reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam,
Jestem położną, studiującą jednocześnie na Uniwersytecie Medycznym w Poznaniu. Jestem w trakcie zbierania danych do pracy magisterskiej, wykorzystując ankiety, dzięki którym będzie możliwe określenie czynników wpływających na niską masę urodzeniową dzieci.
Gorąco i uprzejmie proszę wszystkie Mamy o wypełnienie ankiety, znajdującej się pod niżej podanym adresem internetowym, oraz o przekazanie tej informacji znajomym Mamom.

Adres ankiety:
Ankieta anonimowa

Z góry serdecznie dziękuję:)
Gosia

reklama
NATAK:-)
No to ładnie poszlam z ta przeprowadzka:tak:Wspolczuje tyle roboty:no:Ja sobie nie wyobrazam jak mialabym sie teraz pakowac i przeprowadzac:szok:choc niewykluczone ze nas tez to czeka;-)
Duzo zdrowka dla Kubusia:tak::tak::tak:

Dobranoc dziewczyny:-)

hey
a my mielismy straszna noc. maly prawie ze co godzine sie budzil jestem jak widmo.oczy na zapałkach. w ogole to mam dzis ciezki dzien....
napisze pozniej.

wpadłam tylko napisać ze dzis wracamy do siebie do domu i znowusz mnie tu troszke nie bedzie. jak tylko bede miec kontakt z kompem napisze.

Słowiczek odezwij sie na kom.(jesli masz ochote) czy twoje dzieciaczki juz zdrowe.... i mozna by sie na jakas kawe umówic, bo ja do 16h sama siedze w domu z małym.
a tak swoja drogą to :WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:)) mam nadzieje ze dobrze jestem poinformowana:p

tak więc zycze duzo zdrówka dla Was i dzieciaczków:)

SLOWICZEK
Wspolczuje Tobie:no:Wiem co to za bol:crazy:
Za dzieciaka czesto chorowalam na uszy-masakra:no:
Teraz male spia a ja musialabym wziasc sie za obiad:rofl2::tak:
Milego dnia:-)

Witam
Unas znów zapalenie oskrzeli :-( wiec siedzimy w domku z Natką i mysle co ze żłobkiem zrobić, bo jak bedzie tak co 2 tyg chorowac na zapalenie to nie bedzie za wesolo :-(
Poza tym powiedzialam o ciąży rodzicom - moi zareagowali dobrze, tzn. ucieszyli sie :tak: niestety tesciowie - niezbyt milo zareagowali :-( no ale coz...
ilonka - Natalka po wstecznym pełzaniniu, włączyła w końcu bieg do przodu, a teraz to juz nawet pupe podnosi wiec widze oznaki prawdziwego raczkowania ;-) a powiedz mi jak to z tym zusem, naprawde tak ścigają? bo ja właśnie się zatrudniłąm na umowe o prace, no i podejrzewam ze za jakies 2 m-ce pojde na L4, czy moge jakoś uniknąć tych ścigań?
musze zmykac bo myszka sie obudzila
pozdrawiam

Gosia - płace stały abonament 211 zł + 5 zł za jedzenie dziennie, czyli jak nie chodzi to nie place tylko za jedzenie. Znajomosci zadnych nie mam, a tak na niecale 2 m-ce to ciezko kogos zatrudnic, bo co powiem ze pozniejniej zostanie bez pracy? no nie wiem jak to rozwiazac :baffled:

iwonkablaz ja od 11 tyg ciąży byłam na zwolnieniu i po 182 dniach składałam papiery do zus-u o zasiłek rehabilitacyjny do końca ciąży i nawet mnie na komisję nie wzywali tylko przysłali pismo do domu że przyznają mi. Więc nie ma reguły jednych zus ściga innych nie.

reklama
Otoz to na to nie ma reguly:tak::tak::tak:
Moja dwie siostry byly na zwolnieniu od poczatku do konca ciazy i zadnej z nich nie sprawdzili ani razu:-)

Do góry