reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

czesc laseczki

kurcze ja mam urwanie głowy teraz to cały tydzien w pracy( 7 dni) a w nastepnym ide tylko 3 dni i czasy na nic nie ma nawet na bb ciagle cos sprzatanie pranie prasowanie gotowanie z mała na spacer teraz jeszcze malujemy mieszkanie wiec wieczorem zasypiam szybciej niż moje dziecie:szok::szok::szok::szok:

a tak na marginesie to własciciel polskiego sklepu u nas zaangażował mnie bym u ciasto do polskiego sklepu piekła bo klientela sie pyta wiec teraz to juz masakra ciagle w kuchni:tak::tak::tak: no ale zawsze cos zarobie...............

mam juz wstepny projekt sukni potem wam wkleje i pokaze bo teraz sniadanie lece zrobic.........moj dzis jedzie do housingu moze maja dla nas nowe mieszkanie zobaczymy w jakim stanie bedzie:confused::confused: jesli bedzie ok to przeprowadzka:-)

Iwonka- mysle ze nie powinnas sie bac w kocu w ciay jestes naprawde i chociaz by cie sprawdzili w co watpie to przeciez zaswiadczenie od lekarza masz.....zdrowka dla małej......

Nata- to trzymam kciuki za szybke urzadzenie domku potem czekamy na focie:-D:tak:

mam nadzieje ze jeszcze dzis wpadnie na chwilke bo pieke biszkpot na torcika dla kolezanki jutro zrobie reszte wiec trzymajcie kciuki by mi wyszło bo to oj debiut:szok::szok:

reklama
Witam:-)
U ns dzisiaj wstretna pogoda,a wiec drugi dzien siedzimy w domu:no:
Moje dzieciaczki sobie dzisiaj ładnie pospały:tak::tak::tak:Sa juz po sniadanku i teraz bedziemy grac w pilke:-);-)
Milego dnia:-)

No my nie wychodzimy w deszczu:no::no::no:
A od samego rana pada i do tego strasznie wieje:no::no::no:
Ja wlasnie zrobilam maludom galaretke i na deserek bedzie akurat gotowa;-):-)

No niestety pogoda ostatnio nie sprzyja spacerkom ja z moją małą już 3 dni nie byłam ale co począć. Moja matka mnie ochrzania za to bo twierdzi że kiszę dziecko w domu:-(. No ale mała przechodziła niedawno zapalenie oskrzeli i ja mam stracha

no potrafię zrozumieć że ma strach i boi się że pomyślą że ich oszukuje. Ja pracowałam w firmie równe 6 miesięcy jak poszłam na zwolnienie a stałą umowę miałam dopiero 3 miesiąc bo wcześniej byłam na okres próbny, też miałam stracha ale troszkę w kadrach poburczeli i na tym koniec. Przykre jest tylko to że od tego czasu mój zakład jak zatrudnia dziewczyny to daj im umowę zlecenia bo się boją ponownie takiej sytuacji.
Trzymam kciuki żeby wszystko poszło pomyślnie no i dużo zdrówka dla ciebie i kruszynki.

Dla nas taka pogoda nie jest odpowiednia a co dopiero dziecko ciagnac w taki wiatr i deszcz:no::no::no:
Ja tez w taka pogode nie wychodze bo szkoda mi dzieci.Juz dosyc sie nachorowaly:no::rofl2:
Jak spia w ciagu dnia i wieczorem jak zasna to zawsze mam otwarte okno,a wiec swieze powietrze maja-nawet lepsze niz jakbym z nimi spacerowala kolo ulicy:tak::tak::tak::-)
A zrobi sie ladnie i cieplej to beda i calymi dniami na dworze:-):-):-)

Ja tez z moim wychodze jak maja katar i jest oczywiscie jakas normalna pogoda:tak::tak::tak:
Bo co innego jest hartowac dziecko jak jest nawet delikatny mroz,nie ma wiatru i swieci slonce a co innego"hartowac" dziecko jak pada i wieje:tak::-)
U nas pomalutku sie chyba rozpogadza i poki co przestalo padac:-)

Witam:-)
My sobie dzisiaj troszke pospalismy;-)Chociaz i tak krotko w stosunku do tego o ktorej szlismy spac:tak::-D
Rano tak slicznie swiecilo sloneczko a teraz jest jedna wielka chmura i tylko czasami doslownie na minutke delikatnie sie przejasnia:szok:
No ale jak nie zacznie padac to wybierzemy sie chociaz na krotki spacerek:tak::tak::tak:
A wiec milego dnia:-)

hej mamuski chwale sie moim pierwszym tortem co prawda nie jest tak piekny jak Gosi ale moze byc co????????/

Załączniki

• 25 lat.jpg
    25 lat.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 18
reklama
Do góry