powiedzieliscie juz synkowi ???
Gosiu przykro mi z powodu chomików, wiesz, ze kocham te wszystkie myszaki i inne stworki, tez zawsze przezywałam kiedy umierała mi świnka morska czy szczurek...coś musiało byc nie tak , zapytam jeszcze czy odseparowałaś samca od stadka po porodzie??? wiesz samce potrafią być okrutne i niekiedy krzywdzą swoje potomstwo...a jak Emilka, chyba jeszcze nie zdaje sobie sprawy z tego co się stało ?
Dowikla trzymam kciuki za pomyslne wyniki badań dziewczynek, dzielne są malutkie :tak:, bo gastroskopia, to chyba jedno z gorszych badań
PINKA no zdradź nam troszkę tajemnicy z sukienką ;-) widze, ze zabiegana jesteś ostatnio, zreszta kiedy Ty nie byłaś :-D ja sobie ostatnio odpuscilam sprzątanie, bo nie ma sensu wiele sprzątać przed remontem, dopiero w trakcie się zacznie :-D
Słowiczek jak tam zdrówko Twoje i dzieciaszków ???
ilonka Ty ale gaduła jesteś :-D:-D:-D ale to dobrze, przynajmniej jest co czytac na forum, a jak Fliper z kaszką??? była próba? no i trzymam kciuki za wyniki męża,no i nie śmiej się z niego PASKUDO ;-)
Mam nadzieję, ze nikogo nie pominełam, a jesli tak, to przepraszam :zawstydzona/y:
mykam-trzymajcie się paaaa

NataK- ja gaduła? chyba nie:) ...poprostu jak mam chwilke to pisze...szkoda tylko ze sama....
aha a mały i kaszka...no to UWAGA UWAGA! chyba jest rzecz ktora Fliperowi za bardzo nie smakuje:p zjadł moze 1/3 miseczki. na koncu popluł mnie i wykopnąl mi łyzeczke. pewnie gdyby kaszka byla o smaku kurczaczka zjadlby cala miseczke....hheheh
jutro sprobujemy znowu. moze nie lubi brzoskwinek:p no nie wiem.

bylismy w przychodni....mamy recepty na mleczko. no i babka nas znowu postraszyła...(o te kupki zielone Filipa znowu pytalismy) wiec powiedziala ze moze wyslac gastrologa. i cos tam bla bla bla. .
jesli nic sie nie zmieni do 2tyg to mamy sie zglosic i bedziemy myslec co dalej. wizyta oczywiscie u gastr. prywatna....bo tak by bylo duzo czekania. no zobaczymy ...narazie o tym nie mysle.
mam tylko nadzieje ze do tego czasu bedziemy miec w koncu wyniki ze szpitala tej kupki. bo jak narazie cisza...i wielka niewiadoma.

a moj P. chodzi z kokartka na głowie...a ja ze siechu nie moge. wredna jestem.
ee laski lece na brzydule bo my sie z moim wciagnelismy. mały spi to mozemy sobie dzis pozwolic na tasiemca""":):):) lol

reklama
Do góry