reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Moje male pily kaszki z butli:tak::tak::tak:Na obiadek tez jadly ziemniaczki z mieskiem i jakims warzywkiem:tak:Czesto gotowalam im zupki i robilam z nich takie danie jak sa w słoiczkach tzn odparowywalam cala wode i miksowalam to jedzonko;-)A na deserek to przewaznie jadly sloiczki lub te z bobovity.
Moje w tym wieku za duzo nie jadly-milay jakis kryzys i wszystkim pluły:tak:

reklama
dowikla- a np. na sniadanko zamiast butli mleka moge mu dac kaszke ryzowa? a na drugie sniadanie butle?czy tam odwrotnie.?? i kolejna butle wyeliminowac?
czy jak myslicie?

aha no ja Fliperowi gotuje sama obiadki bo jakos te gotowe mu nie smkuja i placze jak ma jej jesc. ostatnio dwa dni z rzędu dostał gerbery na obiad i dwa dni po rzad zwymiotował i biegunka. takze widac ze cos mu tam nie posuje. alergia na jakis skladnik albo cos....

Ostatnia edycja:
Oczywiscie ze mozesz zrobic Jemu kaszke w miseczce:tak::tak::tak:Ale taka raczej polplynna;-)a nie taka mega twarda:tak::-)

no, no... taka wodnita bardziej, to wiem.
dzieki za odpowiedz.... teraz mykamy na obiad, a pozniej na spacerek jak nie zacznie padac...moze na arene. zobaczymy.,
musze mojemu reklamowke na glowe naszykowac bo z takim kikutem bedzie dziwnie wygladał:) hahah
ale jestem swinia

no, no... taka wodnita bardziej, to wiem.
dzieki za odpowiedz.... teraz mykamy na obiad, a pozniej na spacerek jak nie zacznie padac...moze na arene. zobaczymy.,
musze mojemu reklamowke na glowe naszykowac bo z takim kikutem bedzie dziwnie wygladał:) hahah
ale jestem swinia
No jestes swinia ,jestes:-D:-D:-D

objadłam się jak...jak jakkk... świnia:p \
dobra lecimy puki jest pogoda. przy okazji kupie malemu ta kaszke ryzowa.....
wasze utrapienie jeszcze tu wróci:)

Z góry przepraszam, ze skopiowałam posta, ale nie mam czasu na ponowne pisanie Moje Drogie ;-)

Witam Kobitki:-)
Nawet nie wiecie jak się cieszę, ze juz mam neta, nie wiem jak się sprawdzi, bo to taki bezprzewodowy, mamy 7 dni na wypróbowanie, jak nie będzie działał, to wrócimy do tego z tutejszej telekomunikacji.
Dom w opłakany stanie, w sumie mieszkaliśmy tu 2 lata wcześniej, ale nasi następcy nie dbali o niego wogóle i to co wtedy wyremontowalismy wymaga teraz kolejnych zabiegów, w skrócie powiem, ze czekaja nas wielkie remonty, zaczynamy od łazienki i okien, mamy w porządku landlorda, więc wszystko jest do dogadania.A wogóle z tym domem to smieszna historia, dorwałam inny i zadzwoniłam do byłego landlorda, aby wystawił nam referencje, a ten zapytał czy nie wrócimy na stare śmieci za każdą cenę...długo myslelismy i w koncu sie zgodzilismy, bardzo opuscil nam czynsz i teraz pomoze w remoncie, w sumie, to zalowalismy, ze sie wyprowadzilismy od niego 2 lata temu...no ale coz, bylam w ciazy i chciałam miec wszystko nowe, a ten domek choc przytulny, to jednak wymaga sporo wkładu i roboty...ale widzę swiatełko w tunelu, wlasnie byli fachowcy od wymiany okien i drzwi, mam juz wszystko do łazienki i zaczynamy działac...trochę mnie to przeraza, bo remont z Kuba nie będzie łatwy, ale damy radę, będzie wesoło :-D
Dziewczyny przepraszam, ze piszę tylko o sobie, ale jeszcze nie nadrobiłam zaległości, trochę sobie popisałyście :-p:-D
Cieszę się, ze jestem z Wami znowu, brakowało mi Was dziewuszki, pozdrawiam paaa

ilonka jeszcze Tobie szybko odpiszę w sprawie kaszki, mój Kubus tez alergik, nie chciał mi pic Nutramigenu, więc robiłam mu na nim kaszki Bobovity czy Nestle (te bezmleczne oczywiscie) niestety Nutramigen ma potworny smak i aby go zupełnie zabic do takiej kaszki dodawałam jeszcze frutapurkę np. jabłkową czy ze śliweczką, konsystencja była budyniowa, ale niestety to była jedyna forma w jakiej mogłam małemu przemycic mleczko, a jemu smakowało, w sumie nadal to je na śniadanko i na kolację, bo z racji alergii nadal nie spozywa nabiału, z tym, ze teraz jest juz starszy i mam większy wybór przecierów owocowych i smaków kaszek :tak:

helooooooooooooooooo dziewczynki

ale zescie sie rozpisały heheh:tak::tak::tak: no ale to dobrze ze chociaz wy jestescie bo ja ostatnio to sie niezle opusciłam:-( czasu brak.................

wczoraj byłam na pierwszej przymiarce sukienki i powiem wam ze dziwnie sie czulam ehhe:-D:-D nie jestem przyzwyczajona do tak aleganckich strojów:rofl2::rofl2: za jakies 2-3 tygodnie bedzie gotowa to sie wam pochwale............
teraz cały tydzien znów pracuje brrrr i biegiem do domu ciasto robie sprzatam i wszystkie takie tam pierdoły i powiev wam ze czasmi mam dosc chce juz wolne jakies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilonka- ciekawa jestem jak ci maly kache bedzie wcinał:tak::tak: powiedz jaki juz rozmiar nosi ubranek?????????a co do tego bo wyczytałam zemłoda dupa jestes to powiem ci ze przy takich jak ty to człowiek przynajmniej staro sie nie czuje:-D:-D:-D:-D
Gosia- kurde a tak wszystkich chciałas chomikami obdarowac a tu zaraz dla siebie miec nie bedzeiesz;-);-);-) i jak zwyle balujesz na urodzinach no ty to masz dobrze...........
Nata- super kochana ze tak wam sie z tym mieszkaniem trafiło tylko sie cieszyc a Kuba napewno ci pomoze heheehh w koncu dorosły chłopina z niego,trzyvam kciuki za szybki i sprawny remonty buziaki dla was
Jarzebinka gratulacje awnansu w szoku jestem ze w polsce jeszcze mozna na takie miłe niespodzianki liczyc:-D:-D:-D powiedz kochana jak sie czujesz brzuszek rosnie??????? fotki prosimy:tak::tak::tak::tak:

dowilka ja tam dziewczynki masz juz wyniki gastroskopi????????

reklama
wrocił wasz koszmar:p
kurcze cos katar dostaje. jak mnie znowu cos zlapie to chyba sie wykoncze....
pogoda jednak do dupy bo wiatr.

Dziekuje za odpowiedzi. mały jest jak narazie na bebilonie pepti i mam nadzieje ze nie bedzie koniecznosci przejscia na nutranigen.

Pinka- w sumie czy az taka młoda 23.po przemysleniach to chyba nie az tak -młoda:p
a mały nosi rozmiar 74-80 zalezy od firmy. ale nie jest az tak gruby:( poprostu lubi dobrze zjesc. i jest oszukany-jesli moge tak powiedziec...bo policzka wypchane a tak to nie jest az tak zle.
NataK- fajnie, ze wrocilas:)
..... no i zapomnialam co chciałam napisac:/

Do góry