reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dziekuje dziewczyny:tak::tak: tort sie podobal ale ciekawe jak bedzie smakował:sorry2::sorry2::sorry2:

Gosia- ja ty robiłas bita smietane ze wyszła taka kolorowa i sztywna bo ja sie boja ze nie bedzie mi sie trzymala na torcie tylko sie rozpłynie:tak::tak:
dowilka- powiedz mi jaka orkiestre miała twoja sis na weselu bo ja mam problem ze znalezieniem.............

reklama
Witam:-)
Dopiero udalo mi sie wlaczyc laptopa i to jeszcze nie mojego tylkoT:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A moj caly czas cos tam naprawia:szok:Ciekawe ile to jeszcze potrwa:confused:
PINKA moja sis miala jednego faceta(tzw czlowiek orkiestra)

Gosia- widziałam na nk focie super hihihi a dziewczyny mówiły juz nie pamietam która dokładnie ze ci sie jeszcze rozmnarzac bedą:tak::tak::tak::tak: tylko jeden jest????????
nawet nie wiem ile chomiki rodza dzieciatek???

powiedz mi bo tego fixu u nas nie va to jak ja mam to zrobic z żelatyną? rozpuscic ja w wodzie i dodac do ubitej smietany czy jak??

dowilka- dzieki znalazłam fajna orkiestre ale teraz zobacze czy termin maja wolny??

ja jutro ostatni dzien do pracki i potem 2 dni wolnego nareszcie bo juz jestem tak zmeczona ze zasypiam na siedząco:sorry2:

no to ładny czad :szok::szok::szok:az tyle sztuk?????????????????? kurcze ferme niedługo bedziesz miała:tak::tak::tak::tak::-)

a co do tej smietanki to znalazłam taki przepis

1litr smietany kremówki
6 łyzeczek żelatyny
1-2 łyzeczki cukru pudru

myslisz ze bedzie mi sie ładnie na trocie trzymała nie spłynie??

Witam dziewczyny:-)
My juz po sniadanku i po wyglupach;-):-)
Zaraz ubieramy sie i idziemy na spacerek do parku solackiego bo Dominik chce karmic kaczki:-)Ciekawe tylko czy te kaczki tam beda:confused:
Milej niedzieli:-)

Hej
niestety Nataka ma zapalenie pluc i od kilku dni jestesmy w szpitalu :-( i mamy taki problem ze neipodoba nam sie ten szpital :-( przedew wszystkiem nie ma łóżka dla matki :-( Natalka od dwoch dni wciaz placze i marudzi, wogole sie nie usmiecha, dzis zalazlam rano strzykawke z igla w jej łóżku :-( personel nie zbyt mily, no i jeszcze długo by wymieniac :no: nie mozna pic ani jesc, chyba ze przy windzie, a małą zostawic na kilka minut bardzo ciezko bo to przezywa :-( jestesmy na szpitalnej, czy znacie jakis inny szpital gdzie jest oddzial nefrologiczny?

Kurcze biedna Natalka:no:Oby jak najszybciej wyzdrowiala:tak:
Mi zawsze sie wydawalo ze ten szpital jest oki:szok:
Ja ide z Klaudia w srode na krysiewicza na gastroskopie i tez juz sie denerwuje bo pamietam co bylo miesiac temu jak bylam z Wiktoria:no::wściekła/y:
Nie wiem czy tam maja oddzial nefrologiczny,ale na Nowowiejskiego chyba maja ale tez nie jestem pewna:zawstydzona/y:
A my bylismy cala rodzinka w parku solackim:tak:Nie bylo za cieplo ale dzieciaki mialy frajde ze mogly karmic kaczuchy:-);-)

iwonka - ja zawsze z Hania ladowalam na nowowiejskiego i na dzieciach mlodszych i na zakaznym,bylysmy an krysiewicza tez.... i zawsze jest tak,ze spisz na ziemi lub na krzesle...czasem sie zdarza,ze pozwola Ci wykupic normlane lozko w sali,w ktorej lezy Twoje dziecko,cena na nowowiejskiego 25 zl za dobe.Na nowowiejskiego tez zajmuja sie sprawami nefrologicznymi.
dowikla - wiem jaka gastroskopia u dziecka jest stresujaca,przechodzilam z to z Hania rok temu,stoisz pod drzwiami i czekasz;oby wynik byl dobry...

ja sie dlugo nie odzywalam... miala duzo klopotow z Hania i praca = brak czasu,byla dlugo chora,potem szpital tydzien<sprawy neurologiczne - miala tomografie glowy,eeg znou,ktore nie wyszlo dobrze,najwiekszy stres,dol,placz mam za soba>ledwo wyszlysmy zachorowala nastepne 8 dni zastrzyki.Jestesmy juz w trakcie leczenia zaleconym przez neurolog od jakiegos czasu.... mam nadzieje,ze z Hania bedize juz tylko dobrze.... i nie zdarzy sie jej wiecej szpital... bo to byl juz 8 raz w jej zyciu....:(:(:((
pozdrawiam WAS dziewczynki...
Jarzebinka - jak sie czujesz slonko?
acha,ostatnio u mnie w pracy spotkalam Kubale :)

KATKA
Duuuuzo zdrowka dla Hani:tak:Kurcze ale Ona musi przechodzic:angry:Ja sama nie cierpie szpitali a co dopiero takie male dziecko:szok:
Oby jak najszybciej wyzdrowiala i zeby juz wszystko bylo ok.
No a jesli chodzi o gastroskopie to rzeczywiscie czeka sie pod drzwiami tzn ja czekalam na dworze:szok:Fakt faktem trwa to tylko kilka minut ale dla mnie to bylo jak wiecznosc
Teraz juz w zabiegowym mozna caly czas byc przy dziecku.Ale pamietam jak bylam na gastroskopii z Dominikiem cztery lata temu to stalam pod zabiegowym i slyszalam jak krzyczal brrr-masakra

Milego dnia:-)

reklama
Jarzebinka - jak sie czujesz slonko?

Katuś,dużo zdrówka dla Hanusi :tak: dla Zuzi zresztą też ..... qrcze,że też te maleństwa muszą sie tak męczyć ......

a ja czuje się nawet, nawet choć mdłości dokuczają, byle do końca 3 miesiąca i mam nadzieję,że będzie lepiej ...... :tak::-D:tak:

Iwonka, dla Natalki, tez zdrówka, i abyście ten szpital szybciutko opuściły ....:tak: bo dla Ciebie, to też nie jest wskazane w tej sytuacji przebywać w szpitalu :tak: wytrwałości i zdrówka ..... :tak:

Pinka, a torcik śliczny :tak: ja to chyba muszę sie z Gosią zakumplować na okazję pieczenia torcika.......... :tak: nie dość, że torty nie sa moją mocna stroną a do tego teraz wogóle odrzuca mnie od słodyczy i nawet pieczenie mi nie podchodzi ...... :tak:

a wogóle to witam poniedziałkowo i życze udanego dzionka i całego tygodnia ..... :tak::-D:tak:

Do góry