reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Gosia- tak chodzi o to cos co ma na glowie...na Garbarach onkologiczny szpital....ja sie smieje ze mu mozg znieczulą ....heheh wredna jestem.
a wracajac do chomikow to kup jakiegos ogiera i samiczke...i sie znowu pomnożą:)

no i dzieki za wsparcie:-)
a Fliper śpi, moj P. oglada szymona z tesciem. a ja klepie sobie z wami.
apropos głodu tez cos bym musiala zjesc:)

o boszzeeszz teraz ogladam fotki małego i widze ze ma takie same uszy jak ten gosc w pierwszej milosci ten brunet.Artur czy jakos mu tam...boszesz sikłest.

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
Witam
ILONKA Trzymam kciuki:tak::tak::tak:
Jesli chodzi o te pojazdy to z wlasnego doswiadczenia wiem ze sa malo uzywane:tak:Ja mam zarowno te chodziki jezdziki jak i takie grajace rowerki pchacze i praktycznie zajmuja mi tylko miejsce:szok::-D
Ale z tych trzech co dalas linki najbardziej podoba mi sie ten 3 no i jest chyba najbardziej praktyczny bo Ty mozesz mlodego w tym pchac:tak:

GOSIU
Przykro mi z powodu chomiczkow:-(

A my sie zaraz ubieramy i jade do siorki bo musze cos załatwic;-)Trzymajcie kciuki na TAK:-);-)

dowilka. ja dostalam wlasnie telefon ze moj wszedl do gabinetu....
trzymam kciuki nie wiedzac za co:p ale trzymam:)
a co do tych pojazdów...to ja wlasnie chce cos takiego młodemu kupic...bo nie chcemy chodzika. bo za duzo sie o nim naczytalismy negatywow. i zeby maly mial frajde a my wygode w jakims tam stopniu to chcemy taki jezdzik kupic. aha ale jezdzik z taka blokada wlasnie ze dzidzia sie nie spadnie na boki.

jak ktoraz ma w dobrym stanie i chce sprzedac...to ja bardzo chetnie. tylko nie rozowy:p bo rozowy mamy hehheh tylko wlasnie bez blokady.

Ja tez nie mialam zwyklych chodzikow tylko te chodziki jezdziki czy pchacze:tak::tak::tak:
Trezba bylo pisac wczesneij bo teraz to bierze go moja brzuchata siostra:tak:Ja mialam zielony firmy playskool;-)

dowikla- trudno widzisz spozniłam sie.... ale dopiero teraz zaczelam sie za tym ogladac.
ale te pchacze tez ciekawe.
Gosia- no katycznie strach ze pierdyknie na buzke. widzisz nie pomyślałąm o tym...
ja to bym chciala taki jezdzik bo u nas było by gdzie jezdzic...by mały mial frajde.

a moj juz wyszedl. okazalo sie ze jeszcze na glowie ma trzy takie plamki. jak zbadaja to to dadza mu znac co to jest i czy trzeba wycinac pozostale tez.
martwie sie dziewczyny bo to jest na głowie. jeszcze teraz przyszla ciotka i mnie nastraszyla ze jej znajoma bla bla bla...i ze nie było z nia dobrze:/ ....

Ostatnia edycja:
Moje szalaly z tymi pchaczami chyba od 9 miesiaca i nigdy sie nie przewrocily:tak:
To sa specjalne zabawki dla dzieci zrobione tak ze nie ma mozliwosci zeby dziecku stala sie krzywda;-)Kolka sa tak spacjalnie zrobione ze ten pchacz jedzie tylko jak sie go pcha a nie tak ze dzoecko go dotknie albo cos i on odjezdza:-)
Pozniej ten pchacz zamienia sie w jezdzik i dziecko moze na nim siedziec i jezdzic odpychajac sie nozkami

hmm juz sama nie wiem ale chyba taki jezdzik jest praktyczniejszy. chodzi o to ze ma kilka funkcji.

mojego jeszcze nie ma.... buuuu

aaaaallee sypie! masakra najpierw deszcz a teraz snieg:/ szok.

dziewczyny czy dziecko a alergia na białko moze jesc kaszkę ryzowa???? bo niby na opakowaniach jest napisane ze moze byc podawana u dzieci alergicznych. czy tak jest fatycznie?

Ostatnia edycja:
ILONKA
Mozesz dawac kaszke ryzowa ale tak jak napisala GOSIA na tym mleku ktory maly pije:tak:A tak wogole to na jakim jest mleku:confused:Moje na bebilon popti 2

GOSIU
Ja jakos z tymi pchaczami nie mialam problemow.Pewnie gdyby jedna lub druga mi sie przewrocila to mialabym inne zdanie:-)Ale na szczesscie bylo ok

A jesli chodzi o zwykle chodziki to ja od zawsze bylam ich wrogiem

Ja mam dla dziewczynek te grajace rowerki na trzech kolkach z raczka do pchania i jeszcze dlugo w nich i na nich pojedza:tak::tak::tak:

reklama
no moj wrócił. ale ma smieszny opatrunek:/ taki babelek na glowie. masakra co na niego spojze to sie smieje:) mowi ze go boli.dostał na 2tyg zwolnienie z pracy. za tydzien do kontroli i na zdjecie szwow.

dowikla- moj Filip jest na bebilon 2pepti, bo pediatra stwierdzil ze na nutranigen cieko bedzie przejsc w tym wieku. ze moze sie nie udac. poprawe widac nie ma az takiech szorstkich policzek i łokietkow. takze mozliwe ze pepit starczy .
a co dawalas swoim małym jak były w wieku Flipera? czyli okolo 6-7msc? bo ja nie mam pojecia jak moge mu urozmajcic diete. czytalam te tematy o alergi i ta diete 5przemian tutaj ale tam do takich maluchow nie ma za duzo napisane.
mały np . na obiad dostaje zmieniaczek, marchewke, brokuł, kalafiorek, kurczacze, indyk...oczywiscie nie wszystko na raz tylko rozne z tego mieszanki.
no i na podwieczorek jakis deserek. jablko, banana...
ale chyba powinien juz oprocz czegos takiego np. na sniadanie jakas kaszke a nie mleko.
co myslicie? znowu prosze o rady.

teraz bede muzyczke sciagac:)

Ostatnia edycja:
Do góry