reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dziekuje dziewczyny:tak::tak: tort sie podobal ale ciekawe jak bedzie smakował:sorry2::sorry2::sorry2:

Gosia- ja ty robiłas bita smietane ze wyszła taka kolorowa i sztywna bo ja sie boja ze nie bedzie mi sie trzymala na torcie tylko sie rozpłynie:tak::tak:
dowilka- powiedz mi jaka orkiestre miała twoja sis na weselu bo ja mam problem ze znalezieniem.............

reklama
Witam:-)
Dopiero udalo mi sie wlaczyc laptopa i to jeszcze nie mojego tylkoT:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A moj caly czas cos tam naprawia:szok:Ciekawe ile to jeszcze potrwa:confused:
PINKA moja sis miala jednego faceta(tzw czlowiek orkiestra)

Gosia- widziałam na nk focie super hihihi a dziewczyny mówiły juz nie pamietam która dokładnie ze ci sie jeszcze rozmnarzac bedą:tak::tak::tak::tak: tylko jeden jest????????
nawet nie wiem ile chomiki rodza dzieciatek???

powiedz mi bo tego fixu u nas nie va to jak ja mam to zrobic z żelatyną? rozpuscic ja w wodzie i dodac do ubitej smietany czy jak??

dowilka- dzieki znalazłam fajna orkiestre ale teraz zobacze czy termin maja wolny??

ja jutro ostatni dzien do pracki i potem 2 dni wolnego nareszcie bo juz jestem tak zmeczona ze zasypiam na siedząco:sorry2:

no to ładny czad :szok::szok::szok:az tyle sztuk?????????????????? kurcze ferme niedługo bedziesz miała:tak::tak::tak::tak::-)

a co do tej smietanki to znalazłam taki przepis

1litr smietany kremówki
6 łyzeczek żelatyny
1-2 łyzeczki cukru pudru

myslisz ze bedzie mi sie ładnie na trocie trzymała nie spłynie??

Witam dziewczyny:-)
My juz po sniadanku i po wyglupach;-):-)
Zaraz ubieramy sie i idziemy na spacerek do parku solackiego bo Dominik chce karmic kaczki:-)Ciekawe tylko czy te kaczki tam beda:confused:
Milej niedzieli:-)

Hej
niestety Nataka ma zapalenie pluc i od kilku dni jestesmy w szpitalu :-( i mamy taki problem ze neipodoba nam sie ten szpital :-( przedew wszystkiem nie ma łóżka dla matki :-( Natalka od dwoch dni wciaz placze i marudzi, wogole sie nie usmiecha, dzis zalazlam rano strzykawke z igla w jej łóżku :-( personel nie zbyt mily, no i jeszcze długo by wymieniac :no: nie mozna pic ani jesc, chyba ze przy windzie, a małą zostawic na kilka minut bardzo ciezko bo to przezywa :-( jestesmy na szpitalnej, czy znacie jakis inny szpital gdzie jest oddzial nefrologiczny?

Kurcze biedna Natalka:no:Oby jak najszybciej wyzdrowiala:tak:
Mi zawsze sie wydawalo ze ten szpital jest oki:szok:
Ja ide z Klaudia w srode na krysiewicza na gastroskopie i tez juz sie denerwuje bo pamietam co bylo miesiac temu jak bylam z Wiktoria:no::wściekła/y:
Nie wiem czy tam maja oddzial nefrologiczny,ale na Nowowiejskiego chyba maja ale tez nie jestem pewna:zawstydzona/y:
A my bylismy cala rodzinka w parku solackim:tak:Nie bylo za cieplo ale dzieciaki mialy frajde ze mogly karmic kaczuchy:-);-)

iwonka - ja zawsze z Hania ladowalam na nowowiejskiego i na dzieciach mlodszych i na zakaznym,bylysmy an krysiewicza tez.... i zawsze jest tak,ze spisz na ziemi lub na krzesle...czasem sie zdarza,ze pozwola Ci wykupic normlane lozko w sali,w ktorej lezy Twoje dziecko,cena na nowowiejskiego 25 zl za dobe.Na nowowiejskiego tez zajmuja sie sprawami nefrologicznymi.
dowikla - wiem jaka gastroskopia u dziecka jest stresujaca,przechodzilam z to z Hania rok temu,stoisz pod drzwiami i czekasz;oby wynik byl dobry...

ja sie dlugo nie odzywalam... miala duzo klopotow z Hania i praca = brak czasu,byla dlugo chora,potem szpital tydzien<sprawy neurologiczne - miala tomografie glowy,eeg znou,ktore nie wyszlo dobrze,najwiekszy stres,dol,placz mam za soba>ledwo wyszlysmy zachorowala nastepne 8 dni zastrzyki.Jestesmy juz w trakcie leczenia zaleconym przez neurolog od jakiegos czasu.... mam nadzieje,ze z Hania bedize juz tylko dobrze.... i nie zdarzy sie jej wiecej szpital... bo to byl juz 8 raz w jej zyciu....:(:(:((
pozdrawiam WAS dziewczynki...
Jarzebinka - jak sie czujesz slonko?
acha,ostatnio u mnie w pracy spotkalam Kubale :)

KATKA
Duuuuzo zdrowka dla Hani:tak:Kurcze ale Ona musi przechodzic:angry:Ja sama nie cierpie szpitali a co dopiero takie male dziecko:szok:
Oby jak najszybciej wyzdrowiala i zeby juz wszystko bylo ok.
No a jesli chodzi o gastroskopie to rzeczywiscie czeka sie pod drzwiami tzn ja czekalam na dworze:szok:Fakt faktem trwa to tylko kilka minut ale dla mnie to bylo jak wiecznosc
Teraz juz w zabiegowym mozna caly czas byc przy dziecku.Ale pamietam jak bylam na gastroskopii z Dominikiem cztery lata temu to stalam pod zabiegowym i slyszalam jak krzyczal brrr-masakra

Milego dnia:-)

reklama
Jarzebinka - jak sie czujesz slonko?

Katuś,dużo zdrówka dla Hanusi :tak: dla Zuzi zresztą też ..... qrcze,że też te maleństwa muszą sie tak męczyć ......

a ja czuje się nawet, nawet choć mdłości dokuczają, byle do końca 3 miesiąca i mam nadzieję,że będzie lepiej ...... :tak::-D:tak:

Iwonka, dla Natalki, tez zdrówka, i abyście ten szpital szybciutko opuściły ....:tak: bo dla Ciebie, to też nie jest wskazane w tej sytuacji przebywać w szpitalu :tak: wytrwałości i zdrówka ..... :tak:

Pinka, a torcik śliczny :tak: ja to chyba muszę sie z Gosią zakumplować na okazję pieczenia torcika.......... :tak: nie dość, że torty nie sa moją mocna stroną a do tego teraz wogóle odrzuca mnie od słodyczy i nawet pieczenie mi nie podchodzi ...... :tak:

a wogóle to witam poniedziałkowo i życze udanego dzionka i całego tygodnia ..... :tak::-D:tak:

Do góry